Кой е любимият ти продукт Grape energy Hyaluron+? Коментирай и може да спечелиш!

• 17 605
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Не съм използвала точно тази серия, но ми стана интересно и сигурно в най-скоро време ще закупя Mavrud Age Expert COLLAGEN+ - Интензивен регенериращ Anti Age крем около очи  , понеже вече имам доста изразени бръчки тип "пачи крак", а прочетох доста добри отзиви за този продукт. Ще бъда много щастлива, ако имам шанса да го тествам.Gift Heart

# 241
 Мицеларна вода 3 в 1 GRAPE ENERGY  HYALURON + използвам и съм много доволна!Кожата е сияйна,еластична и освежена.

# 242
  • от Луната
Не съм ползвала точно тези продукти на BILKA, но с удоволствие бих ползвала GRAPE ENERGY HYALURON + тъй като съм доволна от други продукти на марката.

# 243
От продуктите съм използвала само мицеларна вода, но съм много доволна от продукта. Почиства и освежава, без да изсушава. Това е една от предпочитаните от мен мицеларти води.

# 244
  • София
Хидратиращият гел скраб за лице Simple Smile

# 245
GRAPE ENERGY HYALURON +
Интензивно хидратиращ крем за лице

# 246
GRAPE ENERGY HYALURON +Интензивно хидратиращ крем за лице ми е любимият продукт защото хидратира кожата и същевременно забавя процесите на стареене.

# 247
  • София
Мицеларна вода 3 в 1.

# 248
Любимият ми продукт е мицеларна вода 3 в 1 GRAPE ENERGY  HYALURON +. Осигурява чистота и свежест на лицето ми.

# 249
  • София
GRAPE ENERGY Caffeine + Антицелулитен гел ! Ползвах го след бременността, кожата става много приятна на допир. За премахване на целулита може би е нужно по-дълго да се ползва.

# 250
GRAPE ENERGY  HYALURON +
Мицеларна вода 3 в 1 защото обичам лицето ми да е почистено добре.

# 251
  • София
От продуктите на Bilka съм използвала само скраб за лице, много ми харесва. Почиства кожата добре, има много частици и ухае страхотно.  Кожата ми става по- мека  и по-сияина.

# 252
  • София
Интензивно хидратиращ крем за лице,все още не съм го ползвала и бих искала да усетя на кожата си хидратиращито му действие.

# 253
  • Варна
Не съм ползвала продукти от тази серия, но GRAPE ENERGY  HYALURON +, хидратиращ BB крем за лице ми звучи много интересен и с радост бих го изпробвала.

# 254
  • Лясковец
Ползвам антицелулитния гел,защо ли, ами защото съм пълничка,с много целулит и се опитвам да го намаля поне малко,за сега не виждам голям ефект, но аз от скоро го ползвам,а и за видим резултат трябва време нали

Общи условия

Активация на акаунт