На пазар във Варна - 48

• 86 713
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
В най горната част на блока

# 151
Здравейте, някой знае ли къде продават мини варианти на Snickers, Mars, Twix и Bounty в една торба?
В Метро, Кауфланд и Булмаг имаше по празниците.

В Метро имаше в бутилка и бяха доста скъпи. За тях ли става въпрос или е имало в кутия?

# 152
  • Варна
Здравейте, момичета. Търся читава шивачка за смяна на цип на шушляково яке. В района на центъра или Младост, Възраждане.

# 153
  • Варна
Здравейте, момичета. Търся читава шивачка за смяна на цип на шушляково яке. В района на центъра или Младост, Възраждане.

Центъра. ( Княз Борис 36, с/у църквата Свети Никола) шивашко ателие Желеви.  Правила съм различни поправки на дрехи при  тях, скъсяване, стесняване, смяна на ципове. Преди празниците  срещнах позната - ядосана. Що, бе? - питам, а тя се оплака, че дала там  палто за скъсяване на дължина и на ръкавите също и излязло 15 лв ( жената е пенсионер) От поправките, които съм правила досега при тях, съм доволна.

# 154
Здравейте, сещате ли се за магазини с по евтини маркови парфюми и тестери?
.

Има един складо- магазин на Братя Миладинови до училище Кирил и Методи. Но поне от две години не съм ходила, не знам работи ли още.
Имат си сайт. Който иска може да си провери цените. Аз съм доволна. Повечето магазини от там поръчват включително и Мари на Колхозен пазар.
Сайта е:
1001-bg.com

# 155
  • Deutschland/HE

Центъра. ( Княз Борис 36, с/у църквата Свети Никола) шивашко ателие Желеви.  Правила съм различни поправки на дрехи при  тях, скъсяване, стесняване, смяна на ципове. Преди празниците  срещнах позната - ядосана. Що, бе? - питам, а тя се оплака, че дала там  палто за скъсяване на дължина и на ръкавите също и излязло 15 лв ( жената е пенсионер) От поправките, които съм правила досега при тях, съм доволна.

За скъсяване на панталони са добре, но на мен ми развалиха едно яке, което бях занесла за смяна на цип. При смяната не бяха съобразили капсите... Та не мога да ги препоръчам с две ръце.

# 156
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде продават мини варианти на Snickers, Mars, Twix и Bounty в една торба?

Виждала съм ги във Free Shop на Морска гара.

# 157
Искам да попитам тук дали в турския магазин, за който се спомена преди няколко страници, има и козметика? Става въпрос за шампоани.

# 158
  • Варна
Май няма. Да не би и ти да търсиш оня турския шампоан с чесън дето всичко живо е луднало по него?

# 159
  • Варна
Здравейте момичета!  Във Варна през 2018 към средата  ще правим сватба и имаме много малко време за реагиране. Имам голяма молба , напишете няколко ресторанта за 50-60 човека от които сте с добри впечатления. Ще съм Ви много благодарна.

# 160
Искам да попитам тук дали в турския магазин, за който се спомена преди няколко страници, има и козметика? Става въпрос за шампоани.
Имаше шампоани, от онези прословутите с чесъна. Simple Smile Загледах се аз и им се зачудих, че доста хора са ми ги хвалили. Мисля че имаше и крем за ръце и още нещо козметично. Иначе имат и омекотители YUMOS, които за мен за страхотни и само тях ползвам откакто съм ги открила.

# 161
  • Вестерос
За смяна на цип , аз съм давала в Младост между блок 133 и 138 срещу един фризьорски салон е.

# 162
  • Някъде там
Здравейте момичета!  Във Варна през 2018 към средата  ще правим сватба и имаме много малко време за реагиране. Имам голяма молба , напишете няколко ресторанта за 50-60 човека от които сте с добри впечатления. Ще съм Ви много благодарна.
Хотел Елена, но на Дружба до Иванчов Хан

# 163
  • In transit
В Метро, Кауфланд и Булмаг имаше по празниците.

В Метро имаше в бутилка и бяха доста скъпи. За тях ли става въпрос или е имало в кутия?
В Коледната брошура имаше няколко вида мисля, не съм ги заглеждала съвсем точно. В Булмаг имаше също няколко разфасовки. Аз взех за подарък от Кауфланд бяха като големи бонбони от картон пълни с минита. Не знам какъв грамаж е бил, но като цена бяха по 2.60лв.

# 164
  • Варна
Джъмбо имат ли практика да правят разпродажба на коледни играчки януари, февруари?

Общи условия

Активация на акаунт