На пазар във Варна - 48

• 86 340
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
Имаме ли вече дата за ЗАРА?

# 541
  • Варна
Някой знае ли дали има маникюристка, която ходи по домовете ?

# 542
  • Варна

Къде мога да намеря такъв прах за пране?
Мисля, че съм виждала такъв в Май Маркета, може да го има и в някое квартално магазинче. Живея в Младост 2, в магазинчето зад блока имаше на същата марка, само че за вълнени дрехи.

# 543
Имаме ли вече дата за ЗАРА?

И аз бих искала да знам, но дата отникъде не съм чула. Официалната информация за отварянето е 'преди летния сезон', което не звучи обнадеждаващо. Иначе хора споменават за април или за май. Ужас! А аз съм харесала толкова неща... не мога да чакам.

# 544
  • Варна
На транспаранта за ремонтните дейности пише, че ни очакват в края на май.

# 545
О-хо-о-о-о... края на май! Ще кажеш, че сега го строят мола - 4 месеца ремонт. Благодаря за информацията, поне да не чакам.

# 546
  • Варна
Нали може да се поръчва онлайн от Зара, мисля, че може и да се връща.

# 547
Може, да, но аз не обичам, макар че се бях прежалила, вече, но се оказа, че не може с наложен платеж, а нямаме карта от изредените.

# 548
  • Вестерос
Аз искам да се видя облечена с него, да преценя размери, а , у. Жалко, че е чак май. Дано поне с намаления да пуснат някои неща. Уикенда бях в София и имаше доста намалени дрехи.

# 549
Препоръчайте ми фирма за кетъринг. Не държа на нещо уау, но да е прилично. Simple Smile

Сайта е с флаш не всеки телефон го поддържа, опитай на компютър. Ние поръчваме за РД на детето два пъти две години подред. Доставиха ни ги в плата от фолио опаковани. Капрезе сандвичите , халките със сьомга и брускетите им бяха божествени, те бяха най-предпочитаните от родителите. Децата обаче опасаха сандвичите със шунка. Сандвичите не бяха малки а от франзела срязана накриво така че бяха едно 7-9 см на дължина и доста богати отгоре. Халките виж бха колкото една хапка наистина .
Ето линка.

www.delichef.bg

# 550
Здравейте, автомивка в района на жп гара? Да не е на самообслужване:)

# 551
  • Варна
Хора, мярнах, че преди няма и година в темата е обсъждан кабинета на доктор Антония Барбукова, очен специалист. Миналата седмица си записах час, отидох, влязох с известно закъснение, но да кажем, че се случва. От прегледа бях доволна, посещавала съм я и преди и забележка нямам в това отношение, но организационно работата в този кабинет е трагична. Сестрата, която записва часовете явно не прави връзка с главния мозък, часове се записват през десет минути буквално, знам, защото докато чаках идваха още клиенти, пардон пациенти и всеки съобщаваше за колко часа е записан. Мина прегледа, назначи ми контролен точно след седмица в 18.00. И днес започна купона. Отивам аз в 17.45 и заставам да чакам. Пред мен още пет човека, идея нямам кой за кога е, но ми стана ясно, че очевидно часовете вървят с голямо закъснение този път. По едно време се появи и една жена с четиригодишно дете. Всеки влязъл седи вътре поне по 15 мин минимум. В случая с детето даже и повече. Около 18.30 вече беше ясно, че скоро няма да се доберем до заветния преглед. За капак се появи и мъж, чийто час също беше за 18.00 като моя и стана съвсем весело.

Няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че накрая нервите ни не издържаха и поискахме малко яснота кога, аджеба, ще влезем за преглед. Еднозначен отговор не получихме, а само миш-маш от тъпи оправдания от сестрата, подплатени с обяснението, че то навсякъде се чакало. Аз им обясних, че има и други лекари, а градината на детето ми няма да ме чака специално понеже те не могат да си организират часовете адекватно. И си тръгнах.

Изключително съм разочарована, че един толкова добър специалист като доктор Барбукова може да толерира некадърен персонал и от това страда реномето на кабинета като цяло. Аз лично не смятам повече да  я посетя, ще си намеря друг специалист, макар че в мое лице изтърваха чудесен клиент, казвам го без капка ирония, защото този преглед беше само началото, исках след това да направя консултация за лазерна корекция, както и евентуално самата корекция да бъде при нея, ако извършва такива, което означаваше, че ще оставя там една стабилна сума пари. Не се съмнявам, че ще има лекари, които няма да погледнат по този несериозен начин и ще бъдат повече от доволни да вземат парите ми като насреща очаквам поне малко точност и коректност.

Ако някой има нужда от специалист по очни болести за Варна нека има предвид, че точно този кабинет може би не е най-добрия избор. Говоря за частния й кабинет, а не този в болницата.

# 552
Това с записа на часове през десет минути е масово явление. Така съм чакала и при ортопеди и при УНГ и при гастро и при гинеколог... Сякаш в частните лекарски  кабинети целят да запишат и изсипят максимално народ пък който оцелее. Не е въпрос също в некадърността на сестрата . Този  график  на запис на часовете се одобрява от лекарката . Масова мъка за нас пациентите...

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 00:53 от _re_ge

# 553
  • Варна
Така е за съжаление, малко са добрите специалисти и всичко живо се трупа пред едни и същи кабинети. Подобна случка имах при ортопед, с около час и половина закъснение вървяха прегледите. Понякога се случва да дойдат спешни пациенти или майки с деца, които са с предимство, но като цяло на много места е подобна ситуацията.

# 554
  • Варна
Това е масова практика по кабинетите и още повече на добрите и известни специалисти. Сестрата според мен има най-малка вина, защото тя само записва часовете, всичко зависи и се одобрява от лекаря, който приема. Аз също съм чакала при различни специалисти с часове, но като държиш на конкретния лекар е така, стоиш и чакаш.

Общи условия

Активация на акаунт