Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • оттам, откъдето започва България
И в магазините за 1 лев ги има и са по-евтини.

# 196
И в т.н.Немски център-около 1лв.са .

# 197
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Много Ви благодаря  moonriver, denyil, didka pitka    Hug

# 198
  • СОФИЯ
Здравейте,идеи с какво да почистя петно от матрак ?детето се напишка ,за беля бях махнала протектора.благодаря

# 199
  • София
Здравейте,идеи с какво да почистя петно от матрак ?детето се напишка ,за беля бях махнала протектора.благодаря
назад е писано

# 200
  • Русе
  didka.pitka беше постнала това http://mood-time.com/2017/12/23/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0- … %BA%D0%B0-%D1%81/

# 201
  • СОФИЯ
Благодаря,прехвърлих стари мнения ,но явно това съм го пропуснала.благодаря още веднъж за линка.

# 202
Банелите като започнат да се вадят при пране и зашиването не помага какво може да се направи? Здраво съм зашила и издържаха няколко пранета. Но при последното се извадиха. Да запратя ли сутиена в коша? Иначе не е мръднал.

# 203
Права си,няма зашиване. Скоро ми изкочи един банел , извадих го. Няма никаква разлика с другата чашка. Според мен зависи от кройката  и материята на сутиена.

# 204
  • оттам, откъдето започва България
За по-сигурно вече пера сутиените на ръка, че веднъж се бях изправила на нокти, когато видях, че банела се подава докато пералнята пере.
От тогава на ръка, че да ми е мирна главата.
Не ми се прецаква пералня, заради един сутиен.

# 205
Махам банелите на всичките ми сютюени. Само ми убиват!
Поради което и нямам проблеми с ваденето им в пералнята.

# 206
  • Козлодуй
Аз поставям сутиените в някоя тениска от прането със същия цвят не са ми излизали банели но преди години ми излезна един банел ама не знаех че трябва да се перат опаковани Simple Smile

# 207
  • На брега на реката
Все ми се струва, че колкото и да търкам на ръка, не ми се изпират добре сутиените. От както видях и при мен, банел пъхнал се в една от дупчиците на барабна, ги пера в мрежички за пране и нямам никакви гафове.
Ей такива са моите, купувани са от Джъмбо и мисля че бяха около 3 лв, но може и да се лъжа, имам ги от 3-4 години:
http://crazydeals.bg/deal/32022-bra_wash.html

# 208
Аз вече направих беля със същия сутиен и същия банел, който заших. И ваденето на банела струваше 28 лв. от нова пералня. Купих си мрежичка след това, но банела е толкова остър, че мрежичката няма да го спре... Ще ги извадя тия банели. На ръка и аз мисля, че не успявам добре да ги изпера.

# 209
Откакто пера сутиените в мрежа за пране и аз нямам проблем с банелите.

Общи условия

Активация на акаунт