Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • оттам, откъдето започва България
И аз процедирам така.

# 376
  • София
При мен всъщност се получи от един конкретен дезодорант и затова само три дрехи са го "отнесли". По принцип използвам рол-он на Нивеа, обличам дрехата веднага и нямам проблем. Simple Smile
Благодаря за съветите, ще потърся препарата.

# 377
  • София
Мисля си, че е заради някаква гадост в дезодорантите, а не от потта. Аз ползвам ролка и нямам подобен проблем, мъжът ми ползва дезодорант и понякога се получават такива втвърдени участъци.

# 378
  • Велико Търново
Добавям и аз една хитринка - керамичния плот изглежда като нов като леко го намажа с бебешко олио след като го изчистя. Направо блести Simple Smile

# 379
  • до най-прекрасния мъж
Добавям и аз една хитринка - керамичния плот изглежда като нов като леко го намажа с бебешко олио след като го изчистя. Направо блести Simple Smile
А после тази мазнина не пуши ли при включване на котлон? Колкото и да е малко, все пак е мазно.

# 380
Сигурно е споделяно и друг път, но може някой да не го знае...
Когато крем в тубичка ви свърши, срежете самата тубичка на две  през средата. Ще се изненадате какво количество крем има останало Wink

# 381
  • Велико Търново
Не пуши, аз слагам буквално няколко капки и хубаво разказвам за да блеснат.

# 382
Има ли как да изчистя банята без да се навеждам? Grin

# 383

Парочистачка. Ама за тоалетната чиния пак ще трябва малко навеждане Simple Smile

# 384
  • София
Да, с четка с дълга дръжка /може и с електрическа четка за чистене на баня/, ако имаш стъклен параван/кабина и нея - с дълга дръжка на перото. За отмиване може да ползваш маркуч с накрайник за поливане /от тези които поливат само като ги стиснеш, как го обясних само Grinning/.

# 385
Благодаря ви, но едвам се движа и за да си набавя предложените инструменти пак ще трябва да ходя до магазин. Аз си знаех, че въпросът ми е обречен, но реших да опитам. Облях я с всеки един препарат вкъщи за по-сигурно + сода. Ще пробвам с парцал с дълга дръжка  и душа.

# 386
Наливам белина или доместос в пръскалка http://www.beautypro-online.com/images/5753121101.jpg и наръсвам цялата баня. След два часа отмивам с душа. Като имаш повече сили, може с една четка на дълга дръжка да я измиеш след накисването http://oiplus.bg/data//uploads/media/shop/944/def0d1517def574f85 … 3f078e3d69ec7.jpg .

# 387
  • София
БЕБЕЛИНА:))), щом си обездвижена е най-добре да отложиш малко чистенето на банята. Ако можеш да си позволиш викни някоя жена да го свърши срещу заплащане или пък някоя роднина, от която не се притесняваш.

# 388
  • В свой си свят :))))
Благодаря ви, но едвам се движа и за да си набавя предложените инструменти пак ще трябва да ходя до магазин. Аз си знаех, че въпросът ми е обречен, но реших да опитам. Облях я с всеки един препарат вкъщи за по-сигурно + сода. Ще пробвам с парцал с дълга дръжка  и душа.
Белина, поне да престои десетина минути и вряла вода, хубаво е първо да намокриш, белината ( доместоса е силен и концентрат), да престои десетина минутки, само си сложи кърпа на лицето. Пак малко от малко ще посветне, ако няма кой да ти помогне Heart

# 389
За отстраняване на петна от червило по яката на бяла риза, като гледам и фон дьо тен има останал какво да приложа? Вече пробвах с Vanish за бяло, никакъв ефект Sad
Лошото е, че сме с ужасна вода, пералнята не можем да я извадим, за да изчистим филтъра и дрехите с каквото и да ги пера все миришат гадно.
Та, как да почистя пералнята с някакви подръчни средства или някакъв препарат от магазина и как да премахна тези останали петна от бялата риза?

Отделно на едни зелени панталони имам някакви мазни петна, предполагам, че са от шоколад - не излизат с пране, нито с тест гел като ги натъркам. И тях се опитвам да премахна.

Общи условия

Активация на акаунт