Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Освен това омекотителите скапват ластичните нишки в чорапи и бельо.
Това не го знаех  bouquet. Чела съм, че омекотителите импрегнират хавлиите и намаляват попивателната им функция.

# 61
На Миеле( ако така се пише) има омекотител за хавлии.

# 62
Не се харчете за препарати за почистване на стъклото на камината - намокрете добре вестник, изцедете го с ръка, допрете го леко в пепелта на печката (разбира се, трябва да не е запалена), и с мократа пепел изтъркайте леко стъклото. При нужда повторете, накрая забършете с кухненска хартия или сух вестник.

# 63
  • София
Здравейте. Как перете вълнените дрехи? Имам програма за такива дрехи, но се чудя дрехите от лицевята част ли да ги сложа или да ги обърна наобратно и така да ги пера?

# 64
Здравейте. Как перете вълнените дрехи? Имам програма за такива дрехи, но се чудя дрехите от лицевята част ли да ги сложа или да ги обърна наобратно и така да ги пера?
Обръщам ги и намалявам центрофугата на 400 оборота.

# 65
Обръщам ги и намалявам центрофугата на 400 оборота.
И аз така  Peace

# 66
Светъл вълнен пуловер с мазни петна се изпра идеално, като първо разпених Fairy върху петната, оставих да постои, изтърках, отмих и пуснах на програма за вълнени дрехи, без да обръщам наопаки.

# 67
  • София
С какво чистите фугите в банята? Покрай смесителя, който минавам с cif, пробвах и тях да ги измия с него, но определено не се получи. А не искам да търкав като гламава. Нещо по-лесно и ефикасно?

# 68
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз със Клорокс, доста съм доволна.

# 69
  • София
Благодаря за отговорите Simple Smile ще ги обърна и ще намаля центрофугата

# 70
  • оттам, откъдето започва България
Всички дрехи при пране ги обръщам на опаковата страна, независимо дали е бяло, цветно или вълна.

# 71
Като препарат за баня в последно време ползвам Фаянс на Перилис. И мивката в кухнята, която е инокс светва от него.

# 72
За фугите прекрасна работа върши Саво за мухъл....кофтито е, че трябва да се изнесете за ден-два....Аз напръсквам преди ходене някъде с преспиване....върши чудеса, трайно....за около 6-7 м забравяш, че трябва да се чистят. Съветват  като нови.

# 73
  • до най-прекрасния мъж
За фугите прекрасна работа върши Саво за мухъл....кофтито е, че трябва да се изнесете за ден-два....Аз напръсквам преди ходене някъде с преспиване....върши чудеса, трайно....за около 6-7 м забравяш, че трябва да се чистят. Съветват  като нови.
+1, аз също ползвам него или Сано антимухъл. Банята светва, с бели плочки и фуги е.

# 74
  • София
Благодаря ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт