Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Може ли да ми припомните за тоя препарат, който се ползва за петната от дезодоранти по дрехите (под мишниците където се лекьосваше). Понеже ще се прибираме в БГ ми се ще да си взема да имам за всеки случай. Уж вече внимаваме и не се захабяват така дрехите, но да си имам. Понеже много пъти е говорено, да не става досадно, може и на лични някой да ми пусне. И от къде го купувате също. От коя верига магазини (дано го имаме в нашия град, ако не докато кръстосваме из БГ, ще го търся). Благодаря.
Ако питаш за препарата от ДМ за съжаление вече го няма в магазините. Миналата седмица го потърсих и ми отговориха.че е спрян.

# 661
Благодаря ти. Да, за него питах. Нещо такова ми се върти ДМ беше. Жалко,

# 662
  • България, София
Препарат против варовик на Сано върши същата, че и по - добра работа според мен.
Пробвала съм и двата препарата, от този на Сано съм по доволна.
Така изглежда

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE+%D0%BF%D … rc=XAwVui8PG6J8GM:

# 663
Препарат против варовик на Сано върши същата, че и по - добра работа според мен.
Пробвала съм и двата препарата, от този на Сано съм по доволна.
Така изглежда

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE+%D0%BF%D … rc=XAwVui8PG6J8GM:

Ще го потърся, благодаря.

# 664
  • София
Здравейте,
много си харесвам чантата, но от последните дънки, който носих стана синя, не знам как да я изчистя, моля ви за помощ .. Simple Smile

# 665
  • Козлодуй
И моята така стана Simple Smile Търках с влажна кърпичка - универсална после с гъба напоена с препарат за кожа и горе долу се изчисти Simple Smile

# 666
Здравейте,
много си харесвам чантата, но от последните дънки, който носих стана синя, не знам как да я изчистя, моля ви за помощ .. Simple Smile

Със спирт и памук съм чистила изкуствена кожа.

# 667
  • София
Благодаря на pvacheva и Coelum за бързите отговори, ще пробвам със спирт дали ще стане, с универсални кърпички пробвах и с меглио и не става... Cry

# 668
  • до най-прекрасния мъж
Със спирт първо пробвай на скрито място, може да обели кожата. Случвало ми се е с една бяла дамска чанта. Направо падна боята.

# 669
Опитай и с магическите гъби.
Аз почиствах с такава, но естествена кожа и според мен имаше видим ефект.

# 670
Чистила съм с тоалетно мляко.

# 671
И аз съм за тоалетното мляко. Със спирт може да  съсипеш

# 672
  • София
Благодаря, ще пробвам първо с мляко, ако не стане тогава със спирт Wink

# 673
  • Mediterraneo
Памук/ тампон с тоалетно мляко. Пробвала съм, чисти се. Точно синьо оцветяване.

# 674
Много моля за помощ.Имаме стара селска къща с външна тоалетна.Има ли
химическо средство за почистване?

Общи условия

Активация на акаунт