Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 899
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
А като знам какви нови дрехи, даже някои с етикетите им пратих и от 40 бр. ми одобрили само 3 бр. за голямата сума от 3 лв. Сигурна съм, че после са ги пуснали за продажба, а не са ги "рециклирали", както обявяват. Поисках документ, който да ми покаже защо са отхвърлени дрехите и такъв, доказващ рециклирането - нямали такава политика, не водели статистика и т.н. глупости. Пуснах жалба до КЗП, дано има ефект.

# 421
Във фейса четох коментари, риза Армани с етикет за рециклиране, бански виктория сикрет, тениска купена от тях и не ползвана също за рециклиране и още и още. Имаше и коментар, че са си видели "рециклираните" дрехи след месеци пуснати в продажба!

# 422
Не знам как се връзват хората да си пращат дрехи, само като си сметнат печалбата трябва да се отказват. По-добре ще се чувствам, ако ги оставя до казаните, някой може да се зарадва и това няма да са Ремикс.

# 423
  • София
аз вече им връщам боклуците, като им пиша мейл и прикачвам снимки
дребни суми, ама защо да ни правят на балъци...
и си искам и транспортните, не ми се плаща, за да им разглеждам боклуците

# 424
аз вече им връщам боклуците, като им пиша мейл и прикачвам снимки
дребни суми, ама защо да ни правят на балъци...
и си искам и транспортните, не ми се плаща, за да им разглеждам боклуците
Именно! Но ето не ми уважиха рекламацията! А връщат ли ти и сумата за доставката, освен тази за връщането?

# 425
  • София
за връщането ми връщат сумата, за доставката не
как не са ви уважили рекламацията?
аз затова правя снимки и ги прикачвам към мейла

# 426
Знаете ли този код "star" в Ремикс до кога ще важи?

# 427
Пише до 02.03 до 24ч.

# 428
Благодаря! bouquet
Пропуснала съм дребния шрифт.

# 429
  • пловдив
момичета , петък е - ще печелим ли довечера в 20 Simple Smile

# 430
Ха-ха то ако ставаше така само с желание Blush Сигурно всеки път щях да печеля. Моят мъж много ми се смее за тази Мания защото казва каква печалба е това като трябва да си го платиш пък и за доставка ако не е от твоя град Joy

# 431
E, който е с 2-3-40 профила може и да забърше нещо или няколко. "Честните" с по един я ни изтеглят по случайност 1 път годишно, я не.
Ама сериозно ли чак и снимки и обяснителни писма им пращате на Ремикса? Плачат за КЗП.

# 432
  • пловдив
eми така е , но пак си е печалба - аз съм печелила чисто нови дрехи с етикети с доставката излизат не повече от 10-12 лв...пък и е тръпка да видиш дали печелиш Simple Smile

# 433
  • София
Ха-ха то ако ставаше така само с желание Blush Сигурно всеки път щях да печеля. Моят мъж много ми се смее за тази Мания защото казва каква печалба е това като трябва да си го платиш пък и за доставка ако не е от твоя град Joy
newsm10 + 1 ММ

# 434
за връщането ми връщат сумата, за доставката не
как не са ви уважили рекламацията?
аз затова правя снимки и ги прикачвам към мейла
Ами сумата за връщане е с приспаднати транспортни разходи! Голяма разправия за малка сума. Един вид не съм дала точно описание в първия мейл и за това. Еми направих го и отговора е за бъдещи поръчки да съм знаела, а те сумата не са я върнали още!

Общи условия

Активация на акаунт