Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 906
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes

Точно такава рокля отдавна си търсех, че и ми лепна. Единствено е няколко см. по-къса, отколкото искам, т.е. аз нося малко над коляното, а тя е до средата на бедрото. Ама, лятото ще си я нося, де...

Ботушките вече ги подносих, много са удобни!  Heart Eyes

# 406
tays разбра ли къде е магазина около Съдебната палата?

# 407
Той се оказа за нови стоки , не съм разбрала. Всъщност , приятелката ми не е разбрала аз откъде съм пазарувала Joy

# 408
Той се оказа за нови стоки , не съм разбрала. Всъщност , приятелката ми не е разбрала аз откъде съм пазарувала Joy
Жалко.Нашите магазини са по-хубави. Crossing Arms

# 409
Нямам думи за ремикс. Колкото и добри попадения да имам няма да порэчвам нищо повече от тях. Изпратих все пак един чувал  ремикс bag и от толкова много дрехи са одобрили само 4....за които ще получа 4.17....Половината дрехи, които върнах са закупени от тях е не сэм ги носила. Както съм ги получира така ги сложих в торбата и интересно не са одобрени. Сигурна съм, че всичко ще го пуснат за продажба. Много тъпо ми стана. Не можете да си представите какви хубави неща им пратих.
Някой пробвал ли е да продаде дрешки тук https://katonovi.com/page/56/proday-drehite-si-pri-nas/bg  Условията са по-изгодни от ремикса, но парите остават във виртуален портфейл за покупка при тях Thinking

# 410
  • Бургас
Някой пробвал ли е да продаде дрешки тук https://katonovi.com/page/56/proday-drehite-si-pri-nas/bg  Условията са по-изгодни от ремикса, но парите остават във виртуален портфейл за покупка при тях Thinking
Никак не са изгодни условията  Naughty Изпращаш за своя сметка, а знаеш ли колко струва пратка с куриер, която тежи около 10 кг  Rolling Eyes И връщането е за твоя сметка, с две думи може да ти струва точно толкова колкото изпращането.

# 411
Наистина не е много изгодно. Голяма част от дрешките си ги продадох на битак в съседна Сърбия на 8-10 лв. Очаквам да се затопли времето и да доразчистя гардероба за нови находки. Последната ми удачна покупка е от ремикс по празниците с големите намаления. За 10 лв. нови , много леки сандали с платформа и ново яке на Giani Feroti за 0.68 ст. В Люлин на пазара се сдобих с 4 палта от вълна по 1 лв. и разни шалове и шапки по 0.10 ст.

# 412
  • Карлово
E, ти си рекордьор. След тези цени май всички ще почнем да се назландисваме на сегашните цени в нашите ВУ магазини.

# 413
Наистина не е много изгодно. Голяма част от дрешките си ги продадох на битак в съседна Сърбия на 8-10 лв. Очаквам да се затопли времето и да доразчистя гардероба за нови находки. Последната ми удачна покупка е от ремикс по празниците с големите намаления. За 10 лв. нови , много леки сандали с платформа и ново яке на Giani Feroti за 0.68 ст. В Люлин на пазара се сдобих с 4 палта от вълна по 1 лв. и разни шалове и шапки по 0.10 ст.

Къде на пазара на Люлин се намира тази ВУ?

# 414
Тъкмо щях да пиша, че такива цена аз не мога да намеря.

Един път само едни дънки си взех за 1 лв. и яке за 2 лв. и то не, че толкова ми харесваха, но заради цената....

# 415
Старият месарски магазин, после беше ВУ, закриха го и от миналата година пак е ВУ. Не зная коя верига са. След отварянето цените им бяха доста ниски и падаха с ден.Сега са вдигнали цените и не падат всекидневно. Пред магазина имаше стока за 1 лв. до 0.10 ст. Сега вътре пуловерите не падат под 5-6 лв. , а от вън по 2 лв.  Миналата седмица палтата бяха по 9 лв. бройката. Повечето стока е демоде, но се намират и хубави неща.  Ето едно от късите палтенца за 1 лв.,шал и нова шапка за по 0,10 ст. и якето от ремикс. Цвета не излиза на снимката. Реално е като сандалите.

# 416
Rolling EyesВ моментът отново тече промоция в ремикс. Ако някой носи 37 номер , тези ботуши https://remixshop.com/bg/shoes-womens-shoes-cristian-lay-pr7946291.html сега излизат за около 28 лв. Преди десетина дни ги поръчах / при цена около 46 лв. / и върнах по причина, че имам същия цвят. Ботушите наистина са много удобни и нови. Не се лъжете по описанието на цвета. Не са сиви. По скоро са кафяви, като цвета на снимката на сандалите ми, публикувана в по-предишен пост. Много им се чудех за повторна поръчка на тази цена, но трябва да има и някакви граници.Rolling Eyes

# 417
  • София
Привет. Аз преди няколко дни направих една поръчка от Ремикс.
На мъжа ми една жилетка с етикет s.Oliver за 20лв с етикетна 60 евро

А за мен едно симпатично палтенце за 16лв.

Единствено имаше малко топчета по вълнената част,ама го "епилирах" хахахахха
Идеално за пролетта.

Иначе вчера ходих към бул. Македония и точно зад спирката на трамвай 5 в посока Павлово има един Бутик за дрехи 2ра употреба. Не успях да вляза,че бях с малчо,ама витрината беше интересна.
Ако някой е ходил да сподели впечатления Simple Smile

# 418
  • Бургас
Много хубави покупки имаш Саманта  Heart Eyes

# 419
Аз да се оплача от Ремикса. Получих кожено яке 4 звезди, което  не става за носене захабено,протрито..ужасно плюс миризма. Писах им, върнах го с причина качество и гледам спрели ми доставка! Писах им и отговора е, че ми спрели доставка, защото не съм им върнала отговор точно какви са несъответствията за да ги опишели. Сумата е много малка, не си струваше да го връщам ако ми спират доставка! Прекаляват вече, окачествяването и оразмеряването им е ужас..

Общи условия

Активация на акаунт