Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 892
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Във Варна в Хипермаркетите във Владиславово и Аспарухово са супер. Вече не съм в града и чак ми липсват Simple Smile Няма другаде такива ВУ ...
Здравейте момичета от Варна,нещо интересно и евтинко ,къде да погледна?Благодаря:yellow_heart:

# 451
  • Пловдив
Наканих се най-накрая да снимам находките от последните няколко седмици, които вече са употреба Simple Smile
От Зиг Заг - пуловер, който беше с етикета си, и страхотно сако - яке за пролетта :

От ремикс - чисто нови дънки на Tom Taylor и едни къси за лятото на S. Oliver :

И от Хумана пуловер на H&M :

# 452
Момичета,аз вчера си взех една супер яка парка в тъмнозелено-просто е уникална,нова!Изръсих се обаче 38 лв.за нея.На Онли е.И още един пак тъмнозелен цвят панталон промазка.Чисто нов също.Той ми излезе 7 лв.Доста се оръсих ,но не съжалявам,а тази парка е най-голямата ми находка откак посещавам такива магазини.

# 453
Какво е парка?

# 454
  • София
http://thecentermoda.com/image/cache/data/2016%20QKETA/%D0%A1%D0 … 612-1000x1000.jpg

Да не е спам , затвориха магазин Нещото на Стамболийски, ,много ме е яд ,цените падаха до 2-1лв в събота и неделя и определено имаше бая находки. Жалко , сещате ли се за други интересни ВУта в р-н на булеварда. Безз ММ , хич не ги харесвам толкова ми е мръсно и неприятно ,че дори не ми се разглежда в хилядите стелажи. А този до Вис Виталис ,вече не го зареждат редовно и от него също съм разочарована.

# 455
Нищо нямам отникъде.От лова редовно не печеля. #Cussing outВчера гледах ММ,м-пулс,днес ЗЗ,манията в халите,нищо.Палта с косъм има и в магазинчето на Поп Богомил.Не съм минавала,че беше лошо времето.Тази седмица ще го проверя.

# 456

Вид яке, но честно казано не знам на какви критерии трябва да отговаря едно яке, за да е "парка".

# 457
Момичета,аз вчера си взех една супер яка парка в тъмнозелено-просто е уникална,нова!Изръсих се обаче 38 лв.за нея.На Онли е.И още един пак тъмнозелен цвят панталон промазка.Чисто нов също.Той ми излезе 7 лв.Доста се оръсих ,но не съжалявам,а тази парка е най-голямата ми находка откак посещавам такива магазини.

Аз преди няколко месеца си купих също много добра черна парка от Хумана за 28 лв. Това е най-най-добрата ми и любима находка.

# 458
  • София

Вид яке, но честно казано не знам на какви критерии трябва да отговаря едно яке, за да е "парка".
За мен парката е яке от нешушляков плат с много джобове и дължина поне до под дъто.

# 459
  • Бургас

За мен парката е яке от нешушляков плат с много джобове и дължина поне до под дъто.
или казано по друг начин за мен "парка" е равнозначно на "канадка"  Laughing
Скрит текст:

# 460
  • София
Момичета, не знам дали сте коментирали, но открих магазин с цяла зала ХЛ и нагоре находки- мъжки и дамски. Ако някой се интересува....

# 461
Момичета, не знам дали сте коментирали, но открих магазин с цяла зала ХЛ и нагоре находки- мъжки и дамски. Ако някой се интересува....

Разбира се, пиши тук.  Peace Всяка информация е от полза.

Аз пък ще се оплача. В събота ходих до Мания в Халите и нищо не си харесах от двете зали. Всъщност харесах едни дънки и две блузи от лова, но не ми станаха.  Tired

Затова пък забърсах много сладка и нова кошничка за яйца за Великден. Grinning

# 462
  • София
Магазинът със зала за дрехи големи и още по-големи размери, е на гарата в безистена. Обособили са огромна зала за ХХЛ и нагоре дрехи. Влизате, минавате през щендерите с находки и в дъното на магазина започва залата с големи дрехи.

# 463
  • София
Манията на пазара Димитър Петков е заредена с много хубави находки. Вчера го посетихме и се сдобих с много неща, повечето от които не ми трябват, ама си ги харесвам.

# 464
Здравейте! От доста време ви следя и най- накрая се наканих да се включа при вас. Ето и малко находки от миналата седмица: Панталон със слончета- 2лв, Блуза с цветя- 3лв, дълга рокля- 5лв, останалите блузи и дънки са по едно левче.

Общи условия

Активация на акаунт