Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 635
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • у нас
Ясно.  Благодаря Blush

# 196
  • Пловдив
Между другото, забелязах в английския сайт на Jane, че като сменяш страната на доставка, се променя и цената. Примерно в UK е по-висока цената на количките, но е с безплатна доставка. А за Бг е доста по-ниска цената, но за комплекта, който съм харесала, доставката е близо 100 Е и нещата почти се изравняват. Тоест планът ми за поръчка с превозвач, май няма да бъде ефективен.
Срок за доставка не съм гледала, защото аз имам доста време до края на Април, когато ще раждам.
Погледни и в немския babymarkt.de

От babymarkt.de си бях харесала количка, но мненията за сайта в https://uk.trustpilot.com/review/www.baby-markt.de  ме разколеба да я поръчам. Някой поръчвали ли е от него и има ли проблем с поръчките/доставките?

# 197
  • Варна
Аз поръчах през юни една и сега през декември още една за приятелка. Никакъв проблем!

# 198
  • Варна
И аз поръчвах миналата година 2 пъти, последно през септември, всичко си беше ок, пристигна с DHL, има плащане с Paypal, не мисля, че има нещо притеснително.

# 199
Здравейте! Имам количка Jane Rider и съм много доволна от нея. Лека, маневрена и страшно приятна за бутане, но искам да я сменя, защото ми омръзна. Обаче нямам никаква идея каква количка да избера, за да не е "под нивото" на Джейн! Ще съм благодарна, ако ми помогнете! Заглеждам колички на Куини, Мама'с..., пак Джейн, Абц, макси и подобни.

# 200
Някой с наблюдения върху марката Moon?

# 201
Здравейте! Имам количка Jane Rider и съм много доволна от нея. Лека, маневрена и страшно приятна за бутане, но искам да я сменя, защото ми омръзна. Обаче нямам никаква идея каква количка да избера, за да не е "под нивото" на Джейн! Ще съм благодарна, ако ми помогнете! Заглеждам колички на Куини, Мама'с..., пак Джейн, Абц, макси и подобни.

Лично на мен Mutsy много ми харесват и щях да си взема такава, ако ми се вместваха в бюджета. В момента има 30% намаление на моделите EVO  и IGO в Дундьо

# 202
Някой с наблюдения върху марката Moon?

Moon гледам, че ги купуват много тук в германия. Моят мъж много ги харесва, защото колелата са големи и помпащи се, с хубави амортисьори. Като цена са малко по-скъпи от abc. На мен също ми харесват, но ми идват доста тежки.

# 203
Новите модели са с Evo гуми.На мен не ми се стори крайно тежка, имайки предвид, че съм доста мъничка и това ми е от голямо значение при избора.Харесах моделите Nuova и Scala.Над бюджета ми са и се чудя струва ли си...

# 204
Нашата количка е Jane Muum 2017г. Много сме доволни - много е лека и маневрена, мога да я бутам само с пръст или с една ръка, лесно се повдига за качване на тротоар и не тежи. Много е хубава материята и не пропуска никакви течения и бебето е напълно защитено. За толкова експлоатация не е мръднала. Не трака, ако я смазвате отпред на колелата на 2 месеца веднъж. Иска поддръжка като всяка количка. Гумите не са мръднали. Много лека и удобна. Дръжката е супер приятна на допир и самата количка е приятна за бутане. Бутах много колички преди да я избера и си струваше тези 1300 лв.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 08:34 от fifi12

# 205
И в Комсед -30% на Мутси.
Ние взехме Пег Перего, защото ми покри всички изисквания. Реални отзиви, от ползване, ще мога да дам след април обаче. На първо време е точно, това, което искахме.

# 206
Здравейте, има ли мнения за Mamas and Papas Sola2 ?

# 207
  • София
Аз си намерих наново за какво да се колебая.... Jane или Mutsy? Според вас кое шаси е по-добро?

# 208
Здравейте, има ли мнения за Mamas and Papas Sola2 ?

Назад в темите е много обсъждана. Пробвай да потърсиш мнения с търсачката.

# 209
Проверих, но са малко стари, просто очаквам някоя мама, ако в момента има Mamas and Papas Sola2 да се включи и изкаже мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт