Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 655
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Точно тази сме харесали и точно този магазин гледам. Grinning Ууу, имали са в някакъв момент 25% отстъпка? Не съм я видяла.
Имаха, но рядко я пускат чак толкова, беше мисля октомври-ноември като я пуснаха. Но всичко, което има ми пасва точно!

# 226
Много е хубава количката, най-хубавото е, че всичко от нея се ползва и е функционално направено. Само да си повторя съвета - ако ще гледате от физически магазин на всяка цена пробвайте столчето за кола, не на всяка кола пасва и може да ви се наложи да си купите допълнително база /е, тя не е с милионите, 200 лв струваше, но все пак за тази сума щях да си купя поставки за чаши и прочие глезотии/.
Иначе преди Великден и след Коледа правят големи намаления.

# 227
Ами те стават за всяка кола да ги вържеш с коланите, но ако имаш Изофикс база на автомобила си купуваш тази приставка и дефакто приставката се връзва за Изофикс системата и кошчето вече се инсталира и деинсталира за секунди с щракване, а ако я нямаш тази база - всеки път връзваш с коланите. Това е разликата.

# 228
Не е вярно, не стават за всяка кола с коланите. Вече познавам три момичета, които не можаха да монтират столчето - много къси им идваха коланите на колата и не можаха да го обгърнат както трябва.
Ние с триста зора с новородено го овързахме, но нямаше начин като порасне малко да успяваме и си купихме база. Затова казвам, че не на всяка кола става. То е едно обло и трябва доста дълъг колан.

# 229
За първи път чувам... моя кош е огромен и пак стават Simple Smile може дължината на коланите да е различна, което пак е съмнително. Дали ги връзват правилно? не се смейте ама скоро видях майка на 2 деца, която изобщо не знаеше как се слагат и ги връзваше много странно

# 230
Не е вярно, не стават за всяка кола с коланите. Вече познавам три момичета, които не можаха да монтират столчето - много къси им идваха коланите на колата и не можаха да го обгърнат както трябва.
Ние с триста зора с новородено го овързахме, но нямаше начин като порасне малко да успяваме и си купихме база. Затова казвам, че не на всяка кола става. То е едно обло и трябва доста дълъг колан.
Ами базата със сигурност не става за всяка кола. Нас ни питаха с каква кола сме, явно заради това.

# 231
  • София
Аз обмислям обаче да взема количката без столчето за кола. Дали ги продават така? Харесали сме друго столче/кошничка, а пък не ми е особено важно столчето за кола да става на рамата на количката.

# 232
И столчето не става за всяка кола, ако не бях го оставила в момента при родителите ми щях да ви направя клипче. Столчето се монтира обратно на движението, малко по-обемно е, коланите се премятат по определен начин отзад и отпред. Съответно ние го сложихме по видео от производителя, ходихме и в Бургас до представителите и те ни потвърдиха, че е правилно монтирано.
Без бебе се закопчаваше, но като се роди малкия видяхме, че с бебе трябва още дължина на колана, за да не се прежулва детето. И тази дължина малко коли я имат - при всяка кола коланът е различно дълъг, няма някакъв общ стандарт. Не казвам, че при всички се появява проблемът, но явно не е и рядко явление. Затова препоръчвам да пробвате столчето, защото ние се изненадахме на изписването, и после една седмица си блъскахме главите, докато не пристигне базата.
Просто много съжалявам, че не мога да направя клипче, за да онагледя проблемът, защото така на думи е трудно човек да си го представи. Все пак аз бих пробвала да монтирам столчето, и да проверя има ли още дължина коланът /може ли да се отпусне още малко след като е монтирано столчето/.
За мен лично това столче за кола беше много важно, поне колкото самата количка, ако не и повече. Именно защото е минало успешно краш тестове и има много висок рейтинг на сигурност. С изофикс базата беше песен работата и честно казано много ми улесни живота тази база. Вместо да увързваш дете, столче, щракваш и всичко си идва на мястото

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 17:26 от prolet_inchen

# 233
  • Стара Загора
Може ли мнения за тези три колички :
1. Abc Design 3tec plus
2. Jane Muum Micro Koos
3. Cosatto Giggle

Ще съм много благодарна, ако някой може да сподели плюсове и минуси. С първото детенце имах Abc Design 3tec и бях доволна. Сега чета за Jane, че са много леки и маневрени, но поради липса  на амортисьори друсат ... За Cosatto ми е тъмна Индия - харесва ми, че са разчупени и свежи ...

# 234
  • София
Ммм гледам по снимките на Jane muum 2017 и Jane muum 2018, че сенниците са различни, а никъде не откривам снимки или видео, където да показват кое е различното и защо по-новия модел е с по-малък сенник. Някой да знае нещо по въпроса?

# 235
diadora1010 Аз се чудех много между Jane Muum и  Jane Epic - избрах Epic защото има амортисьори

# 236
  • Варна
Jane Epic има амортисьори, но сравнение не мога да направя.

# 237
  • София
Момичета някоя от Вас поръча ли от UK сайта на Jane?? Може ли да споделите впечатления и как се случиха нещата?

# 238
  • Стара Загора
Момичета някоя от Вас поръча ли от UK сайта на Jane?? Може ли да споделите впечатления и как се случиха нещата?

И на мен ще ми е интересно да разбера повече и другото, което се питах е всеки месец ли имат намаления, защото сега има Януарско намаление?

# 239
  • София
Ммм гледам по снимките на Jane muum 2017 и Jane muum 2018, че сенниците са различни, а никъде не откривам снимки или видео, където да показват кое е различното и защо по-новия модел е с по-малък сенник. Някой да знае нещо по въпроса?
Побут..
П.С. сенниците на летните кошове... Simple Smile

Освен това се чудех, ако трябва да избирам между Jane Muum с кош за новородено Micro и кошница за кола Koos 2018 и Peg Perego Modular Sportivo с шаси book S 51, кош за новородено Navetta XL и кошница за кола Primo Viaggio SL с комплекта кой от двата бихте избрали вие и защо?

Общи условия

Активация на акаунт