Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 676
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Може ли да изкажете мнение за количка chicco liteway .

И преди съм пислаа многократно, това ми е любимата лятна количка. Изключително удобна е.

# 256
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнения за ABC salsa 4. Ако някой я използава, да сподели как се движи в града, друса ли, маневрена ли е..... или каквито впечатления имате. Благодаря предварително

# 257
  • Варна
Относно чувалчетата за количка- Kaiser са може би едни от най-добрите. Имат и с полар, и с овча кожа. Зависи какво търсите и каква сума може да отделите. В амазон има също добри предложения, за около 50-60 лв, с много добри отзиви. (Например Heitmann Eisbaerchen). Аз лично съм много доволна трета зима от чувалчето с агнешка кожа на фабрика Свобода Добрич. Смених две марки колички с него- пасва идеално, тъмносиньо, непромокаемо е, топли невероятно. Не знам, обаче, дали ги предлагат някъде онлайн и дали все още ги произвеждат. Мъжът ми го купи на място от завода, правят ги за износ.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 18:41 от Blue Turquoise

# 258
Ние се спряхме на Moon scala. Нямам търпение да дойде време да я изпробваме Simple Smile

# 259
  • Пловдив
Относно чувалчетата за количка- Kaiser са може би едни от най-добрите. Имат и с полар, и с овча кожа. Зависи какво търсите и каква сума може да отделите. В амазон има също добри предложения, за около 50-60 лв, с много добри отзиви. (Например Heitmann Eisbaerchen). Аз лично съм много доволна трета зима от чувалчето с агнешка кожа на фабрика Свобода Добрич. Смених две марки колички с него- пасва идеално, тъмносиньо, непромокаемо е, топли невероятно. Не знам, обаче, дали ги предлагат някъде онлайн и дали все още ги произвеждат. Мъжът ми го купи на място от завода, правят ги за износ.

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D1%83%D1%85%D0%B0%D1 … 1670027719947480/

Ето тук има информация и телефон за поръчки.

# 260
Blue Turquoise, и аз харесвам Кайзер, обаче търся от тези, които са по-закрити. А в Амазон тези им модели са доста скъпи, пък вътре са с полиестер. Хвърлила съм око на Voksi, но пък те са все едни тъмни цветове, а ми се иска нещо светличко, че количката ми е тъмна. И няма угодия мойта.

# 261
  • Варна
Другата марка, която препоръчах имат модели, които горе се затварят като качулка около главичката на бебето. По спомен бяха около 30 евро. Отзивите от ползване при много ниски температури бяха много добри. Знам, че не е хуманно, но нищо не топли така, както естествената кожа.

# 262
Ще ги разгледам и тях, благодаря. За кожата с вълна съм абсолютно съгласна. Имам такава подложка, която слагам сега на коша за новородено. Освен топло през зимата, държала и хладно през лятото, но имам още известни скрупули да я сложа като дойдат жегите. Grinning

# 263
Здравейте, може ли мнения за ABC salsa 4. Ако някой я използава, да сподели как се движи в града, друса ли, маневрена ли е..... или каквито впечатления имате. Благодаря предварително

Ние купихме точно тази Wink съответно ще можем да я тестваме живот и Здраве чак май месец, но покрива повечето ни изисквания. Най-лекия модел на abc, но въпреки това изглежда стабилна, голям кош... надявам се и след като влезе в употреба да сме доволни Simple Smile

# 264
При нас поне на този кош след 6м - летния на Jane, легналото положение е напълно равно. Нямаме чупка.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 14:07 от fifi12

# 265
  • София
Привет.

Докладвам за поръчка от Jane-uk (и доставка с GGBG):
  • 19.01 (петък) - поръчахме комбинацията Jane Muum + Micro + Koos = 669 лева
  • 19.01 (петък) - няколко часа по-късно я пратиха към Лондон
  • 23.01 (вторник) - потвърдиха доставката в склада в Лондон
  • 29.01 (понеделник) - потвърдиха изпращане към София
  • 31.01 (сряда) - пристигна и си я взехме - 54 лева за доставката (27 килограма в 2 кашона)
Изказвам големи благодарности на посетителите тук, чрез които намерихме добър вариант с много приятна отстъпка.

п.с. Мнооого памперси имаше в кашоните на доставчика, както и още няколко колички (видях кашон с Jane Epic) - явно тукашните памперси не излизат изгодни Grinning

п.п.с. Благодаря за идеята за смяна на лагерите, ще имам предвид, ако се наложи лек upgrade.

# 266

п.с. Мнооого памперси имаше в кашоните на доставчика, както и още няколко колички (видях кашон с Jane Epic) - явно тукашните памперси не излизат изгодни Grinning

Не знам за цената, но качеството тук е отврат. Памперсите от Лидъл са по добри от нашия Памперс премиум кеър. Confused

# 267
Без да искам изтрих, понеже пиша от смотан телефон, затова ще го напиша отново. Мъжът ми направи upgrade на количката ни Jane Muum Micro Koos 2017г. На всяка гума има по един лагер, в магазина трудно се намират и струват около 0.50 лв., но той купи лагери 2.00 лв. / бр. и вместо отново един, сложи по два на гума. Също така смаза всички движещи части с някаква силиконова грес ли я нарече... и количката стана мноооого по - добра от преди. Като я разглобихме видяхме, че нява смазка на колелата и още при закупуването и сложихме и така на 1.5 - 2 месеца си сервизираме - почиствам я добре, смазка и затягане на болтове, ако има нужда.

Много изгадно сте си взели количката на половин цена, нова е нали?

На мен още не ми е писнала, така 'мазно' се бута и приятно. Някой ден ще ми е трудно да се разделя с нея.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 15:38 от fifi12

# 268
http://bebe1.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/%D0%9 … %BE-Lorelli-28696 Мнението ви за тези колички,добри ли са или ще се разпаднат ?

# 269
  • София
Никога не съм чувала каквато и да е количка да се е разпаднала

Общи условия

Активация на акаунт