Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 702
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Никога не съм чувала каквато и да е количка да се е разпаднала
Хаха, да, и аз не съм.

Лорели са малко примитивни като изпълнение, но за парите си ми се струват ок. Наблюденията са ми по съседски майки с Лорели-та, доста ги търкалят.

# 271
  • София
Привет.

Докладвам за поръчка от Jane-uk (и доставка с GGBG):
  • 19.01 (петък) - поръчахме комбинацията Jane Muum + Micro + Koos = 669 лева
  • 19.01 (петък) - няколко часа по-късно я пратиха към Лондон
  • 23.01 (вторник) - потвърдиха доставката в склада в Лондон
  • 29.01 (понеделник) - потвърдиха изпращане към София
  • 31.01 (сряда) - пристигна и си я взехме - 54 лева за доставката (27 килограма в 2 кашона)
Изказвам големи благодарности на посетителите тук, чрез които намерихме добър вариант с много приятна отстъпка.

п.с. Мнооого памперси имаше в кашоните на доставчика, както и още няколко колички (видях кашон с Jane Epic) - явно тукашните памперси не излизат изгодни Grinning

п.п.с. Благодаря за идеята за смяна на лагерите, ще имам предвид, ако се наложи лек upgrade.

Честото, много добър избор със здраве да си я ползвате Simple Smile.Аз също се бях спряла на тази комбинация от този сайт или на Мамас енд Папас от Аргос. Simple Smile))

# 272
  • София
…Много изгадно сте си взели количката на половин цена, нова е нали?
100% нова с найлоните и кашоните Wink

# 273
Перфектно тогава, мъжа ми като чу и отвори уста. Браво! Ние сме се минали ама я взехме точно като излезна.

Минаха 2 месеца докато се усетя че покривалото на коша има магнити под сенника на които като га закачиш става по дълъг и детето е по прикрито... в случай че някой не забележи като мен...

# 274
Здравейте момичета, ще бъда майска мама и последните няколко седмици съм се побъркала с гледане на всякакви колички и се надявам на вашата помощ Grinning Да започна с бюджета 1000-1500 лв. макс за комбинирана количка с кошче за кола. Трабва да е с големи непомпащи се гуми, голяма и леснодостъпна пазарска кошница, лесна за управление/лека, че съм миньон. Понеже ще имаме пролетно бебе, се чудя дали не мога да пропусна зимния кош и да взема такава с летен, който може да се ползва в напълно легнало положение. Или пък комбиниран кош като на Chicco Urban, който става хем зимен хем летен, за съжаление това е единствената количка, която знам с такъв кош, ще ми е повече от драго ако знаете за друга количка с такъв кош, така че и да си спестим място Grinning Отделно да кажа къде ще я ползвам, искам големи и здрави гуми, понеже живея в кв. Витоша и знаете какво е там, имам един участък, при който 3 пъти ще спукам гума докато стигна до магазина. Иначе няма да качвам стълби, а съм със сравнително широк асансьор. Лятото главно ще сме  пред блока, понеже сме в затворен комплекс с добре поддържана градина. Наскоро ходих да гледам Mutsy iGO и ми се стори доста лека и маневрена, но пазарския кош ми се видя малък.  Последно да кажа и като дизайн кои колички ми допадат: Baby Style Egg (скъпички са), Oyster (нека ако някой има наблюдение да сподели), Mamas and Papas Ocarro, iCandy Peach (пак скъпо), общо взето ми харесва алуминиева рама с кафяв борд и дръжка. Май е това за сега, съжалявам за дъъъългия пост, но съм много объркана и открита към всакякви предложения Smile

# 275
Виж Кара Тесоро. Мисля, че покрива всички изисквания.

# 276
  • София
моя позната имаше проблем със столчето за кола. оплакваше се, че бебето като заспи и се запотява ужасно много. има ли други мамита, които да са забелязали това и как сте решили този проблем?

Всичко кошчета и столчета за кола запарват. изискване за безопастност е да са от трудно запалими или бавногорящи материи, а те всички са изкуствени и запарват Simple Smile

# 277
  • София

Какво производство са? В повечето сайтове, които намерих, не го пишеше?

# 278
  • София
моя позната имаше проблем със столчето за кола. оплакваше се, че бебето като заспи и се запотява ужасно много. има ли други мамита, които да са забелязали това и как сте решили този проблем?

Всичко кошчета и столчета за кола запарват. изискване за безопастност е да са от трудно запалими или бавногорящи материи, а те всички са изкуствени и запарват Simple Smile
Аз също съм чувала за този проблем със запарването. Има разни подложки, които се слагат. В началото ще пробвам с климатик и сенници на стъклата. Ако въпреки това се поти бебето, ще потърся памучна подложка.

# 279

Какво производство са? В повечето сайтове, които намерих, не го пишеше?
Италиански.

# 280
  • Варна
Може ли линк към сайт на производител, защото
италиански такъв аз не открих? По-скоро да са “designed in Italy”, но “made in China”. В Италия нито една не съм видяла подобна. Хората си бутат дори стари модели на Пег Перего, Инглезина. Другото по-употребявано е Bugaboo.

# 281
vijious, ако търсиш по-лека количка, хвърли едно око и на армадило флип хт на мамас&папас, аз имам такава и съм доволна от нея. Чувствително по-лека е от Окарото. Също съм дребна, детето ми вече е почти на 1г и мога да вдигна количката с него вътре и да я кача по 4-5 стъпала. Има хубав багажник, дълбок и събира доста неща, надеждна и комфортна е по моя преценка. Единствено няма "борд", но никога не съм усетила да липсва на мен или на детето.
Като проходимост е добра, карам в ужасните катакомби на кв. Витоша, които явно са ти познати, не сме имали никакви щети досега.

# 282
Тъкмо смятах да питам за Армадило. Гледам я напоследък, колебая се между нея и Мутси. Има пълно легнало положение нали? Мисля да не взимам бебешки кош.

# 283
Да, има пълно легнало Армадилото (флип хт се обръща и към майката и към "света").
Моето бебе е февруарско, не взех коша 0-6, но пък и доста поносихме (аз и таткото) с ергораница в началото.
Аз купих моята от програмата Loved4Life на сайта на Mamas&Paps, беше на много изгодна цена, но в момента не виждам предложения от тази програма. Предлагаха колички, които са били мостри, както и втора употреба, преминали през сервиз и освежаване, бяха на чудни цени, ама не ги виждам сега.

# 284
Благодаря за изчерпателната информация. Гледам, че в Малечко са намалени с 20%, ще се занесем с ММ уикенда да я види и той, че така ги инспектира тия колички все едно самолет ще се купува.

Общи условия

Активация на акаунт