Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 576
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Cristi, изчетох цялата предишна тема и не намерих мнение за въпросната количка. Ако имаш възможност те моля да споделиш с две изречения основното, като това дали ге лека, маневрена, лесно ли се управлява, какви са недостатъците и дали въобще си струва ... Simple Smile

# 91
# 92
Cristi, едно ОГРОМНО Благодаря ! Вече е решено, че това ще е количката. Simple Smile

# 93
Моля и да си я ползвате със здраве Hug

# 94
  • софия
Харесала съм Dada Parasiso Leo, имате ли мнение за тях?

# 95
Аз да попитам за Мамас и Папас Окаро - в бебе.бг без зимен кош и кошница ли се предлага или аз не съм разбрала?

# 96
  • Стара Загора
Като цяло няма много хубави мнения за марката, освен основните неща типични за полска количка (тежест, обем), някои майки се оплакаха, че предните гуми играят много.

# 97
Аз да попитам за Мамас и Папас Окаро - в бебе.бг без зимен кош и кошница ли се предлага или аз не съм разбрала?

Пратете линк

# 98

Имам ного мнения назад, ползвай търсачката и ще видиш. Общо казано, тежка, голяма, обемна. Повечето купили подобна количка, я сменят след 6 месеца.

За sola2 конкретно Simple Smile благодаря

Cristi, изчетох цялата предишна тема и не намерих мнение за въпросната количка. Ако имаш възможност те моля да споделиш с две изречения основното, като това дали ге лека, маневрена, лесно ли се управлява, какви са недостатъците и дали въобще си струва ... Simple Smile

Аз търся ето така.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 10:08 от alina_si

# 99

Пратете линк
https://www.baby.bg/mamas-papas-kombinirana-kolichka-ocarro-sage … ;utm_content=ver3

# 100

Пратете линк
https://www.baby.bg/mamas-papas-kombinirana-kolichka-ocarro-sage … ;utm_content=ver3

Цената е само за това което виждате на снимката - шаси и кош 6+

# 101
Продуктът е неналичен обаче Wink

Записвам се пак да следя темата, пък току виж попадна на идеалната лятна количка Simple Smile

# 102
Продуктът е неналичен обаче Wink

Записвам се пак да следя темата, пък току виж попадна на идеалната лятна количка Simple Smile

Да, видях, но и не ме устройва без другите части Simple Smile

# 103
  • София
Жана, какви са ти изискванията?

# 104
Някой много да я похвали ми стига Grinning
Майтапа на страна, гола вОда съм, та да ми я похвалите тука идеално ме устройва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт