Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 698
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Lucky,  как е количката? Успя ли вече да я разходиш? 🤗
Едно излизане само, още не мога да дам подробни отзиви. Само на 12 дни сме. Blush
Има време. Тепърва идват слънчевите дни. Да ти е здрава бебка и много усмихната!

# 301

Има време. Тепърва идват слънчевите дни. Да ти е здрава бебка и много усмихната!
Mерси! Hug Hug Hug
Утре мислим да направим кратка разходка но с само със столчето за кола. Ако времето позволява ще вземем и шасито.

# 302
  • София
За това казвам, че всеки си има нужди. За МОИТЕ stokke и mima са безполезни. Щом на теб си ти харесва, не виждам какъв ти е проблема. Не всеки ги харесва.

# 303
Щом на теб си ти харесва, не виждам какъв ти е проблема. Не всеки ги харесва.
Аз проблем нямам. Sunglasses Ако не ми допада количката, мога да я продам за нула време, на цената на която съм я купила, и да взема друга марка...Наясно съм, че не всеки ги харесва...то и Лорели не всеки ги харесва, но за всеки влак си има пътници. Laughing

# 304
Хора, който търси намира Grinning Аз май си намерих моята количка Maxi Cosi Zelia:
https://www.baby1superstore.com/index.php?_route_=bebeshka-kombi … -zelia-nomad-sand

Май е нов модел от тази година. Коша се трансформира от зимен в летен, а кошницата е огромна. А най-хубавото е, че тежи 9.6 кг шаси+седалка. Трябва обаче да се закупи столче за кола, адаптери.. предполагам, че общо ще ми излезе на около 1300лв., което ме устройва стига да ми хареса и на живо. Видях, че я има в Малечко, така че утре непременно ще се разходим до там. Така или иначе искам да видя и M&P Ocarro и Armadillo. После мога да споделя мнение ако някоя от вас се интересува Grinning

# 305
So lucky
Вие кое Стоки взехте и коя кошница за кола?Да споделиш след някоя и друга разходка и количката как е Blush

# 306
So lucky
Вие кое Стоки взехте и коя кошница за кола?Да споделиш след някоя и друга разходка и количката как е Blush
Стокето е експлори. Ще пиша по късно, като се сблъскам с тротоарите.
Столчето е be safe izi go със адаптери за шасито, и вече го ползваме въпреки че бебка се губи в него.
Да кажа само, че аз бях между Мутци Ево и Стоке крузи, накрая взехме стоке експлори...съвет към търсещите все още: търсете оглеждайте, ако трябва бутайте количките на познати, и така изберете.

# 307
Здравейте момичета, ще бъда майска мама и последните няколко седмици съм се побъркала с гледане на всякакви колички и се надявам на вашата помощ Grinning Да започна с бюджета 1000-1500 лв. макс за комбинирана количка с кошче за кола. Трабва да е с големи непомпащи се гуми, голяма и леснодостъпна пазарска кошница, лесна за управление/лека, че съм миньон. Понеже ще имаме пролетно бебе, се чудя дали не мога да пропусна зимния кош и да взема такава с летен, който може да се ползва в напълно легнало положение. Или пък комбиниран кош като на Chicco Urban, който става хем зимен хем летен, за съжаление това е единствената количка, която знам с такъв кош, ще ми е повече от драго ако знаете за друга количка с такъв кош, така че и да си спестим място Grinning Отделно да кажа къде ще я ползвам, искам големи и здрави гуми, понеже живея в кв. Витоша и знаете какво е там, имам един участък, при който 3 пъти ще спукам гума докато стигна до магазина. Иначе няма да качвам стълби, а съм със сравнително широк асансьор. Лятото главно ще сме  пред блока, понеже сме в затворен комплекс с добре поддържана градина. Наскоро ходих да гледам Mutsy iGO и ми се стори доста лека и маневрена, но пазарския кош ми се видя малък.  Последно да кажа и като дизайн кои колички ми допадат: Baby Style Egg (скъпички са), Oyster (нека ако някой има наблюдение да сподели), Mamas and Papas Ocarro, iCandy Peach (пак скъпо), общо взето ми харесва алуминиева рама с кафяв борд и дръжка. Май е това за сега, съжалявам за дъъъългия пост, но съм много объркана и открита към всакякви предложения Smile

Здравей, аз също ще съм майско мамче, живот и здраве.След дълго обикаляне,както казах преди няколко поста,ние се спряхме на Moon scala. Най-хубавото,което видях за тази цена.
П.с.Също съм миньонче (155см.) и много от количките не можах да отместя, просто геометрията им е такава.

# 308
Докато си разглеждах сайта на Малечко харесах още една количка- Maxi cosi stella. Харесвам количките на Maxi cosi, имам познати с elea, бяха много доволни. Има ли някоя мама с отзиви за тази Stella? Утре ще я погледна и на живо.

# 309

Здравей, аз също ще съм майско мамче, живот и здраве.След дълго обикаляне,както казах преди няколко поста,ние се спряхме на Moon scala. Най-хубавото,което видях за тази цена.
П.с.Също съм миньонче (155см.) и много от количките не можах да отместя, просто геометрията им е такава.

Здравей, майските мами вече сме се юрнали да се обзавеждаме май Grinning
Мен също ми харесва дизайна на Moon Scala, но не съм я виждала на живо. Къде я гледахте? Ние уж днес щяхме да ходим в Малечко, ама като се разхвърчаха едни ламарини и покриви, решихме да не излизаме докато бурята отмине, та не успях да видя количките дето съм си харесала Confused

# 310
Аз четох четох, гледах гледах и накрая поръчах чико лайт уей от немският амазон. До тук с доставка до България през ггбг ще излезе около 240лв, на фона 399лв  в нашите магазини.
Имам чико трио актив, уникална количка, удобна, маневрена, с бебешки кош, просто страхотна, но с понаедрелия ми корем не се събираме в асансьора вече, та затова реших, че ще взимаме "лятна" количка. Ще дам отзиви, когато я пристигне и я пробвам.

# 311

Здравей, майските мами вече сме се юрнали да се обзавеждаме май Grinning
Мен също ми харесва дизайна на Moon Scala, но не съм я виждала на живо. Къде я гледахте? Ние уж днес щяхме да ходим в Малечко, ама като се разхвърчаха едни ламарини и покриви, решихме да не излизаме докато бурята отмине, та не успях да видя количките дето съм си харесала Confused
Има ги само в м-м Дундьо, в Младост.Правят и хубави отстъпки, заслужава си.

# 312
  • у нас
Аз  малко странен въпрос😁 и нужда от съвет.  Между Jane muum  нова с матрикс коша и peg perego 3в1 book.....НО втора употреба ползвана около 1 година, запазена,без следи по тапицериите, коя бихте избрали?
Общо взето условията ми за количка е да е лека, на първо място, маневрена разбира се,да се побира в багажника на пежо 206, лесно сгъване и разгвърване, и возштята да не е като каруца

# 313
Перегото втора ръка в гаранция ли е още? Ако да - количката е хубава и си струва, ако не - по-добре нова.

# 314
  • у нас
 Не е в гаранция. Модела е 2016 година.

Общи условия

Активация на акаунт