Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 566
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
И из фб се въртят постоянно този и още един сайт с абсурдно ниски цени.
Измама някаква са.

# 541
  • Някъде там
Здравейте 😁 Моля Ви за помощ😊
Читави ли са количките, защото са леки и ми харесват, че си имат всичко! И коя от двете да избера
Първата
https://www.hippoland.net/cam-kombinirana-kolichka-3v1-minu-elit … mp;utm_medium=CPS
Втората
https://kolichki.net/kombinirana-kolichka-cam-top-2018-col-707.html

# 542
  • Стара Загора
Първата е добра оферта, ама втората 0.0, не бих дала толкова пари за CAM.
Грозни са ми, и това е, не мога и не мога да ги харесам. Grinning

# 543
Здравейте 😁 Моля Ви за помощ😊
Читави ли са количките, защото са леки и ми харесват, че си имат всичко! И коя от двете да избера
Първата
https://www.hippoland.net/cam-kombinirana-kolichka-3v1-minu-elit … mp;utm_medium=CPS
Втората
https://kolichki.net/kombinirana-kolichka-cam-top-2018-col-707.html

Ти ходи ли да ги разгледаш? Аз се колебая за Cam Taski Fashion - рамата и 6.1кг, което за мен е идеално. Моделчето много ми харесва и вчера ходихме до Дундьо, но я нямаха в наличност. Обещаха да я доставят в магазина и да ми се обадят, за да отида да я разгледам. Jane Muum обаче доста ми допадна. Ако Cam не ми хареса нещо, ще взема Jane Muum. На една цена са и екстрите, които вървят към количките също са едни и същи. Ако не си видяла моделчетата на живо, препоръчвам ти да отидеш на място - аз за себе си се убедих, че на картинка нещата са доста различни.

# 544
  • Някъде там
Другата седмица започвам да ги издирвам по магазините, дано във Варна ги има някъде 🙄

# 545
  • Варна
Jane има в Рошко, Cam не знам дали има там,  но има в Зарафа, Фулмакс център.

# 546
  • Някъде там
Jane има в Рошко, Cam не знам дали има там,  но има в Зарафа, Фулмакс център.
Благодаря Мариша 🌻

# 547
  • На зелено
Момичета, включвам се и аз с моето колебание межу комбинараните колички на Concord Neo и Jane Epic.
Първата съм я намерила с моментна промоция във физ.м-н за 500 евро. Днес ще ходя да я видя, но ме притесняват отзивите, че често се развалят и се налага подмяна на различни части. Иначе четейки тестовете за качество, суперлативите валят, но те разбира се са често имиджови.
Относно втората, притеснява ме, че няма къде да я пробвам. Има три големи бебешки м-на, но марката там не се предлага. Онлайн-промоциите при нея се срещат често и ако не ми допадне мога да я върна. Но нямам време да я поръчам, за да преценя, защото при Concord Neo промоцията е временна и до изчерпване на количествата. Т.е., ако изчакам няколко дни или утре отида, може и да я нямат. Четейки назад старитe мненията за нея, също оставам с убеждението "по-скоро не". Много бих се радвала, ако някой има пресен опит с Concord Neo да сподели. 
Преди това се бях спряла на Quinny Buzz Xtra, но след "пробването", установих, че не е моята. В крайна сметка, ако никоя от гореизброените не ми хареса, ще си чакам намаление на Britax Go next.

# 548
  • Пловдив
Jane Epic не е лош избор, но определено си има и недостатъци. Не мога да я сравня с Concord обаче.
При Epic има чупка в легнало положение на коша за след шестия месец. За мен това не е за пренебрегване.

# 549
  • София
Аз също харесах доста CAM Taski, писах някъде назад. НО никъде няма налични в шоурумите Фешън десените. Вече 2 месеца от магазините казват, че чакат доставка след 15то число.
Дундьо на мен ми казаха, че ще имат десените на Фешън само с поръчка.

Другото, което не ми харесва е столчето за кола. Не е тествано и според мен е неподходящо за новородено - прекалено голяма чупка прави на врата (проверени и с приятели, които използват други модели на САМ, но със същото столче).

Относно другите модели на САМ - за мен са прекалено тромави и тежки и не си заслужават парите. Таски е учудващо лека и маневрена, жалко че не се продава 2в1 и че не може да се монтира никакво друго столче за кола на тяхната рама.

Днес ходих да гледам Recaro CityLife 2в1 - мога да кажа, че съм приятно изненадата. Ако може някой да сподели впечатление за движение по павета например, ще е супер. Иначе сега ще ровя темите назад за други мнения.
Учудващото за мен беше, че и двете столчета за кола на Рекаро, които гледахме в магазина бяха със също толкова голяма чупка във врата, иначе широки и дълги, комфортни. Повече ни допадна столчето на Макси Кози Сити, което се монтира без проблем.

# 550
Другото, което не ми харесва е столчето за кола. Не е тествано и според мен е неподходящо за новородено - прекалено голяма чупка прави на врата (проверени и с приятели, които използват други модели на САМ, но със същото столче).

Защо смяташ, че не е тествано, т.е. мога ли да получа от някъде информация кой модел е тестван и кой не и какви са резултатите от тестовете? Знам само, че има различни организации, които провеждат тестовете.

# 551
Rovaniemi, изобщо не харесвам този модел Конкорд. Бих взела Jane Epic.

# 552
  • София

Защо смяташ, че не е тествано, т.е. мога ли да получа от някъде информация кой модел е тестван и кой не и какви са резултатите от тестовете? Знам само, че има различни организации, които провеждат тестовете.

Обърнах всички сайтове с класации/тестове на столчета на най-различни организация. Никоя от тях не гое  тествала. Единствените краш тестове са на производителя, на които аз лично не се доверявам сляпо. В темата за столчетата също не можеха да намерят някъде сравнение на това столче с други като Бриткас, Рекаро, Макси Кози, Сайбекс...дори с Чико...

# 553
Здравейте момичета. Искам да попитам някой има ли впечатления от ABC Design Cobra plus? В Пловдив не я намерих налична по магазините. Ще я поръчам от Англия, но ми се щеше да я видя на живо.

# 554
  • София
Здравейте момичета. Искам да попитам някой има ли впечатления от ABC Design Cobra plus? В Пловдив не я намерих налична по магазините. Ще я поръчам от Англия, но ми се щеше да я видя на живо.
На мен лично ми идват много обемни и тежички на ABC количките.

Общи условия

Активация на акаунт