Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 532
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Здравейте, мнение за тази количка?https://www.mamaloesbabysjop.nl/koelstra-binque-daily-pack-jade-kinderwagen-7013576p?utm_source=Criteo&utm_medium=CPC&utm_campaign=LowerFunnel
Не ми харесват трансформиращите се кошове. Иначе ми харесва как се сгъва, и изглежда маневрена.

П.П. Дарина? Joy

# 601
Здравейте, мнение за тази количка?https://www.mamaloesbabysjop.nl/koelstra-binque-daily-pack-jade-kinderwagen-7013576p?utm_source=Criteo&utm_medium=CPC&utm_campaign=LowerFunnel
Не ми харесват трансформиращите се кошове. Иначе ми харесва как се сгъва, и изглежда маневрена.

П.П. Дарина? Joy

П.П. Дарина? Joy

Коша не е трансформиращ. Два отделни коша са си.

# 602
  • Стара Загора
Съжалявам, явно така ми се е сторило, коша 6+ има такава форма.

# 603
Минавам да се похваля с нова количка - Jane epic koos 3 в 1 Soil. Взехме я от магазина на вносителя за 1304 лв с 10% отстъпка. Първо отидохме до Дундьо, но поради ред причини за около 10 мин се отказах от този магазин завинаги и потърсихме друг вариант. Ще мога да дам оценка на количката чак през май. Засега си я разхождам вкъщи и много ми харесва Simple Smile

Бебелина, коша 6+ при пълно легнало положение има чупка, нали.. тоест няма пълно легнало положение ?

Има чупка, но за мен лично не е проблем. Jane Crosswalk няма чупка.

Някой беше питал за комарник - към 3в1 вариантите по принцип за включени  чанта( с подложка за повиване навън) и дъждобран, без комарник ( той струва 15 лв ).

# 604
Момичета,някоя от вас поръчвала ли е количка cybex или mamas and papas с по два коша от чужбина и ако да можете ли да ми кажете от кои сайтове?С посредник или сами направихте поръчката?Всяка информация би ми била полезна,защото искам първо много добре да проуча нещата и тогава да действам!Благодаря предварително и се извинявам,ако се повтарям 🙂

# 605
Здравейте, отново. Пак досаждам, обаче след като прочетох всичките теми, видях, че повечето сте против полските колички, към които първоначално се бях насочила 2 в 1 и отделно щях да взимам кошче Maxi-Cosi за кола. Голям процент от вас хвалят други колички и сега видях много хубави промоции на Mutsy Evo, Mutsy Nomad, Jane Epic, Jane Matrix.  Моля помогнете ми в избора. БЛАГОДАРЯ 😊

# 606

Някой има ли мнение за тази количка, или подобна на Peg perego?

# 607
  • Варна
Eх, тази Jane Epic така да й се радвам, ама тая чупка...
Някоя мама ползвала би ли споделила дали е е дразнещо, притеснитална тази чупка на  коша 6+ ?
Crosswalk ще ми дойде вече и по-тежък...
Рошко може и той да сподели мнение за въпросната чупка в Епик дали е проблем ?

# 608
Някоя мама ползвала би ли споделила дали е е дразнещо, притеснитална тази чупка на  коша 6+ ?

Здравейте, не ви ли дразни, че няма степенка за краченцата на седалката?

# 609
  • Варна

Оппп, още един минус Grinning
Благодаря за насочването... явно добре , че прописах в темата , че да се ориентирам по-добре .

# 610

Оппп, още един минус Grinning
Благодаря за насочването... явно добре , че прописах в темата , че да се ориентирам по-добре .

Аз от един месец само колички гледам и съм побъркала тотално всички около мен, майка ми каза, че вече ги сънува и не ще количка да види вече, да избирам и да се свършва. Аз или съм много взискателна или.просто луда, но искам да е възможно най-доброто като за нас😊

# 611
  • София
И аз съм се побъркара с тези колички. Спряла съм се на 3 модела:
- ABC Design Salsa 4
- Jane Muum 3 in 1
- Jane Epic

Не мога да реша Grinning

# 612
  • Някъде там

Maria Abc са тежки колички, epic също, а muum по-добфе вижте на живо, на мен лично не ми допада!
d_teoharova Всички колички, които си описала според мен са тежки колички! Аз миналата бременност бях с полска количка супер маневрена, много леко се буташе , но единствения недостатък беше кг! Затова сега за второто знам какво да търся! Единствено столчето за кола към което си се насочила е ок
Тези комбинирани колички ще ги ползвате максимум година и малко, след като проходи човечето ще си търсите възможно най-леката количка, затова според мен колички за над 1000 лв. Се обезмисля, но това си е лично мнение!

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 15:52 от <Капризче>

# 613
  • София

Някой има ли мнение за тази количка, или подобна на Peg perego?
Къде е тази промоция?
Maria Abc са тежки колички, epic също, а muum по-добфе вижте на живо, на мен лично не ми допада!
d_teoharova Всички колички, които си описала според мен са тежки колички! Аз миналата бременност бях с полска количка супер маневрена, много леко се буташе , но единствения недостатък беше кг! Затова сега за второто знам какво да търся! Единствено столчето за кола към което си се насочила е ок

Всички съм ги виждала на живо и ми харесват .Маневрени са и лесно се бутат. Muum  е най- леката от всички, но ми се струва малка..

# 614
  • у нас
Аз от муум за сега съм доста доволна. Варианта и е 3 в 1. Бебешкия кош е голям и ми се струва комфортен за бебето, за седалката 6+ все още нищо не мога да кажа. Побира се в багажника на пежо 206 като и се махнат страничните колелета

Общи условия

Активация на акаунт