1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 156
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 080
аз съм "против" идеята за партия. идеята ще се опорочи. нека се види, че на ХОРАТА им е писнало,а  не че още някой иска да се докопа до кокала! партиите освен за власт да сте чували за нещо друго да не се разбират? независимо с колко добра и хуманистична идея е създадена някоя партия. ако трябва да се рганизира нещо, по-добре би било да има неправителствена огрганизация.
в бургас има ли подписка?

# 1 081
Партия е пресилено, според мен, но Асоциация или Обединение някакво ще е много полезно. Ще има 'централен щаб' и организация, а и ще е независима/о.
Успех днес, много ми се иска да съм с вас!
И честит празник на дечицата ни! Grinning

# 1 082
  • София
По кои телевизии ще дават протеста?

# 1 083
В момента тече по НОВА

# 1 084
БРАВО, КАЛИ!

# 1 085
    Браво на журналистката от Нова! А тоя директор да си навре демографската стратегия отзад!!!

# 1 086
Лора настъпва, а дядкото бяга по тъча- изобщо нещо конкретно ще каже ли?
риск било да станеш майка!!!!

# 1 087
Браво на Кали, тоя дадко умно е седнал в студиото, ако беше в градинката, щяха да го разкъсат!!!

# 1 088
  • София
Партия е пресилено, според мен, но Асоциация или Обединение някакво ще е много полезно. Ще има 'централен щаб' и организация, а и ще е независима/о.
Успех днес, много ми се иска да съм с вас!
И честит празник на дечицата ни! Grinning
newsm10И аз съм за асоциация,която да защитава правата на майките и децата! newsm51ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! baloni

# 1 089
  • Düsseldorf
http://www.focus-news.net/?id=n498678

Тия от Фокус от къде взеха тези цифри???? 100 % първата година, но минимум 300 лв, и 80 % втората, но минимум 250....

# 1 090
    Ей за това не искам да работя като юрист!!! #Cussing out
    А според този дедо, бащите не плащат ли осигуровка!
    Как ще се върне майката на работа, а кой ще плаща на детегледачка?
  Идиот! На юриста дай му да говори много, със заобикалки и като ти надуе главата, ти се кръстосват очите! Не му мина номера  Mr. Green  и като нямаше за какво да се хване започна за количките  #2gunfire!

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 09:04 от benighted

# 1 091
за тези като мен, които нямат възможност да гледат - събрали ли са се много хора?

# 1 092
Честит празник на всички дечица и на всички нас, които още носим детското в себе си.   bouquet
Момичета много късмет ви желая днес. Снощи не можах да спя от мисли как ще мине всичко дне, как ще бъде отразено и всичко..... Бъдете все така силни и смели и само напред!
Бу, идеята за партия е много добра, ще има много поддръжници и ще имаме хора които наистина ще си отстояват правата.

# 1 093
  • София
Момичета,разревах се от яд заради този нещастник по НОВА!Направо побеснях! #Cussing out smile3515

# 1 094
Леле, тоя дядка как ме издразни... Не можаха ли да поканят някой по-компетентен, а дедето и тая по Канал 1, дето бяха поканили много плямпат пък нищо не казват. #2gunfire и двамата.
Браво на Лора !!! Само да видят те като влезят мами в студиото, ще ги скъсаме... Simple Smile (Някои като мен и по телефона).
Отивам да направя няколко кръг4ета с коли4ката 4е ми кипна...
4естит празник мили де4ица Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт