1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 082
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 200
  • До хладилника, който обичам
'50 майки в Пловдив' казаха ФМ+ Grinning
Хихик!
Казаха всички искания, вкл. за осиновяването.

# 1 201
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте мами! Първо да благодаря на Мишленце, която рано, рано в 8 сутринта дойде и двете заедно опънахме банера,на Инето, която изцеди всичките си сили в името на децата ни, на момичетата които разлепиха плакатите, на тези които събираха подписи и на всички които се включиха в протеста! Hug  bouquet Hug
 И аз останах разочарована от слабото присъствие от страна на софийските мами, надявах се на повече! Sad. Важното е, че имаше доста журналисти и интервюта.
  В мен има едно детско яке за дете 92см., синьо с розаво и лилаво по качулката и около ципа. Ако някой си го познае да свирка!
 В мен са и 2лв и 41 стотинки от жълтите стотинки (не ми е ясно къде изчезнаха другите, лично аз донесох 3-4 лв. на стотинки?) предназначени за Инето за банерите, колкото и тя да не ги иска! Mr. Green

# 1 202
Ей пак опуснах.Я кажете в колко има други новини да гледам?

# 1 203
  • Ботевград
Новини има в 17, 30, 20.00, 22.30 по канал 1,
19.15 са по нова
19,30 и 22,00 по БТВ

Очаквам ги с нетърпение!

# 1 204
И аз ги чакам с нетьрпение.След протеста днес с още две мами ходихме на пицария и там случайно хванахме един материал (не незам по коя телевизия ),но за сьжаление не можахме да чуем и видим много.

# 1 205
Край.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2278&sectio … =2&id=0000302

Но от прочетеното - нелош край.

# 1 206
Някой знае ли точно колко подписа предадохме в парламента?

# 1 207
Момичета, здравейте!

И аз искам да кажа, че наистина очаквах повече хора да се присъединят към протеста, независимо от времето, работата, ангажиментите. Всичко това ми прилича повече на намереното търсено оправдание. Ако ние самите не сме в състояние да се борим за идеите си, никой няма да ни помогне. Явно сте много обезверени, че в тази страна нещо може да се промени.

Това, което не очаквах, бе добронамереността на всички отзовали се медии и репортери. Всички дадоха максимума от себе си да направят протеста голям. Думите на репортерите от мястото на събитието бяха "Много майки се събраха .....", камерите снимаха под определен ъгъл, ясно с каква цел. Ани Салич се ангажира лично да следи развитието на протеста и исканията ни и дори да се опита да се включи! Искам да благодаря и на Ани Цолова от сутрешния блок на бТВ, която след ефира специално дойде при нас с Хриси, за да ни прегърне и каже, че ни подкрепя. Другата седмица ще правят предаване с министър Масларова и други представители на властта по въпросите за социалната политика и ще ни поканят за участие! Специални благодарности за Вера Александрова от Канал 1, без която нямаше да влезем в парламента! И една мила репортерка от ВВТ, чието име за съжаление не запомних....

И още, нещата не свършват дотук!

Момичета, всички които бяхте съпричастни и участвахте в протеста, организацията и подготовката му - НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! Радвам се, че ви познавам и открих нови приятели!
Имена няма да изреждам, защото са много и ме е страх да не пропусна някой!

Постът ми стана дълъг, извинете ме!

П.С. Аз съм против партиите във всичките им форми. Колкото и прозрачна и чиста да е идеята, облечена в партийна форма, се опорочава. Най-малкото, за да има независима партия, трябва огромен финансов ресурс. Сетете се колко пари се харчат за предизборни кампании ....

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 16:41 от Ineto

# 1 208
Здравейте , мили майчета ,
не мога да изразя радостта си от това , което постигнахте и това което със сигурност можете . Възхищавам се на всички вас , аплаузи към организаторките   bouquet
За съжаление цяла сутрин бях по болници и не можах да дойда  Confused, за което безкрайно съжалявам  Sad А даже отпуска половин ден си бях взела Sad
Както и да  е , страхотни сте , не се отказвайте и право напред , смачкайте ги онези мижитурки в парламента  #2gunfire

П.П. С мен продължава да държи връзка журналистката от 7 дни , иска да прави предаване за мамите в неделя . Моля да се свържете с мен !!! Аз нещо не откривам Инето:(
Благодаря   bouquet

# 1 209
Инето, кога ще се прави предаването с Масларова?

# 1 210
А също така каза, че пак ще ви покани тези дни в предаването, а този адвокат реши да се самопокани, но Лора му каза, "аз не бих ви поканила, защото ме е страх, че тези жени ще ви изядат, вярвайте ми "  Laughing

Чух и това, да, да ни го даде насам, юриста му с юрист, до количките ни опря Laughing Joy hahaha

Благодаря на майките, които ме похвалиха Flutter

# 1 211
  • Вече в моята си приказка...
Браво, момичета! За съжаление нямах възможност да дойда на протест, дори не го гледах по телевизиите, защото съм на работа. Но като четя по постингите, мога с  ръка на сърцето, да кажа, че се гордея с вас... Не всеки, особено пък аз, може да излезе пред камери /имах подобен опит, който завърши "трагично" за мен!/! Довечера дано успея да ви гледам... Още веднъж Браво!!!

А относно партия - не съм сигурна, че е добра идея! Подкрепям момичетата, писали по-долу!

# 1 212
цитат на Ineto
 Аз съм против партиите във всичките им форми. Колкото и прозрачна и чиста да е идеята, олбечена в партийна форма, се опорочава. Най-малкото, за да има независима партия, трябва огромен финансов ресурс. Сетете се колко пари се харчат за предизборни кампании ....
 Peace Нека продължим да отстояваме исканията си като граждани на тази държава, защо да опорочаваме нещата с политика?

# 1 213
а кои бяха мамите по бтв? newsm78бях пуснала случайно бтв сутринта и имаше 2 мами които доста добре се представиха.  bouquet  bouquet

# 1 214
А също така каза, че пак ще ви покани тези дни в предаването, а този адвокат реши да се самопокани, но Лора му каза, "аз не бих ви поканила, защото ме е страх, че тези жени ще ви изядат, вярвайте ми "  Laughing

Чух и това, да, да ни го даде насам, юриста му с юрист, до количките ни опря Laughing Joy hahaha

Благодаря на майките, които ме похвалиха Flutter

Обадиха ми се от името на Христина Христова с молба да проведем дискусия за исканията ни, тъй като нейните  виждания     в голяма степен се   припокриват с нашите. С Хриси обещахме да участваме, надявам се да не ни използват с предизборни цели, а само за консултация.

По БТДВ Инето и Клео ни представиха достойно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт