1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 083
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 230
МОМИЧЕТА, от 18.30 мишленце  и клео, ако не се лъжа, ще говорят по ДАРИК РАДИО. Peace

# 1 231
Защо не се  пусне подписка по градовете ще се съберат повече подписи?После някой от организаторите ще ги занесе където трябва.

Ввече сме пратили събраните подписи в София, Илияна, явно не си разбрала, че се събират и хартиени подписки

# 1 232
http://www.focus-news.net/?id=n498827
http://www.focus-news.net/?id=n499068
Вижте как сме отразени в Агенция Фокус, жената добре си свърши работата, смятам аз. Peace Hug

Шарки, гледай какво са написали:
"София. 2417 подписа и отворено писмо връчиха протестиращите майки на д-р Ива Станкова, депутат от Коалиция за България, предаде репортер на Агенция “Фокус”. "

А тези 10420 от електронната подписка?!?

# 1 233
МОМИЧЕТА, от 18.30 мишленце  и клео, ако не се лъжа, ще говорят по ДАРИК РАДИО. Peace
Да,и аз съм се настанила пред веф-а! Wink

# 1 234
Защо не се  пусне подписка по градовете ще се съберат повече подписи?После някой от организаторите ще ги занесе където трябва.

Ввече сме пратили събраните подписи в София, Илияна, явно не си разбрала, че се събират и хартиени подписки

Не е късно и сега, ако желаеш да събираш подписи.
Както стана ясно, това беше началото, а не края на инициативата.
Коала (сори, вече тотално изперках), ? бр изпращате от Пловдив?

# 1 235
Ине тази жена се въртеше около масата и явно е видяла само тези подписи на ръка които се дадоха, а иначе на диска които донесоха обед одиската в електронен вариант бяха 11400

# 1 236
Ине тази жена се въртеше около масата и явно е видяла само тези подписи на ръка които се дадоха, а иначе на диска които донесоха обед одиската в електронен вариант бяха 11400

Е, поне най-накрая се разбра какво сме предали: 11400+2417=13817

# 1 237
http://www.focus-news.net/?id=n498827
http://www.focus-news.net/?id=n499068
Вижте как сме отразени в Агенция Фокус, жената добре си свърши работата, смятам аз. Peace Hug

Шарки, гледай какво са написали:
"София. 2417 подписа и отворено писмо връчиха протестиращите майки на д-р Ива Станкова, депутат от Коалиция за България, предаде репортер на Агенция “Фокус”. "

А тези 10420 от електронната подписка?!?
Я????? Това не съм го видяла.
Чакай само да свърши ДАРИК предаването. Praynig

# 1 238

(

Не съм и ужасно ме е яд Cry
Има ли специална бланка?

# 1 239

(

Не съм и ужасно ме е яд Cry

Няма за какво:

Не е късно и сега, ако желаеш да събираш подписи.
Както стана ясно, това беше началото, а не края на инициативата.

Няма спец-бланка. 3 имена, град, подпис

# 1 240

Е, поне най-накрая се разбра какво сме предали: 11400+2417=13817
Аха и аз това се зарадвах и можах да ги изчисля

# 1 241
  • Sofia
Е радвам се, че се отчетох и аз, въпреки че беше за малко, т.е. толкова ми разрешава бебо. Simple Smile
Отидох към 10.00 и си тръгнах към 11.15ч. но защо нямаше бременни, хайде мамите са ангажирани, не всяка може да остави бебо и да отиде или пък да тръгне с него, но бременните......

# 1 242
Е. но защо нямаше бременни, хайде мамите са ангажирани, не всяка може да остави бебо и да отиде или пък да тръгне с него, но бременните......
Може би работят

# 1 243
  • Sofia
Повечето бременни мисля 45 преди термина са болнични и не ходят на работа, но явно са ангажирани. Confused

# 1 244
 И ние с малкия отчетохме присъствие за около час Peace, но ако протеста беше в "бременния ми период", нямаше да отида Naughty. Като си представя как едва се движех...с моите +30кг Embarassed...

Общи условия

Активация на акаунт