1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 398
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 615
Мога да се опитам , ама да не съм сама , че малката ще ми извади душата

Кандидати с мен да висят в Южния парк има ли !?
КЛЕО 80 , разбира се , че и от мъжете , нали и те са родители , бащи на децата ни !

# 616
Момичета дайте да се рзберем за мъжете, аз мисля че всички коиото вече са събирали подписи събират само от жени Rolling Eyes, казвайте че и аз излизам след малко за подписи

Според мен ДА! Подписката е в подкрепа на настоящите и бъдещи БГ мами, което предполага, че може да се подписват всякакви хора

# 617
  • Sofia
Мога да се опитам , ама да не съм сама , че малката ще ми извади душата

Кандидати с мен да висят в Южния парк има ли !?
КЛЕО 80 , разбира се , че и от мъжете , нали и те са родители , бащи на децата ни !

кога ще висиш в Южния парк?Ако в сутринта мога  дойда и аз с двете деца.

# 618
Момичета, аз излизам за още подписи, но пак да попитам- да събирам ли и от мъже?
 От 15-15:15 ще съм на езерото Ариана, а от 17 до 18 на площадката със слона, през останалото време ще обикалям.

И аз ще опитам да прескоча м/у 17 и 18, въпреки че съм на тумба-лумба днес (разбирай сватба)

# 619
Мисля да е сутринта
От 10 часа  как ти звучи ?
Пък ще видим до колко , може би до 12 поне , незнам децата колко ще издържат , а може би пък някой друг да поеме щафетата !

# 620
  • Sofia
Мисля да е сутринта
От 10 часа  как ти звучи ?
Пък ще видим до колко , може би до 12 поне , незнам децата колко ще издържат , а може би пък някой друг да поеме щафетата !

Ако не идем на планина(планувано) ще дойда и аз с децата.Йоско хапва попара в 10,но ще му я спретна и и ще я взема с мен.Simple Smile

# 621
Ще съм на входа откъм Витошка в 10 часа

Дайте идеи , как да бъда забелязана , моля

# 622
Цитат
Премаман, copy, paste, мила, така е най-лесно.

Това го знам, ама не е там въпроса. Аз съм го оформила в word документ, с всичките му екстри и табличка за подписите, която тук не излиза и във вид, готов за разпечатване. Ако някой иска - да взима от пощата.

# 623
Цитат
Премаман, copy, paste, мила, така е най-лесно.

Това го знам, ама не е там въпроса. Аз съм го оформила в word документ, с всичките му екстри и табличка за подписите, която тук не излиза и във вид, готов за разпечатване. Ако някой иска - да взима от пощата.

точно това щях да предложа, качи го в drafts/чернови и всяка от нас може да го види  Grinning

# 624
Тези , които нямат възможност да присъстват , да се разпишат тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103061.0

Браво , мъжо на АнМари !

# 625
 smile3501 за електронната подписка!!! newsm10  Аз не можах да разпечатам на хартия, затова сега ще агитирам за електронната. Wink

Продължавам да вкарвам адреси на медии. Дайте да решим до довечера какво точно ще им пращаме и да го засилваме. Много ми се иска да пратим и линк към електронната подписка! 

# 626
  • До хладилника, който обичам
Не забравяйте електронните медии.
Един прес-рилийз (сбит вариант на събитието) + обширен (самото писмо и обяснения, ако са нужни). Може на Дежа Пере да ги пратите, ако не се лъжа, той може да го разпространи където е нужно директно.

# 627
Не забравяйте електронните медии.
Един прес-рилийз (сбит вариант на събитието) + обширен (самото писмо и обяснения, ако са нужни). Може на Дежа Пере да ги пратите, ако не се лъжа, той може да го разпространи където е нужно директно.

Премаман е качила в мейла сигурно 50 мейла на всякакви медии. Няма да е трудно изпращането.
Сори за тъпия въпрос  Embarassed , ама кой е Дежа Пере?

Бу, можеш ли да сложиш линк към подписката до събитията?

# 628
  • До хладилника, който обичам
Премаман е качила в мейла сигурно 50 мейла на всякакви медии. Няма да е трудно изпращането.
Сори за тъпия въпрос  Embarassed , ама кой е Дежа Пере?

Бу, можеш ли да сложиш линк към подписката до събитията?
Медии не е електронни медии, проверете отново, да не става фал.
Дежа пере = dp (най-вече в Клюкарника и Красива мама се подвизава), мъж.
Аз не, но Мамма може.

# 629
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте момичета! Днес имам около 150 подписа, защото стоях почти час на Ариана и още толкова на Слона и само една двойка дойде да се разпише сама! Моля ви, не се срамувайте ако ме видите (отстрани на количката имам залепени листи на които пише подписка в подкрепа... и тн.) да ме спрете! Колкото и да се старая не мога да спра всички хора, някои пропускам. Видите ли ме (една луда с количка дето спира хората) свиркайте, махайте, викайте и тн. (е, може и дискретно да ми се обадите  Wink) .Ако някоя от вас има желание да се подпише нека каже един точен час (да е след 14 часа) за някое известно място в парка (примерно Слона), Орлов мост (Царевец), градинката на Райфайзен банк и аз ще мина от там.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт