1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 281
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 915
Стига с тези бланки Laughing Laughing, я ми помогнете да намеря адреса на Инето, на който се пращат подписките, че половин час се ровя, и не мога...

Ама аз съм си виновна, че не си го извадих от темата навреме Twisted Evil #2gunfire ша са гръмна

# 916
  • на кой му пука, майна
86-София на 82- Пловдив
това резултат от анкетата на двата града, само толкова ли ще са форумците  Crossing Arms

# 917
Извинете,но темата е мноогоо дълга за да я чета,а искам да питам пред парламента ли остава протеста в 9.00ч.?  bouquet

# 918
Кой адрес искате?Домашен или E-mail.Току що говорих с нея по телефона.Храни Фани и ще влезне след това!
Ina Ignatova [i_ig@abv.bg]

# 919
  • на кой му пука, майна
Извинете,но темата е мноогоо дълга за да я чета,а искам да питам пред парламента ли остава протеста в 9.00ч.?  bouquet

В градинката м/у НС и Софийския университет в 9ч.

# 920
  • Pernik
http://www.fmplus.net/
вече на 1 страница Laughing

# 921
  • Pernik
Ина Игнатова
София 1124
ул. Н В Гогол № 9

# 922
Благодаря, Ханибал

# 923
ДониБони, останах с впечатление, че имаш познати в Катра ФМ. Можеш ли да ги помолиш да ни направят някакво рекламно съобщение за шествието? Да го излъчват по-често?

Аз пак говорих с колеги в "Марица", надявам се на материал за утре, дано Praynig

# 924
  • Pernik
Момичета, мога да направя запис на някакъв лозунг или каквото решите и да се пуска по магафон (ако ми го дадат от радиото) по време на протеста. Може да се направи като реклама с детски смях.. абе всичко може

# 925
ХелоУ!

Да се отчета - събрахме се 7-8 майки и досега "бистрихме политиката". Да ви издам под секрет - нЕкои пушИхме, други - пиха бира .... но всичко бе издържано и Ентелегентно.

Много неща си казахме и с Клео довечера ще обобщим всичко, НО няма да го пускаме в темата по разбираеми причини. Ще си разпращаме информацията на личните мейли. Така че, утре, всички имате на разположение 1 ден за зазубряне  Grinning.

Медийните изяви засега:

Днес 16/30 - он-лайн интервю със Салай за ФМ+ - ще бъде пуснато утре сутринта
Утре - 17:15 ч Часът на Милен Цветков - Клео и Инето - елате ни вижте  Wink. Може да звъннете по тел за подкрепа, рубриката е "Гласовете ви чувам"
През деня интервюта в радио "Нова Европа", "Инфо радио"
На 1-ви - 8/30 - сутрешен блок на бТВ - Клео и Инето vs Ширин Местан
8/45 ч  - на живо от мястото на протеста - НТВ сутрешен блок, Мишленце, Адара, Червената Шаркчица, Писна ми, Йедна, Анибал vs зам министърката на МТСП
Пак рано-рано Салай - радио Хоризонт, на път за протеста
На място - който дойде!

# 926
  • До хладилника, който обичам
търси се мъж за интервю по радио FM+
утре темата (май във всички предавания) ще е протеста
Кой има връзка в ФМ+? Текат новини на всеки час и се обявяват мястото и часа на протестите, но липсва покана към желаещите да се присъединят.

# 927
Инето, дай на ЛС кю, имам нЕкои идеи за "Часът..." (аз бях резерва, ако от София не се намерят доброволци, та мислих някои неща), да ти ги кажа маняна сутрин.

# 928
Празник за пловдивските деца ще има на 1 юни от 10.30 ч. на пл. “Централен”

30.05.2006 12:56 ч.
 News.Plovdiv24.com

Д-р Чомаков ще поздрави децата. Малчуганите ще имат възможност да се включат в конкурса за рисунка на асфалт, както и в конкурса за карнавални костюми, а актьори ще забавляват най-малките с приказки. Съорганизаторите от Община Пловдив, БГ Радио и Радио 1 са подготвили и детска дискотека.

Момичета, това се оформя като проблем. Одеве говорих по телефона с общината да питам за разрешението, но една секретарка ми каза, че молбата, която пуснах вчера, още не била стигнала до ресорния зам.-кмет #Crazy

Какво да правим, ако ни откажат по тази причина шествието?
Може би, утре сутрин нова молба с уговорката, че няма да стигаме до площада?

# 929
Какво да правим, ако ни откажат по тази причина шествието?
Може би, утре сутрин нова молба с уговорката, че няма да стигаме до площада?
Винаги можем да спрем на пл. Стамболов (Копчетата).

Общи условия

Активация на акаунт