1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 272
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 945

Събирай подписи в подкрепа на начинанието и ги изпрати на:
Ина Игнатова
София 1124
ул. Н В Гогол № 9

Подписка на бял лист, 3 имена, град подпис
на всеки лист отгоре да пише "В подкрепа на исканията на настоящите и бъдещи български майки"
Речено сторено  Laughing, но не питайте колко са подписите, че ме е срам да кажа  Sad
Да видим с радиото какво ще се получи, може ли да копна малко ваши мненийца  Laughing Embarassed Rolling Eyes

# 946
Ама какво ви излиза, като оворя страницата виждам рекламна страница и отразяват 1-ви юни празник на детето с радио ФМ  newsm78

Какъв въпрос са задали ?

Търси тази картинка на страницата, намира се от лявата страна!  Simple Smile

http://www.fmplus.net/ads/adimage.php?filename=protest_baner_175 … ;contenttype=jpeg

Това го видях  Grinning
Но не разбрах какъв въпрос са задали и на кого  newsm78

Това е написано във форума на ФМ + Това е въпросът, за който става въпрос!

vania написа:
На първи юни настоящи и бъдещи български майки ще протестират срещу социалната политика на държавата по отношение на обезщетението за отглеждане на дете до 2 годишна възраст и детските надбавки.

Нещо аз ли не разбирам или според някои майки, да родиш дете означава да си причиниш щета и съответно държавата трябва да те обезщети Question А и тези деца за държавата ли се раждат или за наша радост... ?

Момичета, коментарът е меко казано на пълен лаик. Не искам да използвам по-силни думи. ОБЕЗЩЕТЕНИЕ се дава на жената затова, че в периода на майчинство не може да работи. Това са законови постановки, на който не му харесва да променя нормативната уредба на страната.
Сори за тона, но вече се уморих от изказвания от този род.

# 947
  • на кой му пука, майна
Вижте какво пише в темата за ел.подписката

AnMary, и на мен ми хрумна едно въпосче: Забелязах в подписката, че някои са обърквали в и ж, напр. Петкожа, вместо Петкова, а също забелязах, че някои са се писали по 3 пъти един след друг! Това дали няма нещо да опорочи подписката  newsm78! А също и имената писани на латиница?

# 948

AnMary, и на мен ми хрумна едно въпосче: Забелязах в подписката, че някои са обърквали в и ж, напр. Петкожа, вместо Петкова, а също забелязах, че някои са се писали по 3 пъти един след друг! Това дали няма нещо да опорочи подписката  newsm78! А също и имената писани на латиница?

А подписването от един копмютър, с различни мейли, но на реално съществуващи личности?  ooooh!
Защото аз записах мъжа ми и майка ми.  newsm78

# 949
  • на кой му пука, майна

А подписването от един копмютър, с различни мейли, но на реално съществуващи личности?  ooooh!
Защото аз записах мъжа ми и майка ми.  newsm78

За това няма проблем, проблема е когато има дублиране на имената, грешки в тях и т.н

# 950
МОМИЧЕТА ЩЕ ДОЙДА ДА ВИ ПОДКРЕПЯ,МАКАР ЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪМ В ОТПУСК ПО МАЙЧИНСТВО.ЩЕ ДОЙДА ЗАЩОТО С ТЕЗИ МИЗЕРНИ 18.00 лв.ДЕТО НИ ГИ "ОТПУСКА" ДЪРЖАВАТА МОЖЕМ ДА КУПИМ НА ДЕЦАТА СИ САМО ПО ЕДИН ЧИФТ ДЖАПАНКИ(добре че не е зима)

# 951
МОМИЧЕТА ЩЕ ДОЙДА ДА ВИ ПОДКРЕПЯ,МАКАР ЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪМ В ОТПУСК ПО МАЙЧИНСТВО.ЩЕ ДОЙДА ЗАЩОТО С ТЕЗИ МИЗЕРНИ 18.00 лв.ДЕТО НИ ГИ "ОТПУСКА" ДЪРЖАВАТА МОЖЕМ ДА КУПИМ НА ДЕЦАТА СИ САМО ПО ЕДИН ЧИФТ ДЖАПАНКИ(добре че не е зима)

Супер!   bouquet

# 952
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер дами, днес се прибрах с най-мръсното дете в къщи и малко подписи. По груби сметки общо всичко са към 600, но утре ще преброя и тези които са в мен от други момичета. Момичето за което споменах вчера каза, че надали ще може да дойде толкова рано за протеста та да не разчитаме на нея. Лека вечер ви желая! Hug

# 953
  • Пловдив

Одеве говорих по телефона с общината да питам за разрешението, но една секретарка ми каза, че молбата, която пуснах вчера, още не била стигнала до ресорния зам.-кмет #Crazy

Пълни постановки  #Cussing out, не била стигнала молбата, лъжат, та се късат чак !
И на мен ми мирише, че май ще има проблеми  #Cussing out

Ще кажа на Атанас Кръстев утре да се обади да разрешат. Още сутринта на оперативката в синдиката.

# 954
Ето и още публикации:

новини на dir.bg

Информационна агенция Фокус

Actualno.com

вестник Черно море - Варна

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:49 от premaman

# 955
Бургас също се присъединява към инициативата!  Party
На 1-ви ще има сбирка на всички майки в 11:30 ч. пред Пантеона, протестът ще бъде отразен по ТВ Скат!  Laughing

# 956
На 1-ви ще има сбирка на всички майки в 11:30 ч. пред Пантеона, протестът ще бъде отразен по ТВ Скат!  Laughing
   Peace 

# 957
Браво мами, само така Heart Eyes

# 958
Момичета, имаме разрешение за шествието лично от кмета на  Пловдив!

След малко отивам в общината да го получа! По неофициална информация той ще направи всичко възможно да се срещне и с нас, още повече, че от 10.30 ще е на площада за детския празник!

# 959
  • До хладилника, който обичам
Чудесно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт