1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 328
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 990
  • До хладилника, който обичам
Mайката по ФМ+ беше подписала подписката, но според мен не е пряко ангажирана с организацията на протеста - просто минаваща майка, която подкрепя като цяло исканията, но не е 100% съгласна с тях - по-точно с искането майчинството през двете години да е различно, смяташе, че трябва сумата да е еднаква (в което има резон).

# 991
Mайката по ФМ+ беше подписала подписката, но според мен не е пряко ангажирана с организацията на протеста - просто минаваща майка, която подкрепя като цяло исканията, но не е 100% съгласна с тях - по-точно с искането майчинството през двете години да е различно, смяташе, че трябва сумата да е еднаква (в което има резон).

Тогава е ясно - всеки има право на каквито и да е коментари.
Бу, в много неща има резон, но писмото е написано и сега няма да отстояваме различни позиции. Нали.

# 992
Рапортувам:

интервю за радио Пловдив-ще се излъчи утре между 8 и 8.15
интервю за Дарик радио - Пловдив - ще се излъчи утре по това време пак
Утре в 10 на площада - Евроком Пловдив

интервюта за в Марица и в. 24 часа - Пловдив

Официална покана отправих до Областния управител, намерих си и кой да лобира за нас, дано дойде

# 993
Момичета, обадиха ми се от КНСБ, искат да се солидаризират с нашите искания
МОЛЯ ВИ, ДО 17 Ч. решете дали сте съгласни, защото ще ми звънят на мен да ме питат, моля ви някоя от вас да ми пусне смс какво сте решили
0888 26 89 97

# 994
Kleo, да кажат нещо по-конкретно

# 995
  • Ботевград
Те вчера стачкуваха за увеличаване на минималната на 180 лева! Защо да не сме съгласни, те могат само да ни подкрепят, пък са и много!

# 996
Аз сьщо мисля,че исканията ни до някаква степен се припокриват.Все пак и те се борят за по-добьр социален статус.

# 997
  • на кой му пука, майна
Те вчера стачкуваха за увеличаване на минималната на 180 лева! Защо да не сме съгласни, те могат само да ни подкрепят, пък са и много!

Не е лоша идея, но само да не се възползват от нас, иначе едно от изказванията им беше, че правителството, ако не ги чуе, ще поискат оставката му през октомври /май  newsm78 октомври казаха/

# 998
само да не се възползват от нас

и мен това ме плаши

# 999
По-добре ние да се вьзползваме от тях.

# 1 000
  • на кой му пука, майна
По-добре ние да се вьзползваме от тях.

Не съм много сигурна кой от кого би се възползвал, ако те се присъединят към нашия протест ще стане манджа с грозде

# 1 001
Спокойно момичета!!Не се притеснявайте от КНСБ.Те както и вие искате пари от държавата.Целите са ви еднакви и не виждам с какво биха ви използвали!Супер сте!Не се притеснявайте, защото нещата са на ваша страна.Нека да видим какво ще ви отговорят на отвореното писмо пък после.....после има по-високи инстанции.Като ви чета .....определено сте борбени и сте готови да действате.Ине Мама,довечера ти стискам палци!Сигурна съм, че ще се справиш блестящо!Дано малко си ядосата, че тогава си много добра...Целувам те!!  bouquet

# 1 002
Не съм много сигурна кой от кого би се възползвал, ако те се присъединят към нашия протест ще стане манджа с грозде
[/quote]

и аз мисля така - те са повече и да не стане така че пак да останем в 3-та глуха, да обърнат на тях внимание а нас да ни  Whistling - на тях за 3 дена 2 протеста им се събират (ако се приъединят към нас) как мислите на кого ще обърнат повече внимание newsm78

# 1 003
  • на кой му пука, майна
Чесно казано аз бих отказала, защото трябва да се отличим в този ден, а не да се смесват 2 протеста в един, както ми намирисва, че са го измислили от КНСБ-то  Wink

# 1 004
  • Вече в моята си приказка...
Да, с какво КНСБ може да ни използва /включвам и себе си, въпреки че няма да идвам на протеста, ама и аз съм майка и затова/. Може би ще се опитат пак да пробутат идеята за смяна на правителството, ама това и вчера си го казваха. Друго си е да се съберете повече хора, повече "пушилка" да се вдигне, повече хора да ви чуят. Нека се приседини и КНСБ, само ще спечелим от това, според мен!

Общи условия

Активация на акаунт