1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 276
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 020
  • на кой му пука, майна

Мерси   bouquet и аз си помислих, че е Бу, но не бях сигурна понеже съм я виждала само на снимка

# 1 021
Уф,аз много се ядосах,а и не успях да изгледам цялото предаване,че ми се цака кабела. #Cussing out
А тоя Милен ако го видя някьде ще го  #2gunfire

# 1 022
Този Милен само ни дръпна назад, вместо да помогне  Confused

A,добре беше,той иначе много обича да провокира,особено ако в студиото има две спорещи страни!

Браво на Хриси,Таня и Инето!  smile3501

п.п.Бу я познах от участието и в друго тв предаване. Peace

# 1 023
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво на момичетата! Справиха се чудесно въпреки, че Милен не ги оставяше да отговорят като хората, а много гадно ги прекъсваше!
 Току що се чух с Инето, те отиват по други задачи сега и после ще се включат.

# 1 024
Досега говорих с ТРИ журналиски /забележете женския род/И ТРИТЕ БЯХА СТРАШНО УЧТИВИ И НЯМАШЕ ГРАМ ПОДМОЛНОСТ. Разочарована съм адски то Милен Цветков. Що не си направи второ дете бе, да го видим него или която там му се навие. Да остане той с 600 лева общо и за 4-мата дали ще говори така. Мале безкрайно, ама ужасно съм бясна. БРАВО НА ИНЕТО, КЛЕО И БУ. СТРАШНИ БЯХТЕ.

# 1 025
   Момичета ще съм в софия в 8 :00 ще отговарям на който поиска, страшно съм набрала след предаването с Милен.Ако държавата има проблем с раждаемостта при ромите да си измисли политика за тях.Не можем ние които сме основни граждани все още, да страдаме от тях.

PS:сега се сетих че в 8 ще сте по телевизиите и сигурно няма да има никой!ще отида към 8:40 дано помогна с нещо.ще нося и подписите
 псевдонима ми е ЖЕДНА (не йедна)   Wink

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 19:41 от JEDNA

# 1 026
  • на кой му пука, майна
ЧЕСТИТИ ВИ 10000 ЕЛ.ПОДПИСА  Laughing

# 1 027
Момичета,днес се запознах с зам.председателката на "Фондация на безбрачните самотни родители в България" Изяви желание за съвместна работа в бъдеще.Поканих я утре на протеста,но иска и някакъв тел.за контакт. Thinking

# 1 028
Браво.
Дано сьберем още  Praynig.Кога приключва сьбирането на подписите?

# 1 029
  • на кой му пука, майна
Браво.
Дано сьберем още  Praynig.Кога приключва сьбирането на подписите?

Надявам се да не е скоро  Laughing

# 1 030
Браво на Инето, Клео и Бу!!!   bouquet Съжалявам, че Милен Цветков някакси прекъсна разговора с рекламите и го остави недовършен. Много се  newsm61 от това предаване. Опитах се да се включа, ама не успях - все заето даваше този телефон, а след рекламите ме изненадаха с други гости. 
Момичета, мисля че трябва да наблегнем на това, че нашите предложения се отнасят за майките, които се осигуряват, както и тези, които повишават образованието си (студентките)! Малцинствата, които се издържат и в момента с детски, майчинство и помощи - не работят, стоят си в бюрото по труда и взимат всичко, до каквото могат да се докопат. Тоест, те не се осигуряват, не си внасят здравни осигуровки, нищо!!! Като раждат - минават като социално слаби. Докато са в бюрата по труда и 9 месеца взимат обезщетение за безработица, им се води осигурителен стаж, но им внасят осигуровки само за пенсия, без майчинство!!!! След като им изтече периода, в който взимат обезщетение, не им плащат осигуровки, но те взимат всякакви видове помощи и отказват масово работата, която им предлагат трудовите посредници.
Значи, какво излиза, ние им плащаме помощите за безработица и осигуровките през това време, помощите за ток, майчинство, детските, а те не работят и си раждат деца, като държавата всячески ги поощрява  newsm78
Нашето предложение касае тези, които години наред си внасят осигуровки за майчинство, плащат си данъците и здравните вноски.
Мишленце, ако изявите ти утре не са по телевизиите, а от мястото на събитието, ще дойда да те подкрепя. За ходене по телевизиите няма да имам време, защото утре ми е първия работен ден. Мога да помогна и с номерирането на подписката. По-късно ще се включа пак.  Hug

# 1 031
Девойки не се сърдете на Милен Цветков. Плюс това момичетата бяха на ниво и успяха да се защитат както трябва. Утре съм на линия за протестта и с каквото мога ще помогна.
А Хриси, колкото до КНСБ след като са предложили да са ни зад гърба те за какво ще пледират....казаха ли?
МОМИЧЕТА, ПРИЗОВАВАМ ВИ ЕЛАТЕ УТРЕ НА ПРОТЕСТТА, ЗА ДА ВИДЯТ ЧЕ НАИСТИНА СМЕ СЕРИОЗНИ.
А ако сега не ни чуят, предлагам всеки месец да изпращаме протестна подписка и да всигаме по един митинг пък да видим кога ще им омръзне и ще се заемат за работа..........

# 1 032
Браво момичета!Гледах Ви в предаването на Милен Цветков.И тъй като го гледам редовно смятам ,че се представихте много добре...като се има впредвид,че при него обичайно така протичат разговорите....Важното е,че Ви видяха много хора и поне донякъде разбраха за какво става въпрос.Жалко ,че не можахме да се включим по телефона,но мисля,че след като така добре се справихте при него-просто няма кой да ви спре другаде,където ще е далеч по-лесно...И моля Ви,кажете им най-накрая на всички дето ни проглушиха ушите,че циганите щяли да се замогнат от раждането на деца,че не това е целта....че идеята е точно тези които имат принос в бюджета и потенциал/защото  нищо не чух за студентките/,трябва да бъдат поощрени да имат деца-че на тая страна и трябва не само бройка,но и качество на децата...Щото няма начин да не ви захванат ,че последните години прираста нараства...да ама от кои прослойки..?
Искренно се надявам утре да се съберете повече хора и да накарате останалите да се позамислят.Стискам Ви палци и съм мислено с вас,щото май почвам да раждам...

# 1 033
Стискам Ви палци и съм мислено с вас,щото май почвам да раждам...
kabranska по-полека с вьлненията.И да се похвалиш

# 1 034
Браво момичета!Гледах Ви в предаването на Милен Цветков.И тъй като го гледам редовно смятам ,че се представихте много добре...като се има впредвид,че при него обичайно така протичат разговорите....Важното е,че Ви видяха много хора и поне донякъде разбраха за какво става въпрос.Жалко ,че не можахме да се включим по телефона,но мисля,че след като така добре се справихте при него-просто няма кой да ви спре другаде,където ще е далеч по-лесно...И моля Ви,кажете им най-накрая на всички дето ни проглушиха ушите,че циганите щяли да се замогнат от раждането на деца,че не това е целта....че идеята е точно тези които имат принос в бюджета и потенциал/защото  нищо не чух за студентките/,трябва да бъдат поощрени да имат деца-че на тая страна и трябва не само бройка,но и качество на децата...Щото няма начин да не ви захванат ,че последните години прираста нараства...да ама от кои прослойки..?
Искренно се надявам утре да се съберете повече хора и да накарате останалите да се позамислят.Стискам Ви палци и съм мислено с вас,щото май почвам да раждам...
ЯХУУУУУ-айде, маме, късмет и с Бог напред!
И да ни се похавалиш с едно сладуресто първоюнче!!!!!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт