1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 222
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 035
  • на кой му пука, майна
Момичета вие прочетохте ли внимателно писмото ? Аз като го чета сега оставам с впечатлението, че става въпрос за всички майки, никъде НЕ ПИШЕ ОСИГУРЕНИ

И според мен всички се подвеждат точно защото никъде не фигурира прословутата дума ОСИГУРЕНИ МАЙКИ

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 19:56 от doniboni

# 1 036
Момичета вие прочетохте ли внимателно писмото ? Аз като го чета сега оставам с впечатлението, че става въпрос за всички майки, никъде НЕ ПИШЕ ОСИГУРЕНИ

И според мен всички се подвеждат точно защото никъде не фигурира прословутата дума ОСИГУРЕНИ МАЙКИ

И аз не забелязах, но сега дискутирах дълго на СКАЙП с едно мамче и определено смятам да подчертая утре в интервютата ОСИГУРЕНИ. Направо взимам постинга на ПРЕМАМА и си го доразвивам.

# 1 037
  • на кой му пука, майна
Ине, моля те обърни внимание на този факт, когато разпечатвате писмото за Масларова и т.н, коригирайте го, включете я тази дума осигурени, за да им боде в очите и да им затвори устите най-накрая.

И ел. писмото променете, защото хората се бъркат, и са в правото си да недоволстват, смятайки, че циганите ще се облагодетелстват от исканията ни

# 1 038
1. Увеличаване  на обезщетението за отглеждане на дете както следва:

1.1. В общия случай:

- за първата година на майчинството - 80 % от брутния осигурителен доход

ето пише си аз ако не съм осигурена доход намямам да има и съм прецакана, аз ако съм получавала МРЗ и мъжа също демек на помощи става по зле и от сега проста сметка 160 + 160 = 320 / 2 = 160 * 80 % = 128 тоест даже по-малко и от сега. така че на тези дето имат само помощи и никакви осигуровки зле, а тези който все пак са работили и ДВАМАТА обаче са взимали МРЗ минимума от 250 кинта.
Аз така го разбирам. Дори и да се назначи ромката някъде фиктивно на работа за 6 месеца назад пак трябва да си плати осигуровките.

# 1 039
  • на кой му пука, майна

1.1. В общия случай:

ето пише си аз ако не съм осигурена доход намямам да има и съм прецакана, аз ако съм получавала МРЗ и мъжа също демек на помощи става по зле и от сега проста сметка 160 + 160 = 320 / 2 = 160 * 80 % = 128 тоест даже по-малко и от сега. така че на тези дето имат само помощи и никакви осигуровки зле, а тези който все пак са работили и ДВАМАТА обаче са взимали МРЗ минимума от 250 кинта.
Аз така го разбирам. Дори и да се назначи ромката някъде фиктивно на работа за 6 месеца назад пак трябва да си плати осигуровките.

Не е достатъчно, според мен, не се набива на очи, той затова и Милен Цветков се подведе така, а какво остава за тези които не са разисквали темата с нас, а само са хвърлили по един поглед на писмото.

Трябва да е:1. Увеличаване  на обезщетението за отглеждане на дете на осигурените майки както следва:

Както има самотните майки, студентки, така трябва и да има осигурените майки /това са важни уточнения според мен/

# 1 040
  • Pernik
Тая с парното що ли се включи изобщо?
Аз исках да се свьржа ама заради тея бабки не можах.Щях да го питам аз господин Цветков като си е позволил в най-трудните времена да има дете означава ли това ,че трябва деца да иамт само заможните хора?Другите кво?Да духат супата?
той тогава не е бил заможен, а обикновен новинар в радио

# 1 041
Здравейте, вече съм на линия

1.1. В общия случай:

Не е достатъчно, според мен, не се набива на очи, той затова и Милен Цветков се подведе така, а какво остава за тези които не са разисквали темата с нас, а само са хвърлили по един поглед на писмото.

Трябва да е:1. Увеличаване  на обезщетението за отглеждане на дете на осигурените майки както следва:

Както има самотните майки, студентки, така трябва и да има осигурените майки /това са важни уточнения според мен/

ДониБони, напълно ясно е, не забравяй, че е правено от икономисти.

Друг е въпросът, че на Милен му изнасяше да не обърне внимание точно на този факт, за да може да си забие тъпия коментар за циганите. Тъпо, тъпо, тъпо до безумие #Cussing out ТОй потърси някакво евтино комедиантско противопоставяне, и тъй като не се сети за нещо по-оригинално, изкара циганите напред. За пореден път се убедих, че той е конюнктурен журналист. Търси шоуто, а не актуалното и болното в проблема, търси да блесне със скудоумно остроумие, там където би трябвало да замълчи, ако не иска да подкрепя.

Ине, Хриси, Таня - благодаря ви, че се изправихте от името на всички нас. Никак не ви беше леко, изглеждахте смутени, но пък абсолютно естествени. Клео - най-спокойната от всички - бе абсолютно убедителна в думите си, Инчето и Таня бяха добри в контрарепликите.
Ако трябва да съм честна, като цяло не беше така, както би ми се искало, но вина за това има Милен Цветков - той не ви даде възможност да се отпуснете от първоначалния шок, а това не е професионално.

Нищо, за утре по БиТИВи вече ще имате добър тренинг.

# 1 042
Забравих...

Кабранска, леко раждане, ако не е фалшива тревога, щот тъ гледам, че си висиш тъдява Grinning

# 1 043
Момичета от Бургас кажете какво става къде и в колко ще се събирате ако го правите трябва ни за утре тази информация. Хубаво е да споменеме, че не само София и Пловдив участват.
Моя "подопечен" мъж, който гледа предаването, искрено каза, че се е запалил вече за каузата, той е доста обективен и напълно съгласен с koala. Така че щом него усяхте да запалите дето аз не успях 10 дена евала ще има доста отклик и то положителен на това предаване.

# 1 044
Бързам да извикам добрите новини:

ТОКУ ЩО МИ СЪОБЩИХА, ЧЕ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ УТРЕ ЩЕ ДОЙДЕ В 10 ЧАСА ПРИ НАС НА ПЛОЩАДА!!!!!!!!
За целта, моля майка от Пловдив, която има принтер, да изпринти 6-7 копия на отвореното писмо, за да можем да го връчваме и на други официални лица, ако дойдат, на което се надявам. Хайде, искам да знам коя майка ще е това.
Както знаете, областните управители са представителите на правителството по области, та тази среща си е направо в десетката.

Втората добра новина:

ВИДЯХ ПЪРВАТА ЗА ТОВА ЛЯТО СВЕТУЛКА! Между две тополи летеше над река Марица /аз живея на брега й/ точно в момента, в който получавах съобщението за областния управител.

Не съм фаталист, но по-добра от тази поличба, здраве му кажи!

МОМИЧЕТА, НАШАТА ЖЪТВА ЗАПОЧВА СЕГА!

# 1 045
Момичета, пускам ви линк към предстоящите събития в страната на 1 юни, публикувани от Агенция Фокус. Просто за информация - двата наши протеста в София и Пловдив са отбелязани, но Бургас и Варна - не. Ако евентуално ще се провеждат мероприятия и там, казвайте, за да ги включим. Много събития има утре, дано да не се разпръснат журналистите.
Ине, питаше за кмета - виж каква пълна програма си е спретнал за утре, надали ще обърне внимание и на нас.  Thinking

Предстоящи събития в страната на 1 юни /Агенция “Фокус”/

# 1 046
Пловдив.
От 10 ч. ще се проведе мирно шествие в подкрепа на исканията на настоящите и бъдещите български майки от площад "Съединение", до площад "Централен”. Проявата в Пловдив е с подкрепата на Центъра за бременни жени и ДКЦ-1.

Пловдив.
Празник за пловдивските деца ще има на пл. “Централен” от 10.30 ч.
Д-р Иван Чомаков, кмет на града, ще поздрави децата. Малчуганите ще имат възможност да се включат в конкурса за рисунка на асфалт, както и в конкурса за карнавални костюми, а актьори ще забавляват най-малките с приказки. Съорганизаторите от Община Пловдив, БГ Радио и Радио 1 са подготвили и детска дискотека.

Инфото за протеста е на първо място в предстоящите събития за Пловдив. Супер

# 1 047
  • До хладилника, който обичам
Да кажа и тук. Който държи връзка с медиите по-близка, да наблегне да снимат екипите им и в други градове (Пловдив, например). И там имаме какво да кажем. Да стане хубава новина с майки от цялата страна.

# 1 048
Жедна, ако дойдеш в 8 ще е супер. Има и организационна работа по поставяне на плакати и т.н., която трябва да свършим. И в 8.40 ще бъде рпъвата жива връзка, 8.45 втората, която ще е най-важната за утре - зам - министърката на труда ще отговаря на нашите искания Thinking Така че ми трябва солиден отбор майки, които да се защитаваме. Аз си имам кусур - бързо се паля и започвам да изливам огън и жупел за секунди и за мен това е слаба страна, така че трябва да сте там, за да ме усмирявате поне Rolling Eyes

Много е важно като говорим с министърката да я питаме в ефир кой ще пратят в 12.30 да вземе писмото с подписката. Някой принтира ли писмото вече? Нали ще трябва да го сложим най-отпред. Салай, като притниш подписите, би ли принтнала и това? На мен вчера ми сложиха нов компютър вкъщи, че стария беше сдал багажа и всички документи са ми на стария, който вече не е вързан към принтера #2gunfire

Да не стане така , че утре само подписи да имаме  без исканията newsm78

На Кабранска леко раждане и второто да е здраво и  красиво като първото, аз съм си го заплюла за зет  големия, да си знаете че си е за мойта Ели, да няма бой Mr. Green

# 1 049
Жедна, ако дойдеш в 8 ще е супер. Има и организационна работа по поставяне на плакати и т.н., която трябва да свършим. И в 8.40 ще бъде рпъвата жива връзка, 8.45 втората, която ще е най-важната за утре - зам - министърката на труда ще отговаря на нашите искания Thinking Така че ми трябва солиден отбор майки, които да се защитаваме. Аз си имам кусур - бързо се паля и започвам да изливам огън и жупел за секунди и за мен това е слаба страна, така че трябва да сте там, за да ме усмирявате поне Rolling Eyes

Много е важно като говорим с министърката да я питаме в ефир кой ще пратят в 12.30 да вземе писмото с подписката. Някой принтира ли писмото вече? Нали ще трябва да го сложим най-отпред. Салай, като притниш подписите, би ли принтнала и това? На мен вчера ми сложиха нов компютър вкъщи, че стария беше сдал багажа и всички документи са ми на стария, който вече не е вързан към принтера #2gunfire

Да не стане така , че утре само подписи да имаме  без исканията newsm78

На Кабранска леко раждане и второто да е здраво и  красиво като първото, аз съм си го заплюла за зет  големия, да си знаете че си е за мойта Ели, да няма бой Mr. Green

А и на трите ни славни представителки - дълбок  поклон, много добре ни защитихте, бяхте на ниво, в което не се и съмнявах Peace Дано и аз да имам утре хладнокръвието и спокойствието на Клео - Хриси Praynig

Общи условия

Активация на акаунт