1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 191
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 050
Мишленце, аз имам питане-може ли на лични?

# 1 051
Хайде , мами ,утре сутринта на линия .
Много съжалявам , че не гледах днес Милен Цветков и момичетата , но пък мои познати ми се обадиха и ми казаха , че сте се справили блестящо и сте били много КРАСИВИ  Wink
Много спокойствие на всички ни утре пожелавам и дано времето е с нас .
Аз ще дойда към 8.20 , страх да ви пазя  Grinning

# 1 052
Мишленце, аз имам питане-може ли на лични?

Може Laughing

# 1 053
  • София
Ако трябва да има хора в градинката преди 9h, аз мога да дойда към 8.30h?

# 1 054
  • София
Имам предложение, знам че е трудно, но не е невъзможно, за да има масовост на протеста, да се уговорим за някакъв час

# 1 055
  • София
Момичета,напълно Ви подкрепям !
По молба на съпруга ми ви пращам няколко думи и от него:

Приветствам всички идеи , които биха допринесли за повишаване на самочувствието и материалното благосъстояние на младите и активните хора в нашето общество. Смятам , че задълженията на майката са не - по малко трудоемки от задълженията на господата , в Народното събрание ,и  предлагам , да  го  докажете , като  сформирате партия  на  Българските  майки / ама  не , като  партията  на  Весела  Драганова /. Мисля , че  няма  да  се  намери  нормален  човек  в  нашата  страна , който  да  не  подкрепи  идеята.  Крайно време е да се отърсим от прословутата българска инертност и да разберем , че от нас , и само от нас зависи бъдещето на нашите деца. Пожелавам Ви успех във всички начинания.

Той е впечатлен от силата на нашият форум и отдавна ме кара да ви напиша за негосвата идея.Мисля,че в момента няма време да се мисли за това,но след протеста утре може тази идея да се развие .Аз все още ви познавам само виртуално,но вие вече имате силна организационна група и мисля,че всички заедно ще се справим.

Главната идея,така както аз я разбрах ,е ,да не молим управляващите ,а да воюваме за правата си от страната на управляващите като една силна Партия,представляваща всички жени,майки,деца и нормални граждани на България.
Уверена съм,че ще имаме огромна подкрепа.

# 1 056
Важно е в 8.45 когато са включванията на живо да има колкото се може повече народ, също тако и на обед в 12.30 когато ще се връчва подписката и когато сигурно пак ще има медии. Аз лично ще се постарая към 8.45 да съм там, но ще трябва да препускам от радиото към градинката.

# 1 057
Прибирам се едва сега и сядам да ви чета.

# 1 058
Момичета,напълно Ви подкрепям !
По молба на съпруга ми ви пращам няколко думи и от него:

Приветствам всички идеи , които биха допринесли за повишаване на самочувствието и материалното благосъстояние на младите и активните хора в нашето общество. Смятам , че задълженията на майката са не - по малко трудоемки от задълженията на господата , в Народното събрание ,и  предлагам , да  го  докажете , като  сформирате партия  на  Българските  майки /

За подобно нещо мислех и аз тези дни, но смятах да го споделя тук след протеста Laughing

# 1 059
Здравейте момичета, чак сега се докопах до компа, че трябваше да си видя детето и мъжлето Mr. Green
Много ви благодаря за подкрепата и за добрите думи след предаването Hug
Kabranska, ако ще раждаш леко раждане, ние сме с теб, чакаме още едно форумче  bouquet
Момичета, стискайте палци утре всички да се справим добре с медийните изяви Praynig

# 1 060
Клео, завиждам на самообладанието ти Laughing Ще се справите, вече го казах по-горе

# 1 061
УСПЕХ,мили момичета,всички сме с вас!
Подкрепям идеята за наша,Истинска партия с две ръце!

# 1 062
  • София
Сигурна съм, че ще се справите с медиите, изобщо не се съмнявам.надявам се да присъстват много хора и да не бъде всичко глас в пустиня  Hug
УСПЕХ МОМИЧЕТА!!!    bouquet

# 1 063
Искам и аз да благодаря на всички за подкрепата и милите думи! (въпреки, че аз не бях на ниво - по моите си критерии за ниво)

И специално да кажа на Клео, че е №1 в моите очи! Хриси, имаш невероятен потенциал - използвай го!!!!

Утре ще се видим, въпреки огромната тълпа  Grinning надушвам, че сме от една порода

# 1 064
Ине, питаше за кмета - виж каква пълна програма си е спретнал за утре, надали ще обърне внимание и на нас.  Thinking

Предстоящи събития в страната на 1 юни /Агенция “Фокус”/

Аз пък да ви кажа съм на мнение, че независимо от програмата, ако нашият протест предизвика голям журналистически интерес, Кмета ще долети ако трябва, но ще се разпише (не в подписката, а на мероприятието). Иначе - срам голям...

Общи условия

Активация на акаунт