1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 006
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 530
вие стигнахте до 300лв те дали 6те ги направят 250лв .

newsm09

# 1 531
Успех днес момичета !

В Нашите деца - дискусия за детските градини и млечните кухни

# 1 532
Успех днес момичета !

Жени, дай подробности!
До вчера само беше ясно, че г-жа Фъндъкова е направила устна покана за такава среща?!

# 1 533
   И аз не разбрах за подробностите! Embarassed
Ако тези които ще участват четат в момента, исках да знаят че в гр. Радомир има 1 детска ясла, която е препълнена и няма детска кухня отдавна.
Само като пример средно в Р-р на год. се раждат 80 деца а групата в яслата е от 20деца.
а градините взимат от 2,6 год.!и са 4 на брой.-информацията е неофициална а от потърпевши.

# 1 534
  • на кой му пука, майна
Успех днес момичета !

Жени, дай подробности!
До вчера само беше ясно, че г-жа Фъндъкова е направила устна покана за такава среща?!

Иска да каже в подфорума Нашите деца ето тук

# 1 535
Е, чудесно! Как ли щяхме да разберем за темата, ако не беше Донибони?!
И пак не ми стана ясно, Жени ли ще ходи, кой друг, какво са решили да говорят, има ли официална покана и т.н.

# 1 536
Е, чудесно! Как ли щяхме да разберем за темата, ако не беше Донибони?!
И пак не ми стана ясно, Жени ли ще ходи, кой друг, какво са решили да говорят, има ли официална покана и т.н.

Да, ПИСНА МИ, ако имаш официална покана не е зле да кажеш и тук, както направихмме и ние щом получихме официалната от Парламента. Мисля, че ниикой няма да е против да отидеш ти Peace

Бу, доколкото разирам имаш рожден ден днес, затова ЧЕСТИТО  bouquet Да си ни жива и здрава и все така борбена мама  bouquet

# 1 537
Бу, ЧРД и от мен. Да си жива и здрава и каквото ти е насърцето да ти е в ръцете!

newsm59  bigdance2   nbirthday    party023   newsm67     ura    newsm67

# 1 538
   До колкото разбрах за детските градини, ясли и кухни, ще се разисква проблема САМО ЗА СОФИЯ и за това темата е отделена!Желая Ви успех!

ЧРД на Бу!  bouquet

# 1 539
  • Ботевград
Честит празник Бу!
 smile3525 newsm59  party023  bigdance2
Здраве, щастие, късмет и все такава напорита борбеност в кръвта!

# 1 540
Айде, честити ви и над 15000 подписа в покрепа на писмото....

# 1 541
  • Ботевград
Момичета, а не може ли когато се прави вторият протест да говорим с предавания като "Шоуто на Слави", "Господари на ефира", "Имаш поща" и някакви такива които се гледат масово и да препратим подписката и писмото и до тях!
Все пак е шанс да ни чуят още повече хора ... а, как мислите?  bouquet

# 1 542
  • на кой му пука, майна
   До колкото разбрах за детските градини, ясли и кухни, ще се разисква проблема САМО ЗА СОФИЯ и за това темата е отделена!Желая Ви успех!

ЧРД на Бу!  bouquet

Ааа, не смятам, че въпроса късае само София, много моля, София не е България  Wink, проблема съществува в цялата страна и мисля, че този който отиде на срещата трябва да има в пред вид и останалите градове

# 1 543
  • на кой му пука, майна
Момичета, а не може ли когато се прави вторият протест да говорим с предавания като "Шоуто на Слави", "Господари на ефира", "Имаш поща" и някакви такива които се гледат масово и да препратим подписката и писмото и до тях!

Peace
Много добра идея е да се популяризира протеста в най-гледаните тв-шоута

# 1 544

Писах и на "Шоуто на Слави" и на "Господари на ефира" и на "Защо не?". Резултат - нулев.
Пак ще пишем, де, не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт