Песен за огън и лед 28 - Those are brave men... lets go kill them

• 78 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Вестерос
Аз не издържах и преорднах новата книга, 22 лв и стотинки в озон с безплатна доставка и подарък магнити за хладилник

# 691
  • София
Аз не издържах и преорднах новата книга, 22 лв и стотинки в озон с безплатна доставка и подарък магнити за хладилник

И ние я поръчахме току-що. Нърдската ни фамилия взе 2 игри за Playstation и нямаше как да прескочим книгата Animal See No Evil

# 692
току що гледах в шоуто на Слави анедкоктично клипче, в което са използвани героите на ГОТ

Скрит текст:
Джон СНоу (към Мартин )- Ти ли си виновен, за падането на Вала
Мартин - Ами трябва да съм аз.
Джон Сноу - Егати! Що не си вградил псалм 91 в него Joy

# 693
  • София
От Ozone днес доставят книгите (в София) и аз вече я започнах 😊

# 694
  • Вестерос
И моята дойде днес (Варна) Нямам търпение да я почна.

# 695

Малкият заспа и я почвам 🤩

# 696

Малкият заспа и я почвам 🤩

Току що получих същата пратка. Yum

# 697
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/za-pyrvi-pyt-v-literatura … iia-ekran-2158184   финалът на ИГра на Тронове щял да бъде разкрит в 8 сезон,, но междувремено сценаристите си поизмислили доста неща и Мартин можело да се отдалечи от тях.

първият епизод започва на 14 април, има 6 епизода, това означава, че в края на юни ще знаем как свършва поредицата

# 698
  • Варна
И моята пристигна днес  Mr. Green Вече захапах!

# 699
  • Варна
Докарах я до Джеерис. Има страшно много допълнителна информация, супер интересно е на моменти. Естествено, някои неща се повтарят от Историята.
Обаче
Скрит текст:
Не знам къде е блял Русинов при превода. На моменти като ме цапне някое име, което няма нищо общо с изданието на Песента, пак на Бард, пак на Русинов, и направо ми иде да завия. Слава богу - рядко!
Да не говорим, че във фен преводите на "Принцесата и Кралицата" и "Принцът ренегат" имаше адски добри попадения, които после ме издразниха в Историята как бяха преведени, но това е друг въпрос.
Вие докъде я докарахте?

# 700
И аз съм до Джеерис.
Скрит текст:
Много ми е трудно да запомня във всеки конфликт кой на чия страна е. На път съм да си направя таблица Simple Smile)). Имам чувството, че може да обясни много от интригите в Песента.
Добре, че поне фамилните имена са ни известни от Песента, за да не се загубя съвсем.

Не знам дали е възможно да се изолирам и да не разбера финала на филмовата версия на Троновете преди да съм прочела книгата. Е, книгата може и никога да не я видим, но все пак...

# 701
Аз съм на Енис 1 още,не остава време,но със сигурност ще я дочета преди Ветровете да са излязли 😁Тайно се надявам да ги пусне заедно и Ветровете и Пролетта след като утихне лудницата по финала на сериала.

# 702
  • Варна
Не знам дали е възможно да се изолирам и да не разбера финала на филмовата версия на Троновете преди да съм прочела книгата. Е, книгата може и никога да не я видим, но все пак...

Не знам дали има смисъл толкоз да се пазиш. Те ДиД такива ги насътвориха, че общото между двата финала ще бъде според мен "добрите победиха" или "лошите победиха". След извращенията последните няколко сезона, разчистване на герои, които са живи в книгите и обратно, вкарване на герои в "образ", който абсолютно противоречи на всичко, което чичо е написал... Финалът на сериала ще бъде типично холивудски.
И адски се надявам Мартин да им удари балтията с Ветровете, за да си проличи колко са кухи, клиширани и "политкоректни" в крайна сметка.

# 703
 Той Мартин директно си го каза на няколко пъти напоследък, че макар да знаят финала, пътят до него който ще измине той ще е КОРЕННО различен.
Т.е. ако приемем че финалът е примерно "Старките побеждават", то начинът по който се стига до този финал при Мартин, няма да има нищо общо с ДиД.

# 704
Все пак ми се иска да де опазя:). Толкова години чакам вече.. Мартин и Ротфус убиха всичко детско в мен.
Смятах да бойкотирам докато не излезе Ветровете, но все пак де озовах с всичко излязло на български.

Общи условия

Активация на акаунт