Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 324
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Толкова лично преживях този епизод, че чак не го догледах до края.. Йоана съм я гледала преди години в пиеса, в която играеше в количка , беше много силна игра и представление. За жалост ми бяга името на представлението. Бях на един от предните редове, просто виждах как живее в ролята , а не маркира само!

"Есенна соната" от Ингмар Бергман - с Илка Зафирова и Атанас Атанасов. Уникално представление беше!
А Буковска и аз я гледах там за пръв път и оттам я обожавам!

# 106
  • София
Толкова лично преживях този епизод, че чак не го догледах до края.. Йоана съм я гледала преди години в пиеса, в която играеше в количка , беше много силна игра и представление. За жалост ми бяга името на представлението. Бях на един от предните редове, просто виждах как живее в ролята , а не маркира само!

"Есенна соната" от Ингмар Бергман - с Илка Зафирова и Атанас Атанасов. Уникално представление беше!

Ей,супер,благодаря! Непременно ще отида да гледам!
Чудно ми е само защо са го наврели това Зоре (Диана) до актьор като Вергов, та да й лъсне още повече некадърността

# 107
Остана само да са замислили нещо за Калин и Наталия.....и напълно ще  омажат положението, да му се отще на човек да гледа.

# 108
Никакъв елемент на изненада няма у тези сценарии. Каквото се коментираше това стана, толкова да не съм изненадана.
А Банков и Огнянова, както ми бяха любимци в началото, сега нещо ме дразнят. Той с едни тежни въздишки, тя с кравешки поглед.. избива ме на поезия като ги гледам.

# 109
Сигурен съм, че сценаристи и режисьори са се занимавали 99% от времето с финала на Виолета. Банков и Огнянова са ги заснели за минути през почивката. Не му оставиха и 3 секунди да се засмее осъзнавайки, че пак ще става баща и звънна телефона. Дори и Вергов не успя да превключи мигновено от щастие към шок и не му се получи добре. Зорница... за нашите или добро или нищо.

# 110

Точно! Само соната помнех.
Велика игра беше.
За жалост след няколко години бях на купон с нея, че малко си развалих впечатленията, но когато играе-играе! Simple Smile

# 111
  • София
Не го приемам за изневяра аз. Тя може и 10 г да е в тази кома, той да се замонаши ли...

# 112
  • София
Мелинда, няма да можеш да го гледаш - вече не се играе. Беше дълги години на сцена и преди няколко години го свалиха окончателно. Сори за спама.

# 113
Дали е бременна или по друга причина убиха героинята й? Сериалът ще загуби много от липсата й.

# 114
  • София
Надявам се утре сутринта да каже защо напуска сериала.

# 115
Според мен е по-добре да убиеш герой, когато е в апогея си, така ще остане по-запомнящ се, отколкото да го влачиш 100 сезона и накрая ролята му да се изчерпи и на публиката да й писне от него. Последно гледах сериала "Викинги" и точно така стана, предполагам и в много други, но който го е гледал ще се сети.

# 116
Блъскането на Галя и отвличането на Пешко бяха сценаристки провали за образа на Вили, но иначе тя добре раздвижваше сюжета и разбира се, играе блестящо.

# 117
И аз да кажа - брилянтна Буковска! Гледах на запис и добре, че не ви прочетох преди това - щях да си разваля удоволствието като разбера финала. Бях спряла да гледам по едно време, но последните епизоди много ме впечатлиха. На мен Вергов ми харесва как играе. Смятам, че той и Йоана Буковска изнесоха този сезон. Разбира се, продължавам да харесвам и Димо и Дария, но останаха малко встрани. Заинтригуваха ме сценаристите с последните епизоди. Слабо начало според мен на сезона, но много силен финал. Виолета ще липсва.

# 118
Не ми се искаше да убиват Виолета, а по-скоро да бяха я пратили да живее някъде щом са искали да я махнат или тя искала да си тръгне, но пък нямаше да се насладим на играта на Йоана в тези няколко епизода....защото цял сезон все едно я нямаше.
Положителното е, че вече няма да виждаме ужасните прически Smile

# 119
Никакъв елемент на изненада няма у тези сценарии. Каквото се коментираше това стана, толкова да не съм изненадана.
Също може да означава, че и ние сме много добри в разнищването на детайлите. А те няма как да ни сервират нещо без поне малко с някакъв детайл да не са загатнали преди това за него. В комбинация с промо видеото и текста към него и малко или повече размърдване на мозъка пъзела се оказва, че може да се подреди предварително. Изненадата за мен беше единствено, че всичко което очаквахме се случи в една серия, а преди губеха по няколко серии буквално с нищо случващо се в тях. А като изместиха и фокуса 100% върху Виолета другите важни неща, които чакахме се случиха сякаш между другото като второстепенен сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт