Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 494
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз продължавам да си мисля, че докторите, които ще си кажат "да" са точно Галя и Пецан. Иначе не вярвам министърът да има влияние върху немската система за здравеопазване, че чак да урежда такива конспирации.

# 166
  • София
Той може да е подкупил някой лекар в немската болница да излъже.

# 167
  • Разпиляна във въображението
За мен е абсурдно да е номер. Че той може да си я доведе в България и пак да ги спъва. Най-логично е да му увеличат разходите, за да клекне за схеми. Такива бяха и намеците - за скъпото здравеопазване в Германия. С едно-две-три обаждания Банков може да разбере дали жена му е будна или не. Хайде, това да не е бабата, която хвърля пари през прозореца.

# 168
Когато си коментирахме, че Зорница ще се окаже бременна и точно тогава жена му ще се събуди, го приемах  иронично, като шега. Очаквах нещо интересно, различно, а те набутаха цялата тази голяма любов в едно досадно, тъпо клише. Не мога да повярвам, че може да изпаднат в такова творческо безсилие.
 Едно дете в първи клас ще измисли по- интересен развой на нещата.
С две думи съм адски разочарована. Ако исках Дързост и красота, 18956 епизод, щях да си го пусна, но уви..
Като видят, че нещо се харесва от зрителите и интересът е голям, започват да се лакомят за пари и рейтинг и започват да правят по 3 сезона от истории, които могат да направят в един сезон.
Буковска е феноменална, нямам думи, също и Емил Марков. Успяха да ме трогнат !

# 169
Леко встрани от потреса ни вчера ми направи впечатление, че Зорница като й махнаха грима, прическата и деловото поведение, започна да изглежда с десет години по-млада. Grinning Вчера ги гледах, докато Банков крещеше и си мислех, че изглежда точно като 20 години по-голям от нея, а тя като момиченце.

# 170
Все пак реших да гладя и да гледам серията от понеделник и сега се замислих. От къде изкочи детето на Жекова? Не си спомням в предните сезони да са я давали омъжена, разведена или просто съм пропуснала. Показали ли са това нещо?

# 171
Те събудиха жената на Банков, ама не ни казаха как е изпаднала в кома...дали изобщо ще разберем?Съмнявам се.
Очаквам след петък да са ни забили по още няколко пирона в сърцето, като ще е драма да е пълна.

# 172
  • София
Приемен родител му е.

# 173

Образът на Виолета се изгуби. Не съм съгласна, че е изнесла с Банков сезона. Тя бе принизена до мошеник с пропадащи схеми. Убиха я навреме. Надявам се да ми спестят погребението. То и няма време.

Имах предвид актьорите Йоана Буковска и Юлиян Вергов с играта си, че изнесоха сезона.  За развитието на персонажите и аз съм със смесени чувства. Simple Smile

# 174
Вчера като дадоха  "надгробния надпис" на Вили - 1969-2017 нещо се позамислих  newsm78 :
Билянка  е завършила медицина ,после  специализация , а след това роди дете /бременност и още 1 г./, това означава ,че е поне на 30-32 г.
Вили  като е починала на 48 г.  на колко е била  като я е родила ?
Другите  /по традиция  шокиращи/  случки  вече някак не ме вълнуват . Някой е препоръчал  Банков и Зорница  да се държат като  два айсберга , а видяхме че може и по-горещо .
Скалъпеното обвинение срещу Банков  е като в трогателен американски филм за руски шпиони , които могат да манипулират всичко .
За останалите герои вероятно също е "измислено" нещо подобаващо - нелогично , претупано  и глупаво .

# 175
  • Майна Сити
Абе само аз ли допускам че Банковица може да дойде да трови живота в болницата и да се превърне в новия лош герой на мястото на Виолета?

# 176
Уникална Буковска! След нея в сериала не остана такова ярко женско присъствие. Дори, както казахте вече, почти цял сезон ролята й да не беше толкова ключова като в предишните. Не очаквах от Емил Марков да й партнира толкова добре, приятно съм изненадана. Иначе ми беше леко дървен досега. Толкова ми дожаля за него-измъчен, брадясал, как изрежда с равен глас инструкциите за фентанила, сякаш наистина бърза да го каже и да си тръгне, преди да е размислил. Колкото и да го е мачкала Виолета през годините, да е потискала мъжкото в него, в крайна сметка това е жената, с която е прекарал най-хубавата част от живота си, толкова спомени го свързват с нея, няма как да я пусне да си тръгне просто ей така. Страхотно му се получи и на него, браво!
Наистина не беше мястото точно в тази серия да набутат сцената с бременността на Зорница. Тази сюжетна линия е сред основните във филма и остана някак в сянката на драмата със Захариеви. Реакцията на Банков ми дойде малко в повече. Ясно е, много му се струпа за кратко време, болката по загубената дъщеря никога няма да утихне. Но в крайна сметка Зорница не е направила сама това дете и да я обвинява, че го е ползвала като донор е жестоко. Да не говорим, че и двамата са достатъмно интелигентни, при това лекари, и можеха да се сетят да вземат предпазни мерки. За малоумната идея с възкръсването на Ева Банков нямам думи просто....Самият Виктор казваше, че шансовете й са нищожни и сега изведнъж-о, чудо, жена ви се събуди. Може би щеше да е по-реалистично да бяха казали, че има някакви признаци на живот, някакви реакции, знам ли...Въпреки всичко аз си го харесвам сериалчето и ще гледам докрая.

# 177
Знаете ли как се казва актьорът, който играе г-н Михайлов?
Гласът е...все едно го слушам цял живот от екрана и се втрещих.
Joy
Така във "Връзки" по БТВ се беше появил Васил Бинев и пак ми беше интересно да гледам визията на човек, който чувам от дете.

# 178
  • София
А за евтаназията - мисля, че е прекалено в един сериал двама доктори да прибягват до нея. И то с доста лека ръка и в двата случая.

# 179
  • София
Даниел Цочев е, озвучава много филми.
А този, който играе г-н Антонов сега го гледам в някаква реклама за плочки май беше.

Общи условия

Активация на акаунт