Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 397
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Мириел, права си за бързането. Действа под афект, а това не е добре. Дано размисли или някой да я разубеди.

Аз стигнах до прозрението, че Вяра и Борис са двойката, която ще се раздели. В промото тя фовореше за Женева, а Борис пиеше самотно бира. Освен това, това в най-голяма степен ми се връзва с „всеки ще поеме по своя път”.

# 391
  • София
Той Шопов уж щеше да участва и той за един сезон, пък вече втори кара, може и той да се махне, сигурно трудно се съчетават медицина и актьорство. Интересно, ако и Григорова се махне ще привлекат ли нови актьори догодина.  Simple Smile

# 392
  • Кърджали
Ако разделят Вяра и Борис, това дали ще означава че все още ще има шанс Виктор и Зорница да останат заедно все пак.. То ще е някакво чудо, ама нали по Коледа ставали чудеса.

# 393
Според мен краят на Зорница и Банков ще остане отворен, ще се оправят преди да тръгне и ще се чудим до началото на пети сезон дали ще се върне.

# 394
  • Разпиляна във въображението
Вяра споделя с Ася  Simple Smile

# 395
Вяра споделя с Ася  Simple Smile
Е те вече са си най-добри приятелки Wink

# 396
Започвам да си мисля, че Вяра и Тасев са тези, които ще тръгнат по собствен път, както някои от вас споделиха....това с Женева,Вяра иска да се развива, както каза на Банков да стане професор.

Оф, вече не знам какво да очаквам, само искам Наталия да роди здраво бебче, а Зорница да задържи нейното....това на Мазови вече знаем какво ще стане.

# 397
  • София
Кофти ми стана за Магда, ама случая е много типичен. Жена на средна възраст, сама, убедена, че е "изпуснала и последният влак" и изведнъж "принцът на бял кон" и тя е готова и душата си да му даде. Според мен ще изчезне и толкова, няма да го видим повече, а Магда ще се гърчи да плаща кредита.
Аз пък съм навита да се гърчи, защото тя нали е голямата работа, овиква всяка от подчинените си, намрази Йосиф без дори за секунда да помисли дали няма нещо гнило. Може би се ядосвам, защото не съм от хората, които със зъби и нокти защитават някого само защото ми е мил и драг, дори очевадно да не е прав...

Банков го показват абсолютно дърво, а просто би могъл да каже например: "Изчакай да поговорим след 3-4 дни".
А зам. министърът не е ясно дали знае за жена му или просто има предвид, че няма да го пускат извън България, докато е следствен.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 09:45 от Cuckoo

# 398
  • София
Аз пък съм навита да се гърчи, защото тя нали е голямата работа, овиква всяка от подчинените си, намрази Йосиф без дори за секунда да помисли дали няма нещо гнило. Може би се ядосвам, защото не съм от хората, които със зъби и нокти защитават някого само защото ми е мил и драг, дори очевадно да не е прав...
[/quote]

И аз така!

# 399
Как сте група "теория на конспирацията"?Simple Smile
Както "виждам" творите,творите..Simple SmileДобре сте ги намислили,ама последната дума имат сценаристите,на тях им се плаща,пък на нас...по една студена вода:)
Светулчица,Cuckoo, недейте така де ,нека сме добри в тези дни .

# 400
Cлед промото, наистина най-логично звучи Вяра и Борис са да са тези, които ще тръгнат по собствен път.
За Банков и Зорница също съм на мнение, че ще остане отворен края. Hямам съмнение, че я обича. Cнощи, видяхме, че показва по неговия си дърварски начин загриженост, когато излезе след нея в коридора и я попита дали е добре, както и според мен се уплаши, когато видя, че тръгва нанякъде след изблиците му в спалнята, в края на епизода. Той си е абсолютен пън и изобщо не осъзнава, че я наранява.  За детето също съм на мнение, че го иска, но както знаем при него трябва малко повече време сърцето да убеди разума Simple Smile Това също има вероятност да остане с отворен край, може да е насрочила час за аборт след неговото заминаване в Германия.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 11:04 от Zlati***

# 401
Лошото е, че и Ненева се набута яко с този кредит на Магда като й стана гарант. Сега ако стане нещо и Магда не успява да си погасява вноските, ще търсят Ненева. Като цяло тази линия с обвързването на Магда и Васко беше съшита с бели конци. Как може да имаш връзка с някого и уж да заживявате заедно, а да не знаеш нищо за него? И при положение, че самия Васко каза, че има лошо кредитно досие, как пък не й светна лампата на Жекова, че има нещо гнило. Той уж ремонт ще прави на жилището си, а тя май даже не знае къде е това жилище. Спокойно можеше да му предложи да заживеят в нейния апартамент докато съберат заедно пари за ремонт на другия апартамент.

# 402
  • Mediterraneo
Явно и Вяра ще разкарат от сериала.

# 403
  • София
Аз одобрявам това, че прецакаха Жекова. Да и дойде акъла в главата, толкова високомерно се държи с персонала на болницата. Сега очаквам Васко да се върне разкаян, да каже, че я обича, да иска да се промени и заедно да изплащат кредита в следващите 20 години.

# 404
  • София
Аз пък въобще не го очаквам да ве върне. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт