Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 340
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Аз да си кажа, че Пецан ме издразни - даде указания на Виолета как да се самоубие, и тръгна да си ходи - без целувка, без нищо, добре, че тя го спря.

# 121
Ми тежко му е... От една страна му е мъчно... От друга изпитва чувство за вина... От трета е разгневен, че го въвлича в това и го прави съучастник... Все пак тва е голяма дилема за всеки човек, ка мо ли за лекар...

# 122
Изгледах епизода по късни доби и сега имам нужда да си споделя мислите Grinning
Интересно ми е Виолета защо направи каквото можа, за да спаси Банков. Не залагам на варианта изведнъж да е решила бъде благородна като за последно. По-скоро й беше интересно да поиграе за последно тази игра и да надвие. Предполагам, че и въпреки всичко изпитваше уважение към Банков и факта, че е такъв краен идеалист.

Разговорите между Виолета и него обаче са много забавни Grinning Жалко, че нямаше повече такива.

Пешко направи много силно представяне, поздравления и за него.

Понеже чета тук как химията между Банкови е изчезнала, се замислих кога за последно я усетих. И стигнах до извода, че целият проблем идва от проклетия скок във времето. Преди това всичко беше ок с динамиката между двамата. След това обаче, явно трябва да ни ги представят като вече стабилна двойка, където страстите са поулегнали, обаче като ни липсва любовния период, всичко стои някак неадекватно.
Другото нещо, което забелязах през всичките тези епизоди, е че незнайно защо Банков като му се появи нещо доминантно, различно от Зорница,  се превръща внезапно отново в робот. Не мога да си го обясня.

Иначе след като изгледах сцената с новината за бременността, видях, че тя всъщност в началото беше много притеснена да му каже. После някак радостта от това, че ще имат дете надделя над страха. И когато му каза и го прегърна и целуна, видях просто една жена, която го обича много и иска да са щастливи. Реакцията му беше грозна, но предвид цялото напрежение през деня и отвратителния шантаж на министъра с жена му и все още прясната болка от изгубеното дете, е разбираема. Това, че размисли - също. Нейната реакция, спокойствието, което успя да запази и да не му прасне един, са достойни за уважение.
 Обаче на сутринта това, че не им дадоха и две секунди, в които да се зарадват, е направо гадно. Всеки един техен хубав момент го ограбиха. Наистина недоумявам защо...

# 123
Не успях единствено да разбера как толкова елементарно ще обвинят Банков в присвояване на 4 млн. лв. Никой не превежда толкова пари кеш за да може ей така да си ги скрие в джоба и никой да не разбере. Всичко са банкови преводи с точна история кой на кого ги е превел и къде са отишли. Невъзможно е след като не са му ги превели изобщо той да ги е присвоил.

# 124
Две серии ще гледам накуп. Видях, че във фейсбук буквално са изтрещели пак от коментари.

# 125
Аз друг български филм с толкова негативизъм не съм гледала ... преди Коледа направо ми идва в повече...

# 126
  • Пловдив
Тия две серии явно пуснаха другите доктори да почиват... Grinning Нито спешни случаи,нито планови операции...само Виолета.

# 127
Не успях единствено да разбера как толкова елементарно ще обвинят Банков в присвояване на 4 млн. лв. Никой не превежда толкова пари кеш за да може ей така да си ги скрие в джоба и никой да не разбере. Всичко са банкови преводи с точна история кой на кого ги е превел и къде са отишли. Невъзможно е след като не са му ги превели изобщо той да ги е присвоил.
Това наистина е много недомислено. Аз все още не мога да кажа, че ми харесва как върви сценария. Дано не забият в безкрайни сезони като " София ден и нощ" , където сценария буквално се върти в кръг. Само от време на време разместват героите.
Не ми харесва как времето буквално се влачи в няколко поредни епизода и после скок във времето. Как буквално забравят за някои от основните герои( може да ги дават дори и за секунди) , поне да става ясно, че са там. А не да изкачат от нищото с някаква драма, която незнайно как се е появила.
А Зорница много харесвам.

# 128
Това, което ме дразни в цялата работа, е че наблъскват всички възможни развития на една история. Не е задължително да се стигне до бременност, пък до събуждане на жената в този миг или задължително да има проблем с раждащото се дете на Наталия или задължително да има проблем със сурогатната майка. Някак си изсипват с кофата, все едно без никаква концепция. В живота се случват и хубави работи, все пак, при 130души болница все ще има една-две обикновени двойки без сериозни проблеми.
Снощи, честно казано, дори Виолета не ме разстрои толкова, колкото финалната сцена. Измъчи се това момиче, егати. И все прощава, и все е търпелива, и така и не видяхме онзи момент, в който той й показва любовта си. В началото ни разказваха историята на съсипания човек, който под влиянието на любовта получи втори шанс да бъде щастлив и извади човешкото от себе си. Впоследствие историята се промени и посланието, което виждам, е че без значение колко обичаш, в крайна сметка ще бъдеш зарязана самотна и необичана, а той ше си остане все същия ръб. Страхотна история, благодаря.

# 129
Обаче май няма да гледам, прехвърлих набързо коментари и разбрах, че Зорница е бременна, а Банков пак се държи като идиот и жена му щяла да се събуди, Виолета мре и така. Май ще се откажа да цикля два часа в драма.

# 130
  • Разпиляна във въображението
Аз да си кажа, че Пецан ме издразни - даде указания на Виолета как да се самоубие, и тръгна да си ходи - без целувка, без нищо, добре, че тя го спря.

Петър трябваше да каже думите, преди да е размислил. Даже добре се получи. Това си е убийство на жената, с която е преминала младостта му, майката на дъщеря му, тази, която го е подкрепяла, макар и мачкайки самочувствието му като способен мъж да издържа семейство.

/Много фалшиво ми дойде момента, в който му се караше и настояваше да го направи. Първо едва движеща се, говореща, после една силна, седнала в леглото и т.н., и секунди след това едва-едва кретаща/.

Образът на Виолета се изгуби. Не съм съгласна, че е изнесла с Банков сезона. Тя бе принизена до мошеник с пропадащи схеми. Убиха я навреме. Надявам се да ми спестят погребението. То и няма време.

# 131
Според мен епизодът днес ще е посветен пак на нея Grinning Тоест на погребението й.

# 132
Буковска по Нова.

# 133
Ех, Мириел, тя събра последни сили, та да му се накара Grinning
Обаче, виж, вчера ни опровергаха, явно и умрелите могат да разказват Grinning

От промото видях Захариев да седи самотен до едно езеро, според мен ще ни спестят погребението и ще го видим само него как страда.

# 134
  • София
В интерес на истината Виолета и Петър демонстрираха по-силна любов от Виктор и Зорница.
Схемите не ми се коментират - изсмукани от пръстите. Ще го обвинят,  че иска да присвои пари, които даже не е получил. Това дори у нас не може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт