Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 433
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Този сезон вече го добутахме до края и е безмислено повече да критикувам сценаристите . Явно хорицата толкова си могат . Живуркат си в комфорт без  конкуренция , защото останалото , което върви  са турски и индийски  буламачи  ooooh!
Miriel  вече е пуснала тема за  новия БГ сериал , който ще е по БТВ и за мое голямо недоумение от 18 часа  Close .
Ще  изтърпим още 3 дни мъката тук , а за другия сезон...ще видим .
Има време да разболеят нероденото бебе на Калин , да съживят  онази жена в Германия , но да остане с увреждане и да има  нужда от грижи , могат да върнат Биби и да натегнат връзката между Калин и Наталия , а Наталия  може да превърти , защото  някой пак ще умре на сватбата и .
Магда със сигурност могат да я разорят и шофьорът на линейката да изчезне с парите и .
 Без много напъване могат да съсипят  двойките Галя-Пешко и Вяра-Боби , за това дори не им трябва много фантазия .
Е , сега вече каквото и да надробят , все ще го издържим  до края на седмицата  Peace
Всяка секунда с по-мил жест или реплика ще е  като подарък  Joy

# 256
Мен истински ме е яд, защото имаше страхотни епизоди, страхотни моменти, много пъти ме развълнуваха, много пъти ме разплакаха, много пъти ме разсмяха. И трябваше още толкова малко, за да завършат нещата добре като цяло. Ама не можаха да се справят, накрая, със завършването на историите се удавиха мощно.

# 257
  • тук, на мястото си
Явно не могат да се справят, защото много бързо се менят нещата около артистите. Ако Вергов не е подписал за другия сезон, как да приключат с него тук? Струва ми се, че смъртта на Виолета промени съдбите на другите герои. Дори си мисля, че в началото е било замислено  нещо между  Банков и Виолета, после я хвърлиха нея в трета глуха, по каква причина не знам  и после  Буковска напуща сериала.
Не са идеални сценаристите, аз също  ги критикувам, но признавам че имаше много хубави сцени, които гледах  и мога да ги гледам отново. Още три серии има, може пък да вземат да ни изненадат, знае ли се!

# 258
  • Другата България
Мдааа, като например жената на Банков да не го познае и да има пълна амнезия за всичко.
Но това евентуално в другия сезон. Grinning

# 259
....Има време да разболеят нероденото бебе на Калин , да съживят  онази жена в Германия , но да остане с увреждане и да има  нужда от грижи , могат да върнат Биби и да натегнат връзката между Калин и Наталия , а Наталия  може да превърти , защото  някой пак ще умре на сватбата и .
Магда със сигурност могат да я разорят и шофьорът на линейката да изчезне с парите и .
 Без много напъване могат да съсипят  двойките Галя-Пешко и Вяра-Боби , за това дори не им трябва много фантазия ......
Четейки поста ти, осъзнах още колко по-зле може да стане Joy

# 260
  • Mediterraneo
Ох, пак ви изтървах.
Тягостни са сцените с Виолета, но тази Буковска е брилянтна актриса! И е истинско удоволствие да я гледаш, макар и умираща.
Снощи трябваше да свърши сезонът с няколкото бомби- Виолета умира; жената на Банков се събужда; Зорница е бременна. Така съспенсът в очакването на следващия сезон е голям! Да видим какви ще ги накъдрят в последните 2( ?) епизода!

# 261
  • ту тук, ту там
3, ако броим и тази вечер!
И аз мисля, че епизодът беше достоен за финал! Дано не прецакат нещата за още 3 епизода!

# 262
  • София
Тя не знае какво е станало с детето? Явно са пострадали в един и същ инцидент. Thinking

# 263
На Петър му отива черното и брада.

# 264
Светица е, аз ви казвам Grin

sea, явно са пострадали заедно, ама казва ли ти някой.

# 265
Зорница е страхотен човек. Чест й прави, че в такъв момент тя е до него и го подкрепя, макар и това да й коства собственото й щастие. Тя наистина го обича.

# 266
Ей, Банков каза нещо мило дори по-своя дървен начин:"Не излизам от тук, защото тук, с теб се чувствам сигурен".
А Зорница, мило и чисто същество си е, подкрепя го и мисли какво е правилно да се направи дори това да и причинява меко казано дисконфорт.

# 267
Тя не знае какво е станало с детето? Явно са пострадали в един и същ инцидент. Thinking
Това беше задължително. Нямаше обяснение емоционалното му изявление, че винаги би избрал да спаси дъщеря си.

# 268
Хаха, майче, и аз това си помислих и после си дадох сметка вече на колко малко се радваме Grinning

# 269
Ей, Банков каза нещо мило дори по-своя дървен начин:"Не излизам от тук, защото тук, с теб се чувствам сигурен".

Това направо си е светлина в тунела, че чувствата му не са угаснали. Ей това май бяха "мечтаните" 3 минути в които той да покаже, че я обича. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт