Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Ех, бе... Всеки път ли като е изнеревне  ще си го изкарва на нея?
Сега какво ще я спре да направи аборта

Дано да се намери нещо убедително и дано Виктор разбере. Така може да прогледне какво ще загуби и да я спре. Това ще е голяма грешка. Като гледам в промото засега не дадоха нищо, което да ни подсказва дали ще го махне или не.

# 301
Огнянова иска той да се радва с нея и да е щастлив.А той се държи все едно това бебе ще е в тежест и на нея разбираемо и е обидно.

# 302

Огнянова не може да и се отрече,много е красива.Хареса ми как го иронизира:)Дано да му каже за решението си,редно е.

Не вярвам да му каже. Ако той не се осъзнае и не започне да я разубеждава най-много да се скарат. Надеждата ми е в Стилянова.

# 303
Само мен ли Ванчето много ме дразни? Е тук пресолиха манджата.

# 304
Някой успя ли да види какво пишеше на бележката от Виолета до Банков, тази в кутийката при телефона дето беше?
Прослушвай файл 2.поздрави от приятел ..В.З.

Ванчето е меко казано,противничка .

# 305
  • София
Благодаря, Амбър! Flowers Hibiscus

# 306
Ако Зорница махне бебето, това със сигурност ще бъде краят. Тя ще го намрази заради това и дори той да иска да остане с нея, нищо няма да се получи.

# 307
Аз разбрах, че работят два екипа сценаристи, едновременно се снимат сцени на различни етажи в болницата и това обяснява защо единият екип сценаристи не знае какво е измъдрил другия и има дупки в сценария.

# 308
Огнянова не може да и се отрече,много е красива.
В случая дори не е само външна красота. Вътрешната й красота е не по-малко забележителна. Много чист образ както вече съм казвал и ще е чудесно, ако го задържат такъв до края.

# 309
Много мъчно ми стана за Магда,в линейката тя му изля душата си,самотна и влюбена жена ...той какво ,каза "благодаря"...и изчезна.Кретен,все си мислех ,че ще проговори съвестта му (както миналия път),но не би!

# 310
  • Кърджали
Аз разбрах, че работят два екипа сценаристи, едновременно се снимат сцени на различни етажи в болницата и това обяснява защо единият екип сценаристи не знае какво е измъдрил другия и има дупки в сценария.
Много моля по-кадърните сценаристи да поемат образите на Банков и Огнянова следващия сезон. Ако преди това не ги е ударило гръм, самолет и вулкан едновременно.
Васко е.... Васко е изрод, идиот и пак изрод... Магда и тя наивна, ама влюби се и тя

# 311
Обаче как ни оставиха да тръпнем в очакване, обичайно винаги усещаш какво ще стане, нали, чакаш в последния момент примерно Банков да нахлуе и да я разубеди, ама този път с нашите хубостници, любимите ми сценаристи, нищо не е сигурно, ще го бастисат бебето и няма да им мигне окото.
Все пак имам слаба надежда в Галя.

# 312
  • София
Много мъчно ми стана за Магда,в линейката тя му изля душата си,самотна и влюбена жена ...той какво ,каза "благодаря"...и изчезна.Кретен,все си мислех ,че ще проговори съвестта му (както миналия път),но не би!

На мен пък хич. А пък по принцип съм една сантиментална ревла... По-силно ми е, че ме е яд на нея, задето обвини Йосиф несправедливо. А когато ми е накърнено чувството за справедливост всичко останало минава на заден план

# 313
Тъкмо помислих, че се е разубедила когато говореше как все има нещо хубаво за тях. Обаче Банков, отново с лошото си настроение и импулсивността си успя да развали всичко. Просто не ми остана надежда за тези двамата. И какво в другия сезон пак ли ще се гонят като в този ако евентуално Банков реши проблема с Ева окончателно?

# 314
  • Кърджали
Много се надявам уж случайно Галя да му кажв нещо. Аз се надявам да стане така, но хим не вярвам сценаристите да са го измислили така. Виктор (харесва ми името му) със сигурност ще разбере вече като е късно. И ще я обвини, нищо че сега я обвинява че е бременна. То както се знае на него угодия няма в момента. Иначе всичко му прощавам и го разбирам, ама факт е че прекали с думите си.

Общи условия

Активация на акаунт