Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 409
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Вчера беше разбираем афекта му. Днешното му поведение няма никакво извинение.

# 316
  • Кърджали
За днес вече и аз исках да му бия един шамар. Аха да помисля че се усети че прекали когато я попита къде отива..ч но по нищо не показа....
А така добре започна серията с думите му "при теб се чувствам сигурен" ... Само дето фойерверки не пуснах на това му своеобразно признание

# 317
Това с аборта, беше точката на пречупване при Зорница. Човек може да понесе много, но в един момент чашата прелива.Ако задържи бебето дали ще е, защото Банков ще я разубеди ако разбере за намеренията й(може тогава да разбере докъде докарват действията му и как наранява човека, който твърди че обича ) или ако Галя направи преглед преди това и тя види малката точица, което показва живота в нея  я накара да размисли.

# 318
  • Разпиляна във въображението
Ако Зорница махне бебето, това със сигурност ще бъде краят. Тя ще го намрази заради това и дори той да иска да остане с нея, нищо няма да се получи.

В случая решението ще е нейно. За какво да го намразва? Ако иска бебето да го задържи. Не им разбирам отношенията. Как стигна до това да махне бебето? Сутринта имаше ли някаква караница, нещо... Тя отиде и заяви, че ще го маха. Как се взима такова решение?

Това с тичането и спирането на аборта - хайде няма нужда. Вече го гледахме. Или да има аборт с всички последствия, или да говори с него - за бъдещето им, за това какво да правят.

# 319
За днес вече иназ исках да му бия един шамар. Аха да помисля че се усети че прекали когато я попита къде отива..ч но по нищо не показа....

Може да звучи песимистично, но тази любов или каквото там е останало от нея ми се струва обречена на провал. И сега ако се окаже, че всичко е шантаж от страна на Михайлов и жена му е все още в кома, а Зорница го махне не знам...

# 320
  • София
Аз пък не мога да приема, че решението на една жена дали да задържи бебето си ще зависи от един мъж. Ако не го иска - добре, ама ако една жена го иска и мъжът да ѝ каже "Направи аборт" тя пак няма да го направи. Да, има жени, които постъпват така, но според мен те обичат повече мъжа, отколкото детето си. Не знам, може би изхождам от себе си, ама ако искам детето си, който и да ми каже "Махни го" - няма да го направя. А тук той дори не е казвал такова нещо. Че даже и ще прави аборт самосиндикално. Прилича ми на фасончета от детската градина.

# 321
Виктор (харесва ми името му)
Зорница Огнянова пък разпали голям Огън и се очертава да види много Зор докато опитоми този хубавец.

# 322
Виктор (харесва ми името му)
Зорница Огнянова пък разпали голям Огън и се очертава да види много Зор докато опитоми този хубавец.

А дали вече има желание да го опитомява? Мисля, че се умори.

# 323
  • Кърджали
Ще го опитоми на куково лято. Звяра ще си остаме звяр. То ще е чудо вечв ако тия двамата останат заедно. А да са и щастливи...ехе, мечти...
Аз и Зорница разбирам... Ако Виктор не беше избухнал така тая вечер може би щеше да се откаже от аборта. Сега се пречупи ще го направи.

# 324
Само не разбрах - Женя каза на Магда за нейния убавец след като тя му изтегли заема и той духна с парата ли?
Защото докато му се обясняваше любовно в линейката, реших, че поне малко съвестта му е заговорила и е решил да не трови горката женица.

# 325
  • ту тук, ту там
От това, което виждам, според мен самата Огнянова не е сигурна дали иска бебето. Нито за миг не забелязах някакво вълнение у нея.

# 326
  • Пловдив
Зорница реве,Банков триумфира след като натопи министъра!Това в промото за утре...

# 327
  • Кърджали
Ох, мернах промото... Банков май ще разреши поне единия проблем благодарение на Виолета. Но дават Зорница да плаче, това не ми харесва...
Май тя ще направи аборта, той вече малко поуспокоен след разрешаването на част от проблемите си  ще разбере за аборта и ...отиде работата вече

# 328
Видях промото Банков ще успее и ще разкрие пред всички за далаверата чрез разговора.
Май Наталия ще почне да ражда.
Зорница плаче и се сгушва на дивана...не знам как да го разбирам това, че е направила аборта или не е.
А Банков ухилен в кабинета си, не наясно какво става с нея.

# 329
В момента Банков не оценява каква жена има до себе си. Разбираща, подкрепяща, готова да му бъде опора в тази сложна ситуация. Накрая, ако все пак жена му почине може да осъзнае какво е изпуснал, но да бъде твърде късно. Разбирам, че не е лесно, но сега тя е единствения човек на когото може да разчита.

Общи условия

Активация на акаунт