Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 406
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Сещам се за коментара на Диана, че общото между нея и Зорница е любовта им към децата......това е единственото в момента, което ме кара да съм леко оптимистична, че няма да махне бебето.
А Евгения, само "мъдрости"  ръси, не знам защо си мисли, че има право да държи сметка на Банков къде и какво прави.

# 376
Едва ви изчетох - над 100 включвания  Peace !
Иначе  епизодът  ме отегчи .
Жалко за Огнянова , ако и посегнат на бебето , ще са пълни кретени .
Магда  си го намери /майстора/ , с това нагло отношение към санитарчето , си го  отработи .
Не мога да гледам промото  заради ADBlok-ера , не ми се занимава , ще чакам утре да ме изненадат с нещо ...

Има хубав виц за изненадите :
Скрит текст:
Иванчо бил на село и после разказвал как бикът  нае-ал бялата крава ,а не черната . Учителката му направила забележка и му препоръчала вместо това  да казва :"изненада бялата крава " .На другия ден Иванчо  разказвал  как бикът изненадал черната крава , като пак  нае-ал бялата...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 16:32 от Ели-фен

# 377
Банков ми изглежда толкова щастлив в следващата серия, все едно за момент е забравил и за Ева, и за Зорница. Отношението му е меко казано грубо и егоистично. Мисля, че накрая животът ще му даде урок - ще остане съвсем сам.
Така изглежда. А в действителност дори заслугата за това не е изцяло негова. Без тази безценна последна помощ от Виолета щеше яко да го е закъсал.

# 378
Банков ми изглежда толкова щастлив в следващата серия, все едно за момент е забравил и за Ева, и за Зорница. Отношението му е меко казано грубо и егоистично. Мисля, че накрая животът ще му даде урок - ще остане съвсем сам.
Така изглежда. А в действителност дори заслугата за това не е изцяло негова. Без тази безценна последна помощ от Виолета щеше яко да го е закъсал.

Така е. Виолета дори от отвъдното сякаш успя да му помогне.

# 379
Сещам се за коментара на Диана, че общото между нея и Зорница е любовта им към децата......това е единственото в момента, което ме кара да съм леко оптимистична, че няма да махне бебето.

Може, ако доктор Стилянова направи преглед и тя види малкото човече в нея да се откаже, защото ще се разчувства и няма да има сили да се откаже от него.

# 380
Евгения преди време му беше дала ценен съвет, че ако трябва да избира между работата и семейството винаги да избира семейството. Дано Банков да го е осъзнал и да си го припомни скоро.

Да не забравя да похваля Добрева за позитивизма си напоследък. Доста свежа и помъдряла изглежда през последните серии.

Подобно на Зорница, Галя се оказа другото изключение сред жените в тази болница за разбиране, грижовност и всеотдайност към партньора си. И на нея й се възхищавам, особено с поведението й покрай грижите на Петър към Виолета и неговата изневяра. Застана над егото си и продължи напред.

# 381
  • Варна
Незнам обаче на мен ли ми се струва, но в последните серии Огнянова ми играе едно такова никакво.. Без чувство,  без израз, без мисъл.. Незнам може би, защото няма опит с камерата или просто си е такава безизразна... Никаква емоция.. В сцената с Галя и Огнянова, Галя се държа толкова естествено с мимики, жестове, начин на изпълнение, а Огнянова нищо беше като едно дърво с уста и толкова... Харесвам Дияна.. Но нещо не ми харесва постната и игра.. Даже другият санитар с които Йосиф говори в кабинета на Жени,  в неговата игра имаше повече чувство... Thinking

# 382
Норичка, в последните серии тя е съсипана, а когато се чувства зле, д-р Огнянова става резервирана, хладна и изважда на преден план студенина. Тя не показва емоции, защото не иска да ги покаже, в момента е като камък. Има хора, които, когато се чувстват зле, стават точно такива, дистанцирани от всички и всички. В следващия епизод явно ще отприщи емоциите.

# 383
186 нови отговора. Убих ви. Joy

# 384
Силно се надявам, че плачът на Огнянова в промото е подвеждащ и тя все пак ще запази бебето!

# 385
Като гледам промото за довечера, май ще има аборт, за съжаление 😢
Обаче, само да посмее да я обвини...
След такова отношение към нейната бременност, едва ли може някой да я вини.
Банков в последните серии е студен, егоистичен и мрачен, мисли само за своите си проблеми.
Според мен изобщо не я обича.

# 386
Май те ще се разделят, уж се обичат, това дори не го подлагам на съмнение, но понякога оная откачалка съдбата ги нарежда едни... Все едно не са уцелили подходящия момент да бъдат заедно.
Може и да си кажат "чао", предполагам, че тя иска той да постъпи почтено, да надделее чувството за дълг и да замине при Ева. Съответно е решила да направи аборт, за да няма какво да го държи тук. Логика не търся.

Виждам алчен екип, който съчинява страхотни простотии, не за да зарадва зрителя, а за да го разпали, да се шуми около сериала и бам "валят" едни кинти от реклама, то следващият не се прави с лимонада и усмивки. Но съчиняват щуротии, заприличват на алчните турски серили с по 7-8 сезона, в които осмият сезон няма общо с първия. Всеки бачка за пари то е ясно, но тия от "Откраднат живот" нямат никакъв усет къде точно да спрат.

# 387
Според мен я обича, но както хокеиста каза  получи ли като нещо губи сякаш интерес към него.... винаги тръгваше след нея когато тя се отдръпнеше и можеше да я загуби....не го бива да си изразява емоциите.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 07:54 от maichetoo0o

# 388
  • Разпиляна във въображението
За Бога, спете бе, хора Simple Smile

Зорница каза, че й закъсняма от три седмици. Не може Галя да види човече, за да я "разтопи". Огнянова бърза, не си дава време да помисли трезво - какво е да бъде с Банков, и без Банков. Не дава време и на него да си оправи живота. Вижда го какъв е и колко бързо му минава. Бурята трябва да отмине, да се успокоят страстите и да поговорят - какво ще прави с жена си, какво ще правят двамата. Пак се повтарям, но това бързане ми е непонятно. В крайна сметка е жена с опит с такива завързани отношения. Търпяла е 7 години връзка с женен мъж, а на втория не дава и седмица. Отношението му наистина е ужасно, но тогава какво продължава да прави в дома му, планирайки да прекъсне живота на бебчо?

Галя си ми е любимка. Хайде една сватба де. Писна ми да пиша това.

За поличбите - бебе, което ще кръщават на починала сестра, и кумове, които са били и на предната им сватба, завършила с две кончини. Но аз съм оптимист де  Whistling

# 389
Май те ще се разделят, уж се обичат, това дори не го подлагам на съмнение, но понякога оная откачалка съдбата ги нарежда едни... Все едно не са уцелили подходящия момент да бъдат заедно.
Може и да си кажат "чао", предполагам, че тя иска той да постъпи почтено, да надделее чувството за дълг и да замине при Ева. Съответно е решила да направи аборт, за да няма какво да го държи тук. Логика не търся.

Виждам алчен екип, който съчинява страхотни простотии, не за да зарадва зрителя, а за да го разпали, да се шуми около сериала и бам "валят" едни кинти от реклама, то следващият не се прави с лимонада и усмивки. Но съчиняват щуротии, заприличват на алчните турски серили с по 7-8 сезона, в които осмият сезон няма общо с първия. Всеки бачка за пари то е ясно, но тия от "Откраднат живот" нямат никакъв усет къде точно да спрат.

1/1 съм съгласна !

Общи условия

Активация на акаунт