Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 384
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В петък ли е финала?

# 421
Dega, така е, той беше казал в едно интервю, че иска да специализира в кардиохирургията. Какво ще направи, тепърва предстои да разберем.
Sea, статията е невярна, той беше споделил, че си е взел държавния изпит по АГ, интерпретирали са го погрешно.

# 422
Не мога, обаче, да не отбележа, че в сравнение с последните епизоди, в които показваха Петър в ретроспекция, и последните, актьорът изглеждаше значително състарен с тези торбички под очите и дълбоки бразди по бузите... Дали се дължи на грим - не знам, но разликата бе очевидна.
Надявам се, са искали да покажат, че той искрено страда за Виолета. Пак ще повторя мнението си от вчера-прекрасна игра на Емил Марков напоследък! Беше достоен партньор на Йоана!
За Зорница-откъде намира сили това момиче да прощава отново и отново? Откъде това желязно самообладание, дори при откровената грубост на Банков? Повечето жени в тази ситуация биха реагирали доста по-емоционално, по-агресивно дори. А тя-не. Дори когато той нарече нея и детето й проблем. Дори когато не получаваше нито трошичка обич. Много се надявам сценаристите да са измислили нещо хубаво за тях двамата, харесвам ги.
П.П. Не мога да намеря промото за довечера. Търсих и на сайта на Нова, и в Нова плей, но нещо не се справих. Ако някой даде линк, ще съм благодарна.
П.П.П. Да, финалът е в петък.

# 423
  • София
Посипвам си главата с пепел.  Blush

Трия го, за да не заблудя някой.  Blush

# 424
# 425
  • Разпиляна във въображението
За Бога, спете бе, хора Simple Smile
Ако визираш моя пост #380 не се притеснявай - нашата вечер е вашата нощ.

Визирам всички ви   Hug  Затварям вечерта компа и като отварям сутринта едни страници изписани  Laughing

# 426
Според мен няма нищо странно, че само Захариев показаха да страда по Виолета, понеже някак си все пак толкова години е бил свързан с нея. В реалността човек като Виолета, с всичките схеми и мръсни номера и с познатия й до болка характер на всички - повечето хора просто ще регистрират, че си е отишла и толкова, нито лошо, нито добро за нея, но няма и кой друг да се грабне да страда по нея.

# 427
Мириел, как да се спрем, напъва ни отвътре да си излеем мъката Smiley

# 428
И на мен Вяра и Боби ми се гледаха, защото Вяра е много приятна за гледане напоследък, двамата ги харесвам като двойка, но Наум тази година доколкото си спомням, си приключи с държавните изпити. Това означава, че занапред трябва да започне да се занимава истински с лекарската си професия. То и досега не знам как е успявал да съчетае двете неща, но занапред ще трябва да направи своя избор. А като се има предвид, че четох, че се е ориентирал към кардиохирургията, тоест тежката артилерия, не виждам как четири месеца примерно ще снима от сутрин до вечер.

Огнянова ще я виждаме и в пети сезон, съдейки по думите на Диана. В какво състояние и с кого ще я виждаме обаче, ще си остане една голяма загадка.

Надявам се и Вергов да виждаме. Иначе тая драма дето я скалъпиха какъв смисъл ще има в 5 сезон ако само Диана остане в сериала? А аз съм сигурна, че тя ще продължи. Представям си Банков се връща от Германия и за жена му надежда за нормален живот няма или се е влошила и е умряла след като той й сервира новината за детето им и току виж се появи бившия на Огнянова отнякъде и се почне една ревност и пак гонене, щото тя може да не го иска вече или да е прекалено наранена и сърдита. Друг вариант е Банков да почне да се обвинява за смъртта и на жена си и пак да бяга от щастието.

# 429
Що за идеи ви идват преди Коледа. Това не е филм на ужасите все пак. Чакаме края на мъките на Зорница.

# 430
yahoo, краят на мъките ми звучи още по-ужасяващо от самите мъки Smiley Много ми се иска да има нещо хубаво за нея в последните два епизода, ама като я гледам как се гърчи и плаче в промото, не съм голям оптимист. Neutral Face
Единственото, на което се надявам, е че Банков като пребори системата, ще му отпадне единия тормоз и ще се сети за нея. Дано не е късно, само...

# 431
Fairy, благодаря за линка! Интересно какво се е случило, че има такова нашествие на медии в болницата. И дали Наталия няма да тръгне да ражда точно тогава.

# 432
  • Другата България
Само на мен ли ми направи впечатление, че доубиха пациент и никой нищо не заподозря.... Така ли е и в реалността? Flushed Cry
Само на теб? Laughing Явно съм много скучна, че не ме четеш Sad, аз вчера основно на това наблегнах, но пък обещах да се спра, за да не досаждам.  bowuu Темата е дълга и напоителна, не ми се започва пак, че ми става мъчно за Виолета, накрая наистина стана бяла и добра и ще липсва на сериала.
От снощния епизод разбрах три основни неща.
Първо - жената на Банков не знае за смъртта на детето. Силно се надявам все някога да се внесе яснота по въпроса защо, кога и как е изпаднала в кома, за да спрем да гадаем и хвърляме боб. Crossing Arms Не се ли усещат сценаристите, че епизоди наред нищо не се споменава по този въпрос и някакви думи просто увисват във въздуха, неподкрепени с факти -  33uu.
Второ - следващия герой, с който ще ни разделят, е Добрева. Бях чела някъде, че Луиза е бременна - дано е вярно, искрено се радвам за нея, но се надявах да ги съберат окончателно с Тасев и да има хепи енд за тях двамата. Явно и тук съм сбъркала.
Трето - Огнянова не е съвсем тихата вода, която си мислех- стори ми се, че показва зъбки /в коридора, когато го попита купил ли си е билет/. Може така да ми се е сторило, но я разбирам, много ѝ дойде и на нея.
Другото сте казали, няма да ви повтарям мислите. Не оправдавам обаче решението за аборт без да е казано на Банков. Каквото и да е, както и да е той трябва да знае. Уморително е да си вечно разбиращ и съчувстващ, но тя прекрасно го знаеше това в момента, в който се захвана с него. Надеждата ми е Галя - да каже все пак на Банков за решението на Огнянова и разбира се той да я спре.

# 433
Fairy, благодаря за линка! Интересно какво се е случило, че има такова нашествие на медии в болницата. И дали Наталия няма да тръгне да ражда точно тогава.
Банков открива подаръка от Виолета, в който тя разобличава зам-министъра, пуска го в медиите и затова те нахлуват в болницата.

Мери, естествено, че Огнянова не е тиха. Тя има завидно самообладание и е здраво стъпила на земята, но това не означава, че не ги преживява нещата. Опитва се да го разбира и подкрепя, но ѝ тежи, че е сама и няма неговата подкрепа. Затова го сръфа леко, но понеже това не ѝ е в природата по принцип, се озапти овреме и смени темата. Банков, като типичен мъж, не задълба в нейното състояние и съответно не разбра какво се случва с нея. Ако беше малко по-сензитивен, щеше веднага да разбере, че нещо не е наред. Но той си е ръб, това нали сме го уточнили. Симпатичен, но ръб Smiley

Колкото до решението - съгласна съм, това е нещо, което засяга и двамата и не може да се взима самостоятелно.

# 434
  • Другата България
Мери, естествено, че Огнянова не е тиха. Тя има завидно самообладание и е здраво стъпила на земята, но това не означава, че не ги преживява нещата. Опитва се да го разбира и подкрепя, но ѝ тежи, че е сама и няма неговата подкрепа. Затова го сръфа леко, но понеже това не ѝ е в природата по принцип, се озапти овреме и смени темата. Банков, като типичен мъж, не задълба в нейното състояние и съответно не разбра какво се случва с нея. Ако беше малко по-сензитивен, щеше веднага да разбере, че нещо не е наред. Но той си е ръб, това нали сме го уточнили. Симпатичен, но ръб Smiley
Да, права си за това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт