Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 396
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
Васко беше до тук. Повече не вярвам да се появи. Или ако сценаристите пак не са си пили хапчетата, най-много да се мерне за няколко секунди, колкото допълнително да и се подиграе...

# 406
  • до една звездичка
Оставаше и пет епизода да я погребват и щях да се гръмна.
Въобще не става въпрос пет епизода да я погребват. Просто когато колега си отиде по този начин, никога настроението на другия и по-другия ден не е такова. Където и да е, а камо ли в болница, където тя умря и я виждаха всеки ден до последно.

По всичко личи, че смъртта и опитите за отнемане на живот - когато касаят някой от персонала на тази болница, са силно подвластни на времевия скок Wink Днес Вяра се самоубива, след 4 месеца пак е на линия; утре Виолета умира, в следващия епизод е забравена...
Явно няма време за анализи и страдания, що се отнася до съдбите на главните герои Wink

# 407
Без тази безценна последна помощ от Виолета щеше яко да го е закъсал.

Така е. Виолета дори от отвъдното сякаш успя да му помогне.
Това вече обяснява и промото за сезона, където сяда на директорския стол.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 10:30 от Zlati***

# 408
  • София
Добре де, сто серии Виолета умира и всичко се въртеше около това. Накрая умря и нищо - само Петър страда, сругите си бачкат, ни вопъл, ни стон...
То погребение нямаше. Нали я бяха кремирали и Пецан й разпръсна праха. И да - бяха минали няколко дни. А и всички отдавна знаеха, че е въпрос на време да умре, за никого не беше изненада, не беше и кой знае колко близка с никой от болницата. Който трябваше, показаха, че страда
Само на мен ли ми направи впечатление, че в болницата се доуби пациент и никой нищо не заподозря.... Така ли е и в реалността? Flushed Cry Sick

# 409
  • Mediterraneo
Без тази безценна последна помощ от Виолета щеше яко да го е закъсал.

Така е. Виолета дори от отвъдното сякаш успя да му помогне.
Това вече обяснява и промото за сезона, където сяда на директорския стол.

Всъщност още от началото на сезона промото беше обяснено с назначаването на Виолета като финансов директор. Кратко, точно и ясно, не да търсим всякакви други дълбоки мисли в някакво промо.

# 410
  • Пловдив
Аз така и не разбрах кое му беше "чуждото тяло" на  тоя сезон newsm78

# 411
Банков, той си го казва още в промото за сезона - аз съм чуждото тяло в техния свят. Нали той идва с новите порядки и правила и т.н. и дълго време беше чужд за тях.
Мириел, между другото, на въпроса ти какво промени в болницата - научил ги е да си пишат ИЗ-тата правилно Smiley

измежду драмите изпуснах да споделя, че много ми хареса разговора между Банков и Вяра и моментът, в който се смееха двамата, беше трогателен. Само да можеше да има още малко такива моменти в последните два епизода...

# 412
  • до една звездичка

Тоалетната хартия в стомаха на онази, русата пациентка! Simple Smile))))))

# 413
  • София
 На мен смехът на Вяра ми беше много изкуствен.  Whistling

# 414
Аз така и не разбрах кое му беше "чуждото тяло" на  тоя сезон newsm78
И аз преди време  си поставих този въпрос - бил Банков , била  украинката , а май ще се окаже ,че ние , зрителите , сме  чуждото тяло .Поне така се отнасят с нас  и то доста често .
Магда май  най-после ще си  седне на задника и ще стане по-смирена .Все ми се струва ,че Йоско  го бутат да  изглежда влюбен в нея .За съжаление  има ужасно  много хора , които яко са закъсали  като са станали поръчители на чужд заем  ooooh! Добре ,че съм на частна практика и не са ме "пожелавали" за такава услуга .
За Банков - ако  на това "чуждо тяло" не му предложат добър договор , ще отпраши  да дундурка  жена си.
Жалко за   хубавото начало и добрата инерция , която бяха набрали със Зорница . Дано тя да си запази бебока  newsm32 и дано да я виждаме  по нататък . Ще бъде грубо и спрямо Мазови  да и  утрепат  детето .
Сурогатката е пример ,че с украинци  не трябва да имаш нищо общо  #2gunfire /мнението е на мои близки , които са работили с такива .../.
Вяра и Боби ми се гледаха още , тъкмо тя се очовечи Peace . Него малко го икономисват  напоследък , защото  бил позакъсал със следването .Медицината не е като да учиш  някъде си "менижмънт на кукуригуто" или нещо  още по модерно , което не можеш да произнесеш  hahaha

# 415
За Бога, спете бе, хора Simple Smile
Ако визираш моя пост #380 не се притеснявай - нашата вечер е вашата нощ.
Пропуснах в суматохата около моите герои да отбележа забележителното присъствие на Петър в последните няколко серии. Изключителна игра и достойно партниране на Виолета в последните й часове. Дори успя да изтрие част от образа си на вечен страхливец.

# 416
И на мен Вяра и Боби ми се гледаха, защото Вяра е много приятна за гледане напоследък, двамата ги харесвам като двойка, но Наум тази година доколкото си спомням, си приключи с държавните изпити. Това означава, че занапред трябва да започне да се занимава истински с лекарската си професия. То и досега не знам как е успявал да съчетае двете неща, но занапред ще трябва да направи своя избор. А като се има предвид, че четох, че се е ориентирал към кардиохирургията, тоест тежката артилерия, не виждам как четири месеца примерно ще снима от сутрин до вечер.

Огнянова ще я виждаме и в пети сезон, съдейки по думите на Диана. В какво състояние и с кого ще я виждаме обаче, ще си остане една голяма загадка.

# 417
  • София
.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 12:02 от sea.sea

# 418
  • до една звездичка
За Бога, спете бе, хора Simple Smile
Ако визираш моя пост #380 не се притеснявай - нашата вечер е вашата нощ.
Пропуснах в суматохата около моите герои да отбележа забележителното присъствие на Петър в последните няколко серии. Изключителна игра и достойно партниране на Виолета в последните й часове. Дори успя да изтрие част от образа си на вечен страхливец.

Споделям мнението ти. Не мога, обаче, да не отбележа, че в сравнение с последните епизоди, в които показваха Петър в ретроспекция, и последните, актьорът изглеждаше значително състарен с тези торбички под очите и дълбоки бразди по бузите... Дали се дължи на грим - не знам, но разликата бе очевидна.

# 419
  • до една звездичка
че четох, че се е ориентирал към кардиохирургията, тоест тежката артилерия, не виждам как четири месеца примерно ще снима от сутрин до вечер.

Тя, ориентацията, става след като завърши. В последващите години на специализация. Засега би трябвало да е още студент.

Общи условия

Активация на акаунт