Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 403
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дааа, явно ще го махне и ще се окаже, че нямало защо. Лошо.
А кой ще премажат, в някаква  дупка гледаха.

# 331
  • София
Аз пък не мога да приема, че решението на една жена дали да задържи бебето си ще зависи от един мъж. Ако не го иска - добре, ама ако една жена го иска и мъжът да ѝ каже "Направи аборт" тя пак няма да го направи. Да, има жени, които постъпват така, но според мен те обичат повече мъжа, отколкото детето си. Не знам, може би изхождам от себе си, ама ако искам детето си, който и да ми каже "Махни го" - няма да го направя. А тук той дори не е казвал такова нещо. Че даже и ще прави аборт самосиндикално. Прилича ми на фасончета от детската градина.

Точно това се канех да пиша. То излиза, че от кефа на Банков зависи съдбата на това дете. Ми тя къде е в цялата история, по-добре верно да го махне, щом толкова лесно е готова хоп и го маха, все едно става въпрос за дреха, дето си е купила и като не я хареса любимия, хайде на боклука. Имам чувството, че каквото и да й причини Банков, все така безропотно ще мълчи и прощава, и така - нови 7 години...

# 332
  • Разпиляна във въображението
Все пак Зорница има зад гърба си 7 годишна връзка с обвързан мъж. Не знам, просто много лесно ми дойде това решение за аборта.

# 333
Когато каза на Стилянова,че не са готови за бебе,май говореше и за себе си ,не само за Виктор.
И сега да направя и аз една прогноза Simple Smile Мисля,че жената не се е събудила,а е шантаж и Стилянова ще намери начин да каже на Виктор за бебето и аборт няма да има.

# 334
  • Кърджали
От твоите пръсти в клавиатурите на сценаристите да е влезнало дано

# 335
  • Варна

И сега да направя и аз една прогноза Simple Smile Мисля,че жената не се е събудила,а е шантаж и Стилянова ще намери начин да каже на Виктор за бебето и аборт няма да има.
Абсолютно същото си мисля и аз...

# 336
Е добре де, като гледате промото, просто обърнете внимание дали е с дрехите от тази вечер. Ако е с тях, значи реве преди аборта, ако е с други - след Grinning
Аз обаче залагам, че ако са я дали ревяща, няма да го махне.

Иначе какво значи да зависи от неговия кеф. Някои жени са готови на всичко, за да запазят детето, други не биха искали да го оставят, като виждат, че е нежелано.
Тя на Стилянова няма как да каже друго, освен че не са готови, защото не може да й каже истината. И няма как да прояви положителна емоция, като Банков първо я овика, после се събуди жена му и след това й каза, че тя и детето им е поредния му проблем.

# 337
  • Ню Йорк
Не виждам какво толкова чудно има в решението на уроложката. Всеки си има право на избор и няма нищо странно една неомъжена жена с клатеща се връзка да не иска да се заробва до гроб с дете за което не е готова.

# 338
  • Анкх-Морпорк
Има време да разболеят нероденото бебе на Калин , да съживят  онази жена в Германия , но да остане с увреждане и да има  нужда от грижи , могат да върнат Биби и да натегнат връзката между Калин и Наталия , а Наталия  може да превърти , защото  някой пак ще умре на сватбата и .
Магда със сигурност могат да я разорят и шофьорът на линейката да изчезне с парите и .
 Без много напъване могат да съсипят  двойките Галя-Пешко и Вяра-Боби , за това дори не им трябва много фантазия .....

Ееее, ама не им давайте всички тия идеи...! Simple Smile Пари струват идеите Simple Smile

Колкото до Васко, първото връщане на парите беше инвестиция, още повече тогава Йосиф го усети.
Колко му е да направи добро впечатление, като върне 1000 лв и после да изпроси 10 000.
Не мисля, че като цяло става дума за съвест. Хората, пристрастени към хазарт (май това намекнаха) са по-зле от наркоманите, сумите, които харчат, са колоални. А и Васко явно има заеми от някакъв тип, който му даваше зор да ги върне. Няма съвест вече, няма пари, Магда ще си ги връща години наред, освен ако по някакво чудо не го открият и осъдят, макар че и тогава, ако е профукал паите, ще има да чака за връщане.

# 339
Как ще го осъдят, като му ги е дала доброволно
Кофти, но поне да се извинят на Йосиф.

# 340
  • Ню Йорк
Кофти ми стана за Магда, ама случая е много типичен. Жена на средна възраст, сама, убедена, че е "изпуснала и последният влак" и изведнъж "принцът на бял кон" и тя е готова и душата си да му даде. Според мен ще изчезне и толкова, няма да го видим повече, а Магда ще се гърчи да плаща кредита.

# 341
Според мен Васко първия път щеше да върне парите от страх, а не от гузна съвест.
Жалко за Магда в този случай, много ме е яд на нея.

Огнянова не я виня за това, че иска да направи аборт. Предполагам, че доста жени на нейно място биха постъпили така. Освен това, че Банков не показва никакви топли чувства към бременността й, мисля, че тя чувства вина към Ева Банков - не стига, че жива я погребаха тази жена, мъже й взе, сега и дете ще му ражда.

В предния епизод не вярвах събуждането на Ева да е инсценировка от министъра, но след днешния му разховор с Банков започнах да се усъмнявам в това и предполагам, че той на финала ще замине за Германия и чак следващия сезон ще разберем дали наистина е излязла от кома. 

# 342
Изгоря си Жекова,само да видим кога ще го признае и пред себе си,че в промото..

Само на мен ли ми прави впечатление,че подчинените на директора,доста фамилиарничат,не трябва ли да има дистанция,те всички му държат тон,Генадиева,Жекова преди Калин,Добрева...

# 343
  • Варна
Добре де, сто серии Виолета умира и всичко се въртеше около това. Накрая умря и нищо - само Петър страда, сругите си бачкат, ни вопъл, ни стон...

# 344
Оставаше и пет епизода да я погребват и щях да се гръмна.

В духа на досегашните настроения във връзката между двамата хубавци очаквам той да пребори системата, щастлив да потърси Зорница и да разбере, че тя е направила аборт. Rage

Общи условия

Активация на акаунт