Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
В момента Банков не оценява каква жена има до себе си. Разбираща, подкрепяща, готова да му бъде опора в тази сложна ситуация. Накрая, ако все пак жена му почине може да осъзнае какво е изпуснал, но да бъде твърде късно. Разбирам, че не е лесно, но сега тя е единствения човек на когото може да разчита.
Колкото и жалко и клиширано да звучи, оценяваме човек едва когато го изгубим....надявам се в името на щастието и на двама им, де не стига до там.

# 346
В момента Банков не оценява каква жена има до себе си.
Жена мечта, но както винаги става това се разбира когато я загуби. Поне досега той се е размърдвал само когато тя се отдръпне. През другото време я чувства като даденост. Не е на добре това.

# 347
Тя не просто го разбира и подкрепя, тя го кара той да вземе правилното решение, въпреки че е в неин ущърб. В замяна той я разглежда като проблем.
Накрая като се тръшна на леглото, очаквах, че ще я прегърне и ше каже още две мили думи по изключение. Ама не би...

# 348
  • Варна
Оставаше и пет епизода да я погребват и щях да се гръмна.
Въобще не става въпрос пет епизода да я погребват. Просто когато колега си отиде по този начин, никога настроението на другия и по-другия ден не е такова. Където и да е, а камо ли в болница, където тя умря и я виждаха всеки ден до последно.

# 349
В момента Банков не оценява каква жена има до себе си.
Жена мечта, но както винаги става това се разбира когато я загуби. Поне досега той се е размърдвал само когато тя се отдръпне. През другото време я чувства като даденост. Не е на добре това.

Не мога да повярвам как тръгна историята им - беше уникална, поне за мен. А сега всичко се сгромолясва.

# 350

В духа на досегашните настроения във връзката между двамата хубавци очаквам той да пребори системата, щастлив да потърси Зорница и да разбере, че тя е направила аборт. Rage
Радвам се, че ни спестиха погребението.
Относно страдането за нея...ами да бъдем реалисти, това че помогна на Банков в последния момент не изтрива всичко сторено от нея, би било лицемерно от тяхна страна да  ги дават тъжни всички.

Fairy, и ти ли мина от тъмната страна Satisfied ......да мога да си представя подобно развитие, за съжаление.

# 351
любовта им беше много красива, някак чиста, жива, истинска. Ако ударят финалния акорд с аборт, просто ще изкопаят дъното.

Майче, опитвам се да се подготвя за най-лошото, защото честно казано, днес успяха истински да ме разстроят. Иначе много силно се надявам да не посегнат на бебока.

# 352
Въобще не става въпрос пет епизода да я погребват. Просто когато колега си отиде по този начин, никога настроението на другия и по-другия ден не е такова. Където и да е, а камо ли в болница, където тя умря и я виждаха всеки ден до последно.
Останах с впечатлението, че са минали няколко дни, успокоили са се страстите и тъгата.

Ааа, да не забравя да оплюя Евгения, коя е тя, че да му е съдник?!

# 353
Според мен щеше да е фалшиво всички да тъгуват за Виолета, а и аз също останах с впечатление, че са минали няколко дни от смъртта й.

# 354
Прогнозите не изглеждат хубави, но пък се надявам промото да е подвеждащо този път за да се опитат да ни заблудят и след шока пак да ни зарадват. Знам ли вече, не ми се мисли повече, че ми стана много гадно от тази серия.

# 355
Тя не просто го разбира и подкрепя, тя го кара той да вземе правилното решение, въпреки че е в неин ущърб. В замяна той я разглежда като проблем.
Накрая като се тръшна на леглото, очаквах, че ще я прегърне и ше каже още две мили думи по изключение. Ама не би...

Имах някакво усещане, че с това "здрасти", което ми звучеше доста ведро на фона на случващото се, поне този път всичко ще е по-добре и той ще се размекне. Уви. Отново прецака нещата.

# 356
Иначе много силно се надявам да не посегнат на бебока.
Ох, и аз на това се надявам...тържествено обещавам, че няма да се оплаквам(поне до след финала Satisfied) ако оставят бебока....и сълзите на Зорница да са просто отпушване на целия този стрес и напрежение.

# 357
Аз вече съм съгласна и да се разделят, само да няма аборт.  Grinning
Много ме е яд, че не мога да изгледам промото, та да ги разконспирирам Grinning

# 358
  • София
Добре де, сто серии Виолета умира и всичко се въртеше около това. Накрая умря и нищо - само Петър страда, сругите си бачкат, ни вопъл, ни стон...

То погребение нямаше. Нали я бяха кремирали и Пецан й разпръсна праха. И да - бяха минали няколко дни. А и всички отдавна знаеха, че е въпрос на време да умре, за никого не беше изненада, не беше и кой знае колко близка с никой от болницата. Който трябваше, показаха, че страда.
На Зорница бебето ще си остане, сигурна съм. Иначе би означавало края за тях двамата. То остава да го махне и да си останат заедно

# 359
Иначе много силно се надявам да не посегнат на бебока.
Ох, и аз на това се надявам...тържествено обещавам, че няма да се оплаквам(поне до след финала Satisfied) ако оставят бебока....и сълзите на Зорница да са просто отпушване на целия този стрес и напрежение.

Освен ако не плаче, защото е изпратила Банков в Германия и отново е останала сама и все пак не е махнала детето.

Общи условия

Активация на акаунт