Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Fairy, благодаря за линка! Интересно какво се е случило, че има такова нашествие на медии в болницата. И дали Наталия няма да тръгне да ражда точно тогава.

Наталия е в 9-ти месец, но в Св. Кирил и за нея такива неща като 45-дневен болничен не съществуват. Тя ще е на работа до последната контракция Laughing

# 436
Комбинацията на сценарий + актьорска игра изглежда е достатъчно добра щом на моменти забравям, че това е само филм и се филмирам доброволно вживявайки се прекалено много в измислените едно след друго нещастия на героите. Наистина са добри щом ме накараха да гледам на героите като на истински съществуващи хора с тяхните драматични съдби. Просто ми се иска да намалят малко излишната драма за да стане по-поносимо за гледане. Последните серии страшно много ме натовариха.

# 437
Fairy, благодаря за линка! Интересно какво се е случило, че има такова нашествие на медии в болницата. И дали Наталия няма да тръгне да ражда точно тогава.

Наталия е в 9-ти месец, но в Св. Кирил и за нея такива неща като 45-дневен болничен не съществуват. Тя ще е на работа до последната контракция Laughing

Не ми харесват бременни, които прекарват бременността в лежане и ядене - освен , ако лежането не е по препоръка на лекар, но ме дразнят и такива, които зорлем се правят на герои и си мислят, че земята ще спре да се върти, ако те не се погрижат за това.
Та и Наталия и тя - няма кой да поеме PR-а на болницата, никой не може да се справи с кризисните ситуации и тя с бременния корем се бута, да я смачка тълпата.
Толкова тъжно ми е за изгубената любов на Банков и Огнянова, че на моменти трябва да си припомням, че това е просто филм и не е редно да се заплесвам чак толкова.

# 438
  • Другата България
Забравих да спомена Ваня - WTF? Преекспонират с нейния образ, прекалено е. Stop
А е ок, че нещата с Васко се изясниха. Само не разбирам защо Жекова все още не си го признава, продължава да отрича истината. И Ненева заблуждава?

# 439

Не ми харесват бременни, които прекарват бременността в лежане и ядене - освен , ако лежането не е по препоръка на лекар, но ме дразнят и такива, които зорлем се правят на герои и си мислят, че земята ще спре да се върти, ако те не се погрижат за това.
Та и Наталия и тя - няма кой да поеме PR-а на болницата, никой не може да се справи с кризисните ситуации и тя с бременния корем се бута, да я смачка тълпата.
Толкова тъжно ми е за изгубената любов на Банков и Огнянова, че на моменти трябва да си припомням, че това е просто филм и не е редно да се заплесвам чак толкова.

Надявам се да има надежда още за тях и да не е изстинала тази любов съвсем.

# 440
Ненева и Жекова една друга се надпреварваха да си самовнушават колко добър е Васко и колко му са чисти намеренията, че дотолкова си повярваха та сега ще им е невезможно да приемат фактите и болезнено горчивата истина. Има нужда от такива запомнящи се примери на сляпа глупост за да държат по-наивните будни към измамниците, които ни дебнат навсякъде. Хазарта направи от много хора лекета способни да съсипят всичко до което се докоснат. Това послание е достатъчно запомнящо се.

# 441
  • София
Гледам, че от 8 януари започва "Дървото на живота", доста от познатите ни актьори ще участват там.
https://nova.bg/accents/view/2017/12/21/201926/%D0%B1%D1%8A%D0%B … D0%BD%D0%B0-2018/

# 442
  • София
Този  "Дървото на живота" не го ли даваха преди години по ТВ7? Много го хвалеха, а аз не я гледах тази ТВ заради собственика. Сега ще го следя.
На мен образа на Евгения ми е абсурден. Някакъв мижав служител, а държи безобразен тон на директора си. Няма как да се случи това реално.

# 443
Този  "Дървото на живота" не го ли даваха преди години по ТВ7? Много го хвалеха, а аз не я гледах тази ТВ заради собственика. Сега ще го следя.
На мен образа на Евгения ми е абсурден. Някакъв мижав служител, а държи безобразен тон на директора си. Няма как да се случи това реално.

E тя нали му е душеприказчик, затова.
Ако не беше Евгения, да му даде акъл за розата, и секс нямаше да са правили досега Simple Smile

# 444
Много е хубав сериала, поне на мен много ми хареса. И Христо Шопов играе там.............. Heart Eyes

# 445
  • София

Мазов там май беше с бастун, някакви такива спомени имам.

# 446
Да, Мазов беше средния от тримата братя, с някакво заболяване беше, и много, много злобен. Моньо е прекрасен в тази роля, много му отива да играе злодей.

# 447
  • Другата България
Мазов - "Суинг с бременна"- hahaha.
И репликата на Банков към Жекова - "Съдейки по тона Ви, Вашият е в криза" - за личния живот - hahaha.

# 448
Но,Вергов го няма в този сериал,нали SadСамо Карамазов,май?

# 449
Амбър, ние не се надяваме да намерим Вергов в други сериали, за да не се разсейва, да вземе да си освободи време и желание за нашия, че има любов да спасява Smiley

Общи условия

Активация на акаунт