Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 302
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • ту тук, ту там
Аз без Вергов не искам да гледам. И без друго този сезон само заради него гледах. Crossing Arms

# 571
Сигурен съм, че и те го осъзнават и ще направят всичко възможно да задържат Вергов за поне още един сезон. Все пак е бизнес и ще се бръкнат по-дълбоко за да запазят инерцията която набраха. Никой не хвърля толкова лесно обратно в морето златната рибка, която току що е хванал, поне докато изпълнява желания и това прави чудеса със зрителките.

# 572
  • София
Аз без Вергов не искам да гледам. И без друго този сезон само заради него гледах. Crossing Arms

Hands V А и без Буковска, без Луиза... И Ралица ако не участва...

# 573
"Мамо, лекарката няма кой да я цунка за да й мине" - много сладко беше това заключение на момиченцето, но не успях да го чуя първия път.

# 574
Аз, след промото за утре, все повече клоня към мисълта, че Юлиан Вергов приключва с участието си в сериала. Cилни чувства все още има между двамата, простиха си всичко на летището, какво ще ги правят в следващия сезон. Цветя и рози в сценария не се допускат  Rolling Eyes Hа 23.12 ще има интервю с него в Събуди се, дано да внесе малко яснота по въпроса.

Интересно ми е този кадър откъде е:
Скрит текст:
Дали е било само част от фотосесия, защото време за подобни сцени не остана...

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 00:51 от Zlati***

# 575
Злати, това е част от фотосесия, да, много прекрасна, а тази снимка ми е любима Heart

След като изгледах епизода мога да кажа единствено, че сцените със Зорница ми скъсаха сърцето...

# 576
  • София
И сцената с Ненева и Йосиф беше много силна. И Магда, надничаща през прозореца, така и не събрала сила да се извини.

# 577
Чакайте пък аз да кажа какво не ми хареса. 😁
Насилваната жена от Пейо и начина, по който се осъзна.
Толкова тъпо измислиха сцената с Жекова и после в дует с Ненева. 
Както и изпускането на чашата от Вергов. Много фалшива се получи.

# 578
  • София
Малкото момиченце, което говореше с Огнянова беше много сладко! И така хубаво говореше пред камерата. Т.к. правим сега една сценка за Рождество се оказа, че е много трудно да се намери малко дете за роля, което хем говори добре, хем не се страхува и не ревва за мама като влезе в ролята. Моят е почти на 3, едно, че говори още съвсем бебешки, а и без мен (и то залепен за мен) не искаше.

# 579
  • Разпиляна във въображението
Аз искам две сватби, но ще се задоволя и с една - на основния ми любимец - Калин. Ще се оженят. Абсурдно е да ги оставят така без точка поне за тях. И после в родилната зала.

Другата сватба - Петър и Галя. Заслужиха си го. Миналото най-накрая остана минало. Виолета остана зад тях. Пред тях е само хубаво - семейството, развитие на Галя, спокойният Петър.

Сцената с насилването и споделянето на лоши неща. За мен си получих окончателен отговор за това била ли е насилвана Вяра. Не каза, че разбира какво е да си в положението на жената. Каза за опита за самоубийство.

Остава Банков да си замине и през вратата на болница Св. Кирил да влезе уверено един готин лекар около 40-те  Whistling

# 580
Малкото момиченце, което говореше с Огнянова беше много сладко! И така хубаво говореше пред камерата.
Точно на обратното мнение съм. Нито беше хубаво, нито беше артистично, нито имаше ясна дикция....

# 581
Както и изпускането на чашата от Вергов. Много фалшива се получи.
И мен този момент ме подразни, не я изпусна качествено, да се чуди човек що не са повторили сцената, докато не стане по-реалистично. Обаче в този момент Вергов не беше интересен. Чувството за болка и безнадеждност, което идваше откъм Зорница, просто изпълваше цялата стая.

Аз не бих се наела да съм съдник на Зорница. Дали беше редно да направи аборта или трябваше да говори първо с Банков, не знам. Беше оставена сама, без подкрепа, без някой, на когото да се облегне, да поговори, без утеха...такова отчаяние лъхаше от нея (тук аплодисменти за Диана, и на пейката, и на дивана с всяка фибра усещах болката й), че единственото, което ми се искаше, беше някой да я гушне и да я утеши.
Банков постъпи типично за него. Освободи се от товара и се сети за нея.

И извън сценария, как така се случва, че Банков си взима отпуск, пък всъщност си заминава завинаги. Все повече съм убедена, че цялата тая мизерия беше с цел да се извади Вергов от сериала и сценаристите просто не можаха да измислят нещо по-умно. Вкарването на бременността и аборта обаче, бяха излишна жестокост от страна на сценаристите. И към нас, и към героинята . Дано за следващия сезон да измислят нещо хубаво за нея. Но дотогава просто е тъжно за изгубената им любов.

# 582
  • София

Остава Банков да си замине и през вратата на болница Св. Кирил да влезе уверено един готин лекар около 40-те  Whistling

Имаш ли някой предвид?  Laughing

# 583
  • Кърджали
То след това тяхното какво хубаво може да и се случи, не знам.... В много безнадеждно положение я оставиха сценаристите. Да, светът не свършва с една загубена любов, ама то на нея какво ли не и се случи... Вече като види мъж сигурно ще бяга с двеста...
Имам някаква надежда да са привлякли Вергов да участва и в следващия сезон. И да си гоо върнат обратно в България /за жена му... не знам/ и накрая да вземе решение
/

# 584
  • Разпиляна във въображението

Имаш ли някой предвид?  Laughing

Не, но пък някои тук си пожелаха Вергов и той се появи.

Общи условия

Активация на акаунт