Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 301
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
И утре ще бъде мъка,не знам за вас, ама аз ще си сипя чаша вино като за финал  Wine Glass
Вижда се , че ще си раздават поне качествени шамари.....не от тези изкуствените.

Наталия и Калин няма да се оженят май то не си е загуба, поне тяхното бебче да се роди...че садистичните сценаристи вече се погрижиха за тези на Лора и Зорница(загубата и на двете бебета не беше нужно)
Мазови-то за сурогатаната майка се знаеше от преди месец, та не съм в шок от това развитие...но все пак е ужасно.
Вяра и Тасев-явно и техният малък любовен период приключи, Вяра едва ли ще пропусне такава страхотна възможност за развитие.
Зорница и Банков- мъка ми е и за двамата, след скандала и шамара(не знаем дали тя ще му удари един) чак на летището ще се видят, когато Зорница на бегом ще отиде.....дали ще бъде за последно и какво ще си кажат,освен съжалявам?
Мисля, че Тасев и Зорница ще последват поговорката:"ако обичаш някого, пусни го, ако се върне, завинаги е твой, ако ли не-не ви е било писано.".

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 22:46 от maichetoo0o

# 556
  • София
Някой предположи, че Тасев ще замине с Вяра, не е невъзможно.

Все пак бебетата не стават с щракване на пръсти, няма как да се знае дали пак биха имали деца, особено като имаме предвид склонността на сценаристите към драматизъм.

# 557
Все пак бебетата не стават с щракване на пръсти, няма как да се знае дали пак биха имали деца, особено като имаме предвид склонността на сценаристите към драматизъм.
Съгласен съм. Обнадеждаващо е обаче, че това е станало само за 3-4 месеца без да го искат. Обикновено когато го искат става средно за толкова при липса на усложнения, а аз вярвам в Галя, че вече знае какво прави и не я е осакатила по никакъв начин. В сценаристите обаче си права, вяра никаква не можем да им имаме.

# 558
  • София
Не знам дали е коментирано, но в този сериал са все доктори, пък не знаят как да се пазят явно. Grin Галя забременя без да знае как, Зорница също. Както и Наталия и Лора, ама хайде там планираха преди това. Не че в реалния живот не може да се случи, но и 4-те бременни все бяха изненадана как и кога е станало. Joy

# 559
  • София
За мен сериала е добър, въпреки някои грешки в сценария. Гледам го от средата на трети сезон и в началото доста актьори ме дразнеха ( особено рециталите на Янина Кашева!). Но вече свикнах и дори не мога да си представя героите в друга комбинация от актьори. А относно сценария - ако беше идилия, какво щяхме да коментираме? Все пак това не е реалният живот, нека има емоции и съспенс Joy

# 560
Ее, Аня, ти пък сега, какъв сапунен сериал ще е, ако нема бременни и драми около тях. Simple Smile

# 561
  • Кърджали
Абе, то емоции, съспенс...ама се оляха малко... на някои /май повечето/ двойки пет минути щастие не им дадоха. Ей тъй, за разнообразие измежду драмите

# 562
  • София
Ее, Аня, ти пък сега, какъв сапунен сериал ще е, ако нема бременни и драми около тях. Simple Smile
Хаха, вярно! Simple Smile
И някой умрял, ама не съвсем.

# 563
Александра, що, нали събраха Калин и Наталия, пак е нещо. Simple Smile И Боби и Вяра малко ги събраха, пък ще видим. Щастливите ги пращат надалеч, то е ясно, не са интересни. Simple Smile

# 564
  • Кърджали
А, още не е късно да стане пак нещо. Гледам май сватба няма да има, ся е ред на Калин да се тръшне...

# 565
Радвайте им се и на тези защото като ги изпратим някъде ще трябва да се върнат Биляна и Сашо или да ни докарат други още по-неопитни. Вяра я търпяхме цял сезон изперкала и тъкмо се оправи си заминава. Колко талантлив се оказа този психолог. Ако минат всички през него ще настане рая в болницата.

# 566
Радвайте им се и на тези защото като ги изпратим някъде ще трябва да се върнат Биляна и Сашо или да ни докарат други още по-неопитни. Вяра я търпяхме цял сезон изперкала и тъкмо се оправи си заминава. Колко талантлив се оказа този психолог. Ако минат всички през него ще настане рая в болницата.
Аааа,  всички да са Дзен  къде ти, то сценаристите трябва да си пият хапчетата затова Satisfied трябва ред сълзи, ред сополи да има.
Сцената, която най-много ми хареса е на Зорница с моминченцето Sad

# 567
  • тук, на мястото си
Дали няма Биляна да се върне и то сама, с детето. Нещо много загатнаха за носталгията, а от друга страна тя нищо не каза за Сашко, макар че я питаха.
За Вяра - специализацията  е много по-добре от самоубийството. Ясно е, че Луиза напуща филма.

# 568
И аз още на рекламите писах ,че този епизод беше на Зорница  Peace
А иначе  сценаристите така ни малтретираха , че вече се радваме на 4-5 секунди  щастие ... ooooh!
  ShockedТова си е заплаха... Joy hahaha

# 569
Е то не остана никой друг за връщане освен, ако не възкръсне и стария Генадиев връщайки се от офшорен остров с дебелите пачки за които някой скоро питаше. Предполагам, че и него не го искате вече. Калин обаче може да се окаже богат наследник, ако се сети за парите на баща си един ден.

Общи условия

Активация на акаунт