Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 348
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
А кумовете Мазови що не се явяват на сватбата?

П.п....А къде потънаха парите от далавери на покойния професор?
Май точно преди това ще разберат, че Ваня е духнала

# 541
  • There I was on a July morning
В този епизод няма нещо, което да ме провокира да коментирам, освен аборта на Огнянова. Мисля, че трябваше да сподели с Банков за решението си относно бебето, но предполагам, че от нейната гледна точка е взела правилно решение.
Не очаквах, че сезонът ще завърши с толкова много шамари, но каквото-такова.
Съдейки по промото, си мисля, че финалът е достатъчно неопределен и оставя вратички за различно развитие на сюжетните линии. Надявам се 5-ти сезон да е минимум на нивото на 4-ти и да има сюжет и актьори, които да ни задържат пред малкия екран.

# 542
Aлекcандрa, явно някоя жена трябваше да го разясни това за да стане очевидното разбираемо. Аз нямам думи вече да го описвам...

# 543
Честно, сега очаквам и с бебето на Наталка да стане нещо, защото някак не виждам нищо добро за никой.

Много ме е яд за аборта.

# 544
Днес беше силният епизод на Огнянова .Трогателна  сцена на пейката , като беше толкова тъжна и самичка в парка , после  пак  си плачеше  самотно и тъжно  под възглавниците у дома ...
За съжаление утре ще измърлят и претупат всичко ooooh! , за да не тъгуваме за края на сезона  Simple Smile.

# 545
  • Кърджали
Калин и Наталия да разбравят изобщо идеята за брак, не им върви явно.
Поне реабилитираха Йосиф. Че тази несправедливост спрямо него ме дразнеше толкова колкото и непостоянството на Банков

# 546
Все пак казаха, че двама ще си кажат "да". Няма кои други да са за оставащото време.
Йосиф направо го забравих прокрай... Наистина е страхотно, че най-накрая го оправдаха.

# 547
  • София
Какво да очакваме от последния епизод?
Банков ще прости на Огнянова и ще замине за Германия при жена си. Дали обаче Огнянова ще си прости? Жена на средна възраст, така лековато да махне дете от мъж, който все пак обича. Не иска ли да си има дете, някои жени биха продали душата си за подобно нещо. Ама не било планувано детето. Ами като не са го планували, да са се пазили, зрели хора са, доктори са.
Ако Вергов не подпише за новия сезон повече няма да го видим и отново ще се търси нов директор. Захариев може и да го огрее този път и да направи щастлива Виолета отгоре. Но има време за това.
Вяра заминава за Швейцария и до тук с нея в сериала. Тасев хуква с нея и зарязва всичко. Край и с него в сериала.
Галя удря шамар на Пецан, вика му, обвинява го, но мисля, че ще го разбере в крайна сметка. Не би трябвало да има драми тук. Двамата ще се женят ли???
Калин и Наталия ще се оженят самички, като във Вегас. Но това не е важно, важното е, че там всичко е наред и бебока е на път. Simple Smile
Противното украинско изчадие Ваня ще избяга и Мазови ще хукнат да я гонят, дано не се случи нещо с Лорчето, уф.

# 548
  • Варна
Ох на мен ми се иска..
Огнянова да не е направила аборта, а да го излъже че е,  да види как той ще реагира и след това да реши.. И съответно на летището докато го прегръща и целува да му прошепне че всичко е наред и ще си имат бебче...
Мечти мечти....

# 549
  • ту тук, ту там
А жена му къде се вписва в тези мечти? Току-що събудила се от кома, дори не знае, че детето ѝ го няма, не предполага, че мъжът ѝ вече не ѝ е мъж... май за нея ми е най-мъчно!

# 550
  • София
Ох на мен ми се иска..
Огнянова да не е направила аборта, а да го излъже че е,  да види как той ще реагира и след това да реши.. И съответно на летището докато го прегръща и целува да му прошепне че всичко е наред и ще си имат бебче...
Мечти мечти....

Би било чудесно.  Heart Eyes

# 551
  • Варна
А жена му къде се вписва в тези мечти? Току-що събудила се от кома, дори не знае, че детето ѝ го няма, не предполага, че мъжът ѝ вече не ѝ е мъж... май за нея ми е най-мъчно!
Жената има вечна амнезия и никога няма да си спомни ще си продължи живота... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
Ей, никога досега не съм се радвала толкова за филмов герой, колкото днес, че нааай-сетне реабилитираха Йосиф.

# 553
  • София
Така и до тук, какво или кой е "Чуждо тяло". Банков ли, че се представи за това, което не е , украинката ли, или ей така си решиха да се казва сезона.

# 554
Точно това е най-гадното. Ако жена му се окаже в съзнание първо да трябва да й каже, че детето й вече го няма и после да трябва да признае, че междувременно той вече има друго от друга... цинизъм отвсякъде. Щеше да и се иска да умре незабавно. Не искаше да му причини всичко това Зорница. Отворения финал оставя врата за оправяне на нещата. Ще си имат други деца, ако решат да са заедно, но това е все още толкова неясно засега.

Общи условия

Активация на акаунт