Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 354
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Като познавам сценаристите в новия сезон ще се окаже, че Галя не е махнал бебето и Зорница разбира късно, когато вече не може да абортира. 😃

Стига бе, въобще не ми беше хрумнало нещо подобно. Grinning

# 526
  • София
При нормални обстоятелства и на мен. Но с тези сценаристи... За тях няма невъзможни неща.

# 527
  • тук, на мястото си
Като познавам сценаристите в новия сезон ще се окаже, че Галя не е махнал бебето и Зорница разбира късно, когато вече не може да абортира. 😃

Напълно възможно, зависи дали Вергов ще подпише да участва в следващия сезон.
Засега двама лекари заминават - Банков и Добрева.
Двамата които ще се женят дали ще са Калин и Наталия или Петърчо и Галя?

# 528
Глупости. Никой мъж не заслужава да жертваш желано бебе заради трудни за него обстоятелства. Та това е дете!
Забравяте жена му събудила се от кома. Колко ще му е нужно да е в Германия при нея не е ясно засега и не желае да го натоварва с ангажимент към нея и дете в този неясен момент. Не е ясно дори дали тяхната връзка изобщо има бъдеще. За мен е пределно ясно защо го направи. Не е нужно да сте на същото мнение.
ПП: Бебето в случая не беше желано. То просто се случи.

# 529
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/904142?autostart=true
Леле, какви шамари ще си раздават всички. Anguished Вяра и Тасев един на друг, Банков ще удари шамар на Зорница, Галя на Захариев.

# 530
Олеле, какви шамари се раздават в промото   #Crazy
Много се натоварих с днешния епизод. Трябваше ли въобще да я вкарват тая драма с бременността и аборт в сценария. Дали ще ги разделят, ще участва ли Вергов или не в следващия сезон, не можеше ли да мине и без нея. Болни мозъци...

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 21:53 от Zlati***

# 531
Кой кого шамари? Разкажете промото на нещастните негледащи Grinning

# 532
Вяра и Тасев един на друг, Банков ще удари шамар на Зорница, Галя на Захариев.

# 533
Галя на Захариев е вече ясно след като той започна да и загатва как си е отишла Виолета и за неговата помощ в това.

# 534
Банков май ще зашлеви Зорница след като му е казала за аборта... и после пак извинения на летището

# 535
Галя на Захариев е вече ясно след като той започна да и загатва как си е отишла Виолета и за неговата помощ в това.
Е то и за останалите за мен е ясно защо, Вяра-Тасев и Зорница-Банков ще си спретнат по един скандал, ще се вадят кирливи ризи както се казва....това ще важи май и за двете двойки.

# 536
Видях промото, благодаря. Да, явно за това ще го направи. Но и той заслужава шамари!

Малко встрани от темата, да ви разведря, че явно е било тегав епизод, днес бях на представянето на една от детските книжки на Диана Димитрова. Разкошна жена е Heart

# 537
Видях промото, благодаря. Да, явно за това ще го направи. Но и той заслужава шамари!

Малко встрани от темата, да ви разведря, че явно е било тегав епизод, днес бях на представянето на една от детските книжки на Диана Димитрова. Разкошна жена е Heart
Ехххх, завиждам! За съжаление не успях да отида

# 538
  • Кърджали
Аз разбирам Зорница. Влюби се в мъж, ужасно непостоянен, на моменти (общо взето постоянно) незнаещ какво иска. На всичкото отгоре този мъж се оказа женен, а жена му - в кома.  Но тя беше твърде влюбена за да си тръгне окончателно. И отново, за 1234321 път прости. Неочаквано забременява, тоз непостоянен мъж твърди че бебето е поредният му проблем в омотаният му живот. А, да, на всичкото отгоре баш тогава жена му, дето имаше нищожни шансове да се събуди, взе че възкръсна. А Банков продължаваше да гледа на бебето като на проблем. И трябва да замине за Германия.
Много изтърпя Зорница, много. Тук се пречупи и не успя да реагира трезво..А,може би, искаше да му помогне във взимането на решението му, като очаква че заминаването ще е без вариант за връщане... Не трябваше да маха бебето, но то колко неща не трябваше да се случват.
Утре май ще ми скъсат сърчицето на летището. Пфуууууу, нека другият сезон да се върне. Не знам как, но по възможност с по-малко проблеми... Такава хубава любов имаха

# 539
  • Пловдив
А кумовете Мазови що не се явяват на сватбата?

П.п....А къде потънаха парите от далавери на покойния професор?

Общи условия

Активация на акаунт