Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 358
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Направила е аборт...

# 511
  • Разпиляна във въображението
Е, не, идиотка! И какво очаква сега? Потупване по рамото и той да въздъхне облекчен?

И двамата стават излишни. Тази няма ли да си вземе билет и да бяга в Германия с него?

# 512
  • София
Ама дано го е излъга, ах как не ми се ще да е истина.

Захариев признава пред Галя какво е направил в промото. Загатва се, че Банков ще се маха.

# 513
  • Кърджали
Ама стана ми ужасно гадно... И Банков пак е мил със закъснение. И шока за него беше огромен..V
Абе, Вергов да излезе да каже ще участва ли в другия сезон. Да знам колко да ме е яд на случващото се

# 514
От последния кадър на промото за финала се очертава отворен финал според настроението на сценаритите за сезон 5.

# 515
  • София
аха
И най-вече ангажиментите на Вергов. Ако подпише за новия сезон един сценарий, ако ли не, ще знаем, че е заминал да гледа жена си и до там.

# 516
  • София
Е не вярвах, че верно ще направи аборт. Без да мъцне и дума пред Банков, ей така - решава и айде. Не мисля, че има реално, адекватно оправдание за това. А Банков не стига, че загуби едно дете, сега тая утрепа и другото.

# 517
А той как реагира?

# 518

Просто изтърва чашата.

# 519
Има оправдание разбира се. Безумно го обича и не иска да му е пречка в момента когато заминава за Германия. Да може да реши по съвест какво да направи, а не притиснат от обстоятелствата. Изключителна жертва от нейна страна, но ще остане неразбрана.

# 520
  • София
Не е напрсавила аборт Огнянова.Асурд!
Дървото на живота е много хубав сериал. Еле Карамазов. Класен актьор. Също като Буковска.

# 521
  • Разпиляна във въображението

С разбиране и просене на прошка - видно от промото.

# 522
  • София
Като познавам сценаристите в новия сезон ще се окаже, че Галя не е махнал бебето и Зорница разбира късно, когато вече не може да абортира. 😃

# 523
  • София
Има оправдание разбира се. Безумно го обича и не иска да му е пречка в момента когато заминава за Германия. Да може да реши по съвест какво да направи, а не притиснат от обстоятелствата. Изключителна жертва от нейна страна, но ще остане неразбрана.

Глупости. Никой мъж не заслужава да жертваш желано бебе заради трудни за него обстоятелства. Та това е дете!

# 524
  • Пловдив
Като познавам сценаристите в новия сезон ще се окаже, че Галя не е махнал бебето и Зорница разбира късно, когато вече не може да абортира. 😃
айде сега...фантасмагории!що и е на Галя да лъже?

И...жертва.. Огнянова?!!?Ква жертва и на кой?

Общи условия

Активация на акаунт