Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 361
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
На работа съм, дежурна, няма как да гледам. Огнянова махна ли бебето? Банков купи ли си билет?
Кога завършва този сезон?
Къде се изгуби Романова, много я харесвах?

# 496
  • София
Свършва утре.
Огнянова я дадоха как ляга за аборт и смениха кадъра. После ревеше на една пейка и едно момиченце я пита дали има деца - тя каза "не".

# 497
Насилникът Страхил, който изнасилва жена си е Пейо, който беше пощальон в "Имаш поща".

# 498
Насилникът Страхил, който изнасилва жена си е Пейо, който беше пощальон в "Имаш поща".
Ейй, чудех се дали е той! Ама много напълнял, какво сладурче беше преди

# 499
На мен сега ми харесва повече.

# 500
Къде ги намират такива некадърници?! Страхил, жена му....то е мъка да ги гледам и слушам

# 501
  • София
Ейй, чудех се дали е той! Ама много напълнял, какво сладурче беше преди
И аз се чудех кой е...помислих си че е Боби Турбото, но гласа му е друг.

# 502
  • Разпиляна във въображението
И смъртта за второ дете ще му лежи на съвестта...

Не съм съгласна. Върху нейната съвест, защото той не знае. Не му каза. Тя взе решението от днес за утре - буквално.

Като цяло мисля, че не е направила аборт. Галя не даваше никакви индикации, че нещо се е случило - абортирала колежка. Знам ли

# 503
Пейо е музикант по образование и сега върти някакви заведения в София и на морето.

# 504
Ейй, е как можаха така да оставят недовършен такъв сюблимен момент,говоря за Огнянова!!Сега на края на епизода евентуално ще разберем нещичко.

Пейо,кой го е излъгал,че става за актьор.На мен и жена му ми е позната,но не знам от къде!

Е,много ми дожаля за Жекова и Ненева,горките,но сега предлагам дружно да идат да се извинят на Йосиф.

Ася на мен ми е много симпатична и ми харесва как играе,звучи така естествено.

# 505
  • София
И аз мисля, че не е или поне се надявам.

То е ясно, че ще лежи на нейната, но според мен и той ще се чувства отговорен, че отношението му малко или много е повлияло на това развитие на нещата.

# 506
След сцената с Огнянова на пейката  направо  ми се приплака - изигра го супер  Peace Беше  самотна , тъжна и смачкана . Някак много безнадеждно  си  плачеше  , а след разговора с малкото момиченце /което и каза ,че  ако детенцето и я цунка , ще и мине там , където я боли/  се разхлипа . Не дадоха  точно , но  май е махнала бебето /дано да не съм права  Praynig .
Банков все още не е намерил време за нея .

# 507
Все още няма яснота въпреки, че вече го загатнаха. Разводняват нещата за да могат да направят съспенс и накрая да направят съпоставяне на радостта на Банков с мъката на Зорница. т.е. каква е цената на неговата победа над системата. Няма да съм аз обаче този, който ще съобщи лошите новини... шанса е вече под 0.0001%

# 508
  • София
Тасев брак ли ще предлага? Grinning

# 509
  • София
Супер малоумна постъпка на Огнянова, нямам думи просто.  ooooh!
Иначе отлично изигра сцената на пейката с детенцето, браво.
Тази серия до тук ми харесва определено, всички играят добре, като изключим мъжът насилник и онзи дразнещ плазмодий дето изнася детето на Мазови. Толкова некадърна актриса не бях виждал, а и супер противна и е ролята освен това.

Общи условия

Активация на акаунт