Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 362
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще пишем!!! Аз пък точно финала яма да успея да гледам, ама после на запис, какво да се прави.   Simple Smile

# 481
И да искаме няма как да ги скрием тези емоции и ще бъдат отразени подобаващо каквото и да се случи.

# 482
А какво стана с парите, които открадна от портмонето на Зорница, май не се разбра , никой не забеляза ли?

# 483
Никой не забеляза и няма да забележи. Зорница има далеч по-сериозни грижи от това да си брои парите.

# 484
Идеята беше да разберем, че му трябват пари. На Васко. На Зорница точно в момента едва ли и е до това да мисли,  и да се разправя за пари.

# 485
  • София
Е, тая Ваня ми иде да я нашамаря едно хубаво...

# 486
  • Кърджали
Ох, ще го направи Зорница. Да се чудиш на нея ли да се ядосаш, на Банков ли че я докара до там...
Ваня да я нашамари човек ще и е малко

# 487
За, който иска да разказвам, на Зори Врабчев и сложи упойка, и ...

# 488
  • София
Още има някакъв шанс за Зорница. Sad

А тази дето играе Ваня актриса ли е или влогър или позната на някой може би. Grinning

# 489
  • Кърджали
Аз изгубих вяра..Упорита е тя - и в търпението си и като реши да направи нещо

# 490
  • София
Ох, ще го направи Зорница. Да се чудиш на нея ли да се ядосаш, на Банков ли че я докара до там...
Ваня да я нашамари човек ще и е малко
Банков да не й е казал да го махне случайно?
Това си е чиста нейна глупост- от днес за утре...така ли се прави. На инат да лишаваш живот...

# 491
И аз на това се надявам, щото Врабчев е мъжка клю..

# 492
Ще го направи Зорница и той много ще и се разсърди и ще замине за Германия...и ще си останем ние тук да гадаем ,аждеба ще се завърне ли в БГ ?

# 493
  • Кърджали
И аз очаквам той да избеснее като разбере че го е направила. Нищо че досега общо взето говореше за бебето като за проблем. Това ще е финалният удар за връзката им....

# 494
  • София
И смъртта за второ дете ще му лежи на съвестта...

Терминът и е след 7 дни, а те дата в гражданското запазили - оптимисти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт